Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad menar vi med ordet Thailand, det översätt betyder “ De frias land” Iband vanligtvis kallas landet The land av smiles. Thailand är det enda landet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad menar vi med ordet Thailand, det översätt betyder “ De frias land” Iband vanligtvis kallas landet The land av smiles. Thailand är det enda landet."— Presentationens avskrift:

1 Vad menar vi med ordet Thailand, det översätt betyder “ De frias land” Iband vanligtvis kallas landet The land av smiles. Thailand är det enda landet i Sydostasien som aldrig varit koloniserat, det finns stor handlingskraft och ett grundmurat självförtroende hos folket. Thailand har befolkningen cirka 67 miljoner människor och Bangkok som huvudstad bor cirka 10 miljoner invånare, där ländets finns politiska, kommersiella, industriell och kulturella centrum.

2 Hua Hin, den är lungna stan som lång bort 22 mil sydväst om Bangkok på motsatta stranden av Thailandviken. Thailändska är det officiella språket men människor kommunicerar till främligar med engelska, som kallas farang dvs man som kommer från Europa eller den västra landerna.

3 Chaing Mai betyder den nya staden
Chaing Mai betyder den nya staden. Den största staden i norr och ligger vid strannd av Ping River. Det finns överhöljd av blommor särskilt orkideer på våren. I hela landet råder en känsla av sinnesfrid, tolerens kanske beroende på det cirka 93 procent av befolkningen är buddhister.


Ladda ner ppt "Vad menar vi med ordet Thailand, det översätt betyder “ De frias land” Iband vanligtvis kallas landet The land av smiles. Thailand är det enda landet."

Liknande presentationer


Google-annonser