Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varje dag försvinner flera personer…

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varje dag försvinner flera personer…"— Presentationens avskrift:

1 Varje dag försvinner flera personer…

2 Detta sker oftast: Vid/efter bråk inom familjen/med vänner
På vägen hem (Tex från bion) Resor Kidnappning (händer inte så ofta men det är inte omöjligt) Av egen vilja (ovanligt)

3 Att försöka hitta någon och att det inte leder någon vart kan efter ett tag kännas rätt hopplöst och omöjligt.

4 Det är då vi kommer in i bilden.

5 Bakgrund För länge sedan fanns det en man vars fru hade försvunnit. Han gjorde allt för att hitta henne genom att anlita detektivbyråer som i slutändan visade sig vara oseriösa och enbart var ute efter pengar. När de slutligen fann henne hade hon blivit brutalt mördad. Mannen ansåg att det hade aldrig behövt hända om de han hade anlitat hade varit snabbare och mer empatiska. För att hedra sin fru och för att förhindra att fler tragiska händelser likt hans egen skulle kunna ske igen grundade denne man Crocodile’s Detektivbyrå. Att det blev just Crocodile som detektivbyrån fick heta berodde på att det var mannens smeknamn som han hade fått tack vare att han, precis som djuret själv aldrig gav upp när han väl hade fått korn på bytet.

6 Vilka är ”vi”? Vi är en organisation som är specialiserad på att leta upp försvunna personer genom den information vi ursprungligen får av de anhöriga. I dagsläget är vi 26 medlemmar (volontärer finns också men antalet skiftar från år till år). Ledaren för Crocodile’s Detektivbyrå är Crocodile. (håller sitt riktiga namn anonymt)

7 Vad gör vi? Vi tar emot information från de som anmäler en försvunnen person. Sedan söker vi efter honom/henne med hjälp av till exempel värmekameror (detta gäller om vi är väldigt nära att hitta den försvunne såklart), våra egna kontakter samt att en av fler möjligheter som vi har är att resa tvärs över jordklotet vilket de anhöriga oftast inte har p.g.a. pengabrist.

8

9 Tack för att ni tog er tid att läsa/lyssna på denna presentation.
God jul och gott nytt år! /Crocodile


Ladda ner ppt "Varje dag försvinner flera personer…"

Liknande presentationer


Google-annonser