Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Http://response. easyresearch. se/s. asp http://response.easyresearch.se/s.asp?WID=918288&Pwd=31891314&TESTMODE=true&key=29539,97 Varför?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Http://response. easyresearch. se/s. asp http://response.easyresearch.se/s.asp?WID=918288&Pwd=31891314&TESTMODE=true&key=29539,97 Varför?"— Presentationens avskrift:

1 http://response. easyresearch. se/s. asp
Varför?

2 Hur? Hej! Nu drar vi igång gästundersökningen på uppdrag av Visit Åland. Undersökningen består av två delar, en där ni kan se hur gästerna upplevt sin vistelse hos er och en av mer generell karaktär som rör Åland som destination. Därefter en del bakgrundsuppgifter för att kunna få till en mer effektiv marknadsföring av Åland i framtiden. OBS! Ingen annan kan se hur just dina gäster har svarat. Du kan däremot jämföra ditt resultat med hur det ser ut totalt sett, alltså hur alla som besökt Åland har svarat! Eftersom det fanns vissa tveksamheter när det gäller att lämna ut gästernas epostadresser så bygger undersökningen på att ni själva kan skicka ut enkäten i ett eget mail till gästerna.

3 Hur? Titta på enkäten och frågorna.
Titta på enkäten och frågorna.       I denna länk kan du se hur själva enkäten ser ut och vilka frågor den innehåller. OBS! Via denna länk registreras inga svar! ENKÄTLÄNK       Hör av dig om du har frågor när det gäller innehåll i enkäten!

4 Hur? Skriv brev som gästerna ska få.
Skriv brev som gästerna ska få. Författa ett eget mail som ni skickar till gäster som besökt er. Jag tror det är helt ok att skicka även till gäster som varit hos er tidigare i sommar även om det gått några veckor. Vad som ska stå i mailet bestämmer ni själva och gästerna ser ju även att det kommer från er vilket är naturligt och bra. Hör av dig om du vill ha hjälp med hur detta ska se ut eller om du vill få tips på vad som bör finnas med. Förslag på text ser du nedan under punkt 4.

5 Hur? Skicka ut enkäten! Enkäten kan skickas ut löpande. Det kanske kan vara bra om det går några dagar efter besöket så att gästerna får perspektiv och har hunnit komma hem. Om du skickar till flera gäster i samma mail bör du skicka det till dig själv och lägga alla gästernas e-postadresser i fältet för hemlig kopia så att gästerna inte ser varandras e-postadresser. Länken nedan klistras in i mailet till gästerna. OBS! I denna länk registreras svaren. SKARP LÄNK

6 Hur? Förslag på mail. Det går självklart även bra att utforma det efter eget tycke och smak! Hej och tack för senast! Vi hoppas att du haft en riktigt trevlig semester och att du varit nöjd med xx och Åland som resmål. Vi vill hela tiden förbättra oss och i det arbetet spelar dina synpunkter en mycket viktig roll. För att lyckas med detta behöver vi veta vad just du tycker och skulle därför vara mycket tacksamma om du tog dig tid att besvara denna enkät (tar endast ett par minuter!). Självklart är du som svarar helt anonym och dina svar kommer endast att ingå i statistiska sammanställningar. Använd länken nedan: SKARP LÄNK Stort tack på förhand för din medverkan och välkommen tillbaka till Åland och xx!

7 När? Resultat Så snart svaren börjar ramla in kommer vi att skicka en länk där ni kan följa resultatet löpande on-line!


Ladda ner ppt "Http://response. easyresearch. se/s. asp http://response.easyresearch.se/s.asp?WID=918288&Pwd=31891314&TESTMODE=true&key=29539,97 Varför?"

Liknande presentationer


Google-annonser