Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård."— Presentationens avskrift:

1 Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.

2 Terminens sista veckor gick i ett rasande tempo
Terminens sista veckor gick i ett rasande tempo. Alla kämpade tappert för att hinna med de sista målen för terminen. Trots allt arbete med att avsluta olika arbeten, hann vi med en rolig och mycket uppskattad resa till Varbergs fästning och Liseberg. Vi startade tidigt från skolan och vädret var väl inte det bästa när vi gav oss iväg. Ju längre upp i landet vi kom desto mörkare blev det. Lagom till att vi skulle stanna för att ta en fika blev det uppehåll och vi slapp äta våra matsäckar uppblötta av regn. När vi fortsatte vår färd kom regnet tillbaka men vi hade återigen tur. När vi kom fram till Varberg blev det uppehåll och vi slapp att bli blöta där också.

3 På fästningen gick vi runt och tittade på de olika föremålen
På fästningen gick vi runt och tittade på de olika föremålen. I en av salarna stod det en värdinna som berättade sägnen om Bockstensmannen. Barnen fick höra om hur man tror att han blev mördad men att man än idag inte är säker på hur det gick till. De kunde också titta på kläder och andra tillbehör som han hade haft med sig när han blev dödad. Alla var fascinerade av hur bra allt hade bevarats av mossen där man hittade honom.

4 På Liseberg hade de flesta valt att köpa ett åkband och jag kan garantera att de fick valuta för sina pengar. Det var en skara nöjda barn som tog plats i bussen för att åka hem igen. Och även om vi hade blivit förskonade från regn så var det många som hade blivit väldigt blöta när de hade åkt vissa attraktioner. Men jag tror inte att det bekymrade dem särskilt mycket.

5 Avslutningsdagen blev en tårfylld dag både inne och ute
Avslutningsdagen blev en tårfylld dag både inne och ute. Det var många barn som fällde en tår både för att de skulle lämna Krika Bygdeskola och för att det skulle dröja innan de såg sina kamrater igen. Men tiden går fort och snart är det augusti och de flesta träffas igen. Jag vill än en gång tacka för allt fint jag fick på avslutningsdagen .

6 Jag önskar er alla en riktigt härlig sommar med mycket sol och bad
Jag önskar er alla en riktigt härlig sommar med mycket sol och bad. Jag hoppas att ni får laddat batterierna så att ni är riktigt sugna på ett nytt läsår när ni kommer tillbaka den 16:e augusti. Ha det så bra! Hälsningar Ann


Ladda ner ppt "Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård."

Liknande presentationer


Google-annonser