Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att."— Presentationens avskrift:

1 Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att jag inte hade någon större lust för skapande. Kul att idag sitta och känna att detta skapande är roligt igen.

2 Processer har jag fått gå igenom, och där har jag hittat sidor i mig som jag inte kände till. Man kan vända mycket dåligt till att bli något bra. Någon sa: -Det som inte dödar, det härdar. Det ligger mycket i det uttycket.

3 Hillevi tog studenten i år. Hon och Robin flyttade upp till Nybro, för att studera i Kalmar. Kändes tomt utan dem. Men kul att de vågar och vill testa. Det gjorde att jag tog mig dit och fick uppleva ett fantastiskt fint Kalmar.

4 Två underbara barnbarn har jag nu. Min son och Madde har gett mig en av den finaste gåva man kan ge. Att få bli Farmor. Nilo och Wiggo är deras namn.

5 Hade härliga dagar i Hemmeslöv denna sommar. En dagspromenad i Haväng. Tvådagars vandringstur i Blekinge med ett glatt gäng. Många turer i natur, där jag trivs som bäst.

6 SOMMARMOTIVSOMMARMOTIV

7 Nu avslutar jag detta bildspel med en stor Varm önskan om en God Jul och ett Gott nytt år!!! Inga-Lill


Ladda ner ppt "Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att."

Liknande presentationer


Google-annonser