Min resa till Thailand maj 2010 berättar Inna Siviakova.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Grekerna.
Advertisements

Frågor som vi brottats med
Liberalism Konservatism
Religion i Mesopotamien
REGNSKOG ¤ Regnskogen ligger i den tropiska zonen
Världsreligioner – Ni ska känna till:
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
~ Den första mobiltelefonen ~
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Lindesborgsskolans femteklassare har varit på Hörjelgården
AVSKEDSANSÖKAN Anhåller härmed om att få sluta som vuxen. Jag har beslutat mig för att återgå till att bli åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta.
Välkommen till bön för Sverige Nationaldagen 6 juni.
Leva livet alla åldrar tillsammans: Vi är en internationell rörelse som vill spegla Guds rike med vår livsstil, låta familjen vara den grundläggande.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Stockholms läns Hembygdsförbunds budkavle Lördagen den 21 september väddö Begränsat antal! Anmälan senast 30 augusti.
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Hinduism - Indiens religion -
Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete
Befolkningsgeografi För cirka år sedan fanns de första människorna av arten Homo sapiens, de levde i Östafrika. Idag lever över 6,5 miljarder människor,
Ett nytt sätt att se världen på – 1800.
Jorden och livets skapelse
Tisdagquiz! Med musikinslag.
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
Sonja Kalra Information och kommunikation VT13
Chiang Mai. Staden Chiang Mai har cirka invånare och ligger i norra, bergigaThailand. Det är Thailands näst största stad och en knytpunkt för.
Hela världen talar… Global Issues in Context är en lektion i att lyssna! Hulebäcksgymnasiet, Härryda. Västerhöjdsgymnasiet, Skövde.
Judendomen.
Från KARMA till NÅD “När man bestämmer sig för att åstadkomma det som är av ett kreativt inflytande – då är inte längre det väsendet under lagen av orsak.
Hur kom Bibeln till? Torsdagen den 14 januari Kvällens ämne:
Välkommen till BÖN FÖR SVERIGE 6 juni
Be f ö r Politiker ”Först och främst uppmanar jag till bön och åkallan, till förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla som har makt”
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Ni ska nu få lära er om Buddhismen!!
Varje dag försvinner flera personer…
Ryska Federationen.
Franska Revolutionen Med Elin och Filippa.
IKT i nöd och lust! Hur får man eleverna att ta eget ansvar? Hur får man dem att samarbeta? Och hur får man lärare att vilja jobba ämnesövergripande?
Den börjar i Oslo ! Vi åkte till Stavanger där hade vi jätte-kul. Vi badade i de is-kalla havet sen gick vi ut och åt god mat. Sen tog vi flyget till.
Vattnet i växtriket Solrosfest på hela förskolan: Tidigt på våren delas solrosfröer ut till alla avdelningar. Varje avdelning, barn och vuxna, diskuterar.
Turismens historia kapitel 2.
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Liseberg (Göteborg) Av: Emilia Wessel. Liseberg! Göteborg, även kallat lilla London eller Sveriges framsida, äger Nordens största nöjespark! Göteborg,
BRA ATT VETA OM RÖDKÅL. V AR KAN MAN HITTA KÅL ? Vilda former av kål växter runt hela Medelhavet och i södra England. De odlade sorterna kommer däremot.
Etik Moral Filosofi.
Tjeckien.
Praktisk arbetslivsorientering
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
6 021 %
Allmän Introduction Allmän Introduction Principerna.
Min Stockholmresa ..
Buddhismen 2500 år gammal Bygger på Siddharta Gautamas lära
TK7 UPPDRAGET.  Mål och Kriterier  Kunna berätta om : Viktiga politiska och ekonomiska händelser i världen under perioden fram till idag. På vilket.
Buddha Dharma – Buddhas väg
Välkommen till BÖN FÖR SVERIGE 6 juni Krön. 7:14.
Undvik intervjumissarna
Vad menas med Normkritik egentligen?
Varg Vedad Arifovic 2012.
Ämnesövergripande kunskapskontroller
Grekerna.
Gothenburg Project Nya Ullevi Först gick vi till Nya Ullevi. Ullevi är en stor arena där det spelas fotbollsmatcher, friidrott och stora konserter.
Tillsammans för psykisk hälsa Dikter av Caroline Dyrshagen
Studiematerial till ”prov”-provet i biologi
Klimat- och vegetationszoner
Tidsord När du skriver tidsord ska du tänka på om det du berättar är i dåtid, nutid eller framtid. Tänk på vilket tempus du ska använda. Du använder tidsord.
Buddha Dharma – Buddhas väg
BUDDHISM.
BUDDHISM.
Persiska imperiet 700 f.Kr.
Buddha Dharma – Buddhas väg
Vad menar vi med ordet Thailand, det översätt betyder “ De frias land” Iband vanligtvis kallas landet The land av smiles. Thailand är det enda landet.
Presentationens avskrift:

min resa till Thailand maj 2010 berättar Inna Siviakova

Trätemplet av Sanningen Trätemplet av Sanningen representerar österländsk filosofi, den gamla visionen om en fred och gamla kunskaper. Dess främsta uppgift - att hjälpa män- niskor att förstå livet från tidigare generationer, principerna om livscykel, människans ansvar, relationen med Universum.

Det Kungliga slottet i Bangkok Kungliga slottet är den mest kända och besökta sevärdhet i Bangkok. Detta är ett stort komplex som ligger i hjärtat av den thailändska hu- vudstaden, som inkluderar bygg- nader av det Kungliga slottet och Templet av Smaragd Buddha.

Templet av Smaragd Buddha Heliga templet är en symbol för välstånd och makt. Smaragd Buddha staty är dekorerad med säsongens kläder som ändras tre gånger om året - på sommaren, vinter och regnperioden. Denna ceremoni utförs av den härskande kungen.

Tropiska Trädgården Nong Nooch Den största bo- taniska trädgården i Syd-Ost Asien, den största privata samlingen av växter i världen och en av de mest fantastiska platser i Pattaya. Denna trädgården har en yta på 600 hektar och är upp- delad i flera se- parata delar av olika ämnen.

I Trädgården av orkidéer

I Trädgården av keramiska krukor

I Europeiska Trädgården

I Trädgården av kaktusar

I världens största insamling av palmer Från 2800 kända arter av palmer växer det 1100 arter i Nong Nooch!

Föreställning av transvestiter "Alcazar " (tyvärr var det möjligt att göra bilder bara efter en föräställning)

Thailand är fasci- nerande landet, vilket är omöjligt att inte falla för, efter att ha varit där. Varje man kan hitta något intres- sant och spän- nande där. Alla som har varit där drömmer att be- söka denna under- bara landet igen!

Tack för eras uppmärksamhet! Alla bilder som användes i presentationen hade gjorts av mig.