Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete"— Presentationens avskrift:

1 Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete
För att vi kan. Vårt organisationsnummer:

2 Verksamhetsplan för Mycharityprojects
Mål: Att bistå nödställda, utsatta människor, där behoven finns, såväl i Sverige som i övriga länder, i den utsträckning föreningen förmår.         Att bedriva hjälpverksamhet för föräldralösa, utsatta barn i Thailand.  Att bedriva Barnhemsverksamhet i Thailand. Att förmedla möjligheten för intresserade att bli Faddrar, åt enskilda barn. Hur: Genom ideellt arbete av föreningens representanter Genom ideella insamlingar av ekonomiska medel, kläder, samt annat        för verksamhetens bedrivande användbara gåvor.                   Genom donationer.        Genom sponsorer.  Genom medlemsavgifter från medlemmar. Dessutom: Skall vi arbeta för ett utökande av verksamheten.

3 Vilka är vi i föreningen
Vi är två svenska killar, som är knutna till Thailand genom våra bättre hälfter. Vi, samt deras familjer är styrelsen i Föreningen, det är även vi som arbetar med projekten. Michael Lundin och hans fru Thanaphan med familj driver delen i Kabin Buri, de bor permanent i Thailand Jag, Sebastian Wilhelmsson med sambo Vararat Aranna med familj driver delen i Phetchabun, Vi finns i Örebro, och här är även föreningens säte. All insamling sker genom ideella insamlingar, inga ersättningar utgår för någon som är engagerad i arbetet.

4 Kabin Buri Vi bygger nytt barnhem i Kabin Buri, detta kommer rymma ungefär 10 barn, med möjlighet till utökning

5 Phetchabun I Phetchabun hyr vi lokal av Thailändska
kyrkan, mitt i en liten by som heter Bueng Sam Pahn På bilden ser vi de tjejer som arbetar med Barnhemmet här.

6 Skolväskor Som kommer komma mycket väl till pass, dessa skall delas ut vid nästa besök nu i Maj, tillsammans med insamlade barnkläder.

7 Detta fördelas sedan mellan våra barnhem och delas ut till behövande.
Containerfrakt En gång per månad, med start den 20 maj, har vi plats i en 20 fots container, destination Bangkok. Detta fördelas sedan mellan våra barnhem och delas ut till behövande.

8 Fadderprojektet ”Nam”. Ett av våra fadderbarn. Hon har numer en
svensk månadsfadder som säkerställer hennes behov av skolgång, läkarbesök, kläder med mera.

9 Medlem Man kan bli medlem i Mycharityprojects, det kostar
100 kronor per person och kalenderår Ansöker om medlemskap gör man enklast via vår hemsida: Klicka därefter på ”bli medlem”

10 Vill du donera..? Barnkläder, pojk och flickkläder, 0-15 år, hela och rena. Ekonomiska medel Övrigt Vill ni stötta oss i projekten, gör ni det enklast genom att klicka er in på vår hemsida: och sedan klicka er vidare till ”donera” Vårt Bankgiro:

11 I början av Maj Då åker Vi ner till Thailand, tanken är att vi då skall styra upp mycket inför framtiden. Vi skall även inhandla de inventarier som saknas i form av möbler och diverse hygienartiklar, vi skall i mesta möjliga mån låta barnen få bestämma vilka möbler de vill ha, de ska ju ändå bo hos oss. Vi kommer dokumentera våra framsteg och vi kommer även dela ut en massa överraskningar till både de ungar vi har under vårt tak, men även till andra, min förhoppning är att vi även ska kunna lasta upp familjens bilar med alla barn, åka till Bangkok och låta ungarna få en helg på barnens villkor, med lek, nöjesparker och zoo-besök. Vi skall skriva de nödvändiga avtal som krävs, för lokalhyror, el och så vidare. Det kommer bli en fantastisk resa, det är jag övertygad om.


Ladda ner ppt "Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete"

Liknande presentationer


Google-annonser