Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max."— Presentationens avskrift:

1 Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max och Tilda varit hos en kompis. När de gick hem sa Max kolla där! Det är ett hus de gick dit och kollade. Huset var helt tomt. Det är ett ödehus! Skrek Tilda. Det kanske är någon här. Öde huset

2 Bor det någon här. Frågade Tilda. Det tror jag inte sa Max
Bor det någon här? Frågade Tilda. Det tror jag inte sa Max. Då ringde Max telefon det är mamma vi måste gå nu. Mamma sa kommer ni snart? Vi är på väg svarade Max. När de kom hem tittade de på TV och sen gick och la sig. Tisdag När Max och Tilda vaknade sa de till mamma att de skulle gå till en kompis. Men egentligen gick de till Ödehuset.

3 När de kom dit gick de upp på övervåningen och kollade
När de kom dit gick de upp på övervåningen och kollade. Där var golvet sönder tapeten var trasig. De gick in ett rum och kollade det var helt tomt. Rummet var helt trasigt alla väggar var sönder golvet var hål i. När det blev efter middag ringde mamma och frågade ska ni äta där hos kompisen. Nej vi kommer hem sa Max. De gick hem och åt lunch. Efter det tänkte de vi kanske ska berätta det för mamma. Ja sa Tilda det gör vi. Öde huset! Emelie Jansson!!!

4 Onsdag Nästa dag gick Tilda till Max och sa ska Vi säga till mamma om ödehuset. Jag det gör vi sa Max. När Tilda sa till mamma förstod inte mamma vad hon menade. Sen sa Max alltså det är ett hus som ligger bredvid den där kompisen som vi alltid haft och gått till. Har ni inte gått till den kompisen när ni har sagt det sa mamma. Nej! Sa Max då gick vi till Ödehuset.

5 Torsdag På Torsdagen sa mamma jag ska nog följa med er till Ödehuset. På vägen dit frågade mamma är det lite läbbigt där inne? Nej det är bara lite hål i golvet och i väggarna. Men då är det väl lite läbbigt sa mamma. Nej! Det är det inte sa Max och Tilda. Kom nu sa mamma vi går till Öde huset som ni kallar det. När de kom dit sa mamma det här huset är verkligen ett ÖDEHUS! Som ni sa. Nu går vi hem och lämnar det här läbbiga stället sa mamma. Vi går hem och fikar istället sa Tilda. Nu gick de aldrig dit längre. Eftre några veckor senare rev de Ödehuset.

6 SLUT!!!


Ladda ner ppt "Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max."

Liknande presentationer


Google-annonser