- En presentation av Dipart Version: 2009. Om Dipart Dipart Entreprenad AB har sedan vi startade 1993 utvecklats till en stark aktör på Stockholms byggmarknad.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Ledningsdeklaration Länna/Rialaenheten 2009
Advertisements

Demonstration Klicka på första bilden och sedan bildspel så går bildspelet automatiskt. Avsluta med esc.
Helhetslösningar för lagerhantering
Magnus Ivarsson Kvalitetssamordnare
MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER
Rapport Medlemspanelen augusti 2010 FöretagarFörbundet.
Minnesanteckningar från förtroendevaldsträff 15/
Arbetsorganisation Vem ansvarar för vad i förskolans verksamhet?
PRUTA INTE MED DIG SJÄLV!
Kommunalrådskansliet KAPITEL Stöd till och stärkt samverkan med det civila samhällets aktörer •Vision ” I Örebro finns ett levande vitalt civilt samhälle.
Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.
Ett utvecklingsprojekt för hela Ulricehamns kommuns nya organisation och dess medarbetare. Projektägare: Ulricehamns kommun Projektperiod: –
Vad ledde fram till en bättre skola? En utveckling över åtta år
Kvalitetssäkring 2010/2011 Tullens förskola, avdelning: Kobben
Clinical Research Support Verksamhetsplan Universitetssjukhuset Örebro ÖREBRO LÄNS LANDSTING Vision Vård och vetenskap i samverkan Effektivitet.
Ett regionalt kriskompetenscentrum med människan i centrum.
Affärsområden - Tank & Miljö - Fjärr & Distribution
Nacka Närsjukhus Proxima AB är ett företag som samägs av
FÖRETAGSPRESENTATION
FÖRETAGSPRESENTATION
Svensk Mediarådgivning är en mediabyrå med kunskaper inom sökmedia och Internetannonsering. Vi sköter hela processen av söktjänster åt företagaren, allt.
Så förverkligar vi 24-timmarsmyndigheten i Nacka Kommunalråd Mats Gerdau (m), Nacka.
Kvinnofridsprogrammet i Malmö Grundvärderingar •Samhället har ansvar för att skydda, hjälpa och stödja våldsutsatta kvinnor.
Träning ger färdighet!.
Pilotskolan Strömslund •Vi vill få ett ökat föräldraengagemang! –Genom att ge en beskrivning av styrelsens arbete samt klassombudens roll –För att få ett.
VISION Kommunplaner – strategisk planering
SET Social Emotionell Träning
SATSA PÅ ENTREPRENADJOBB! - där finns pengar att tjäna!
AU Digital samverkan LO Process
Välkommen till Stångåstaden!
Tekniska Verken och Linköpings universitet som regional motor för en hållbar utveckling
Umeå kommun/Fastighet Erbjuder tjänster åt sina kunder, vilka främst består av Umeå kommuns övriga förvaltningar. Förvaltningen skall dessutom samordna.
Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.
U t v e c k l i n g s c e n t r u m Chefsdagen 5/
Internationalisering
Energi Ylva Anger, Energiingenjör Teknisk förvaltning Fastighet.
Arbetsorganisation Vem ansvarar för vad i förskolans verksamhet?
Vad bör en hälsopedagog kunna?
Grundläggande arbetsmiljöutbildning
Hushållningssällskapet Norrbotten I snart 200 år har vi arbetat för att utveckla Norrbottens landsbygd och dess småföretag. Inom vårt rådgivningsbolag.
Mattis Bergquist
Välkommen till årets Ordförandeseminarium 4 – 5 oktober 2014 Här möts vi som vill göra skillnad! 1.
Kommunikatören.
Interna och externa resurser Möjligheter och begränsningar
Aktia som arbetsgivare. Några klipp ur Aktias Personalpolitik Kompetensutveckling "Kompetens betyder att en person har det rätta kunnandet och förmågan.
Tillsammans räddar vi liv
Entreprenörskap Initiativ Problemlösning Samarbetsförmåga Handling
Replik AB Medarbetare som objekt ”Håller sig till spelplanen” Medarbetare som subjekt ”Kreativa tänkande medarbetare” Direktiv Rutiner Instruktioner.
Resultat: Vi ser en ökning av antalet tillfällen av utevistelse och promenader. Antalet boende som får erbjudande om utevistelse har ökat, under den tredje.
Prioriterat utvecklingsområde 10/11
Vision och strategi Akademin för innovation, design och teknik.
Personalpolitisk plattform
Vilken roll har de idéburna organisationer Kärt barn har många namn – idéburna, ideella, non-profit, kooperativ och sociala företag Unikt inte komplement.
Region Norrland Vision och mål för kollektivtrafiken Arbetsmaterial för Norrstyrelsens trafikarbetsgrupp.
Strategiska perspektiv på verksamheten
Swedish Welcome Christian Åberg Umeå
Ett arbete i att etablera en ny organisation Ledarforum 19 juni 2012
Integrations- och jämställdhetsdepartementet Dialog om värdegrund.
Bra planering skapar trygghet
Koncept Vårt företag är ett av de största bilföretagen i Sverige. Det som gör oss unika är vårt breda koncept av bilar. Hos oss kan du hitta allt ifrån.
Välkommen som nyanställd till oss!. Våra kärnvärden Varför kärnvärden Historik.
Timrå – en stark kommun i en växande region. Varför en vision? En vision är en positivt laddad uppfattning om en önskad framtid. Att enas om en gemensam.
Presentation av ledningssystemet
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Så bemöter vi varandra - och alla andra
För Efternamn, roll/funktion
Vad innebär regionbildningen?
Förhållningssätten.
En Relationsbaserad Äldreomsorg
Presentationens avskrift:

- En presentation av Dipart Version: 2009

Om Dipart Dipart Entreprenad AB har sedan vi startade 1993 utvecklats till en stark aktör på Stockholms byggmarknad. En huvuddel av vår entreprenadverksamhet är hyresgästanpassningar samt olika typer av betongarbeten såsom gårdar, balkonger, parkeringshus, broar, mm. Vi utför även butiksanpassningar, byggservice, inredningssnickerier och nyproduktion där allt från villor till industrilokaler ingår. Vi strävar alltid efter att vara totalentreprenör åt större professionella beställare. En så stor del som möjligt av entreprenaden utförs med egen personal som i regel är involverad genom hela processen från projektering till avslutat projekt. Vår projektprocess är certifierad enligt Stockholm Byggmästarförenings produktcertifieringssystem BF9K och vi arbetar målmedvetet med utvecklingen av vår verksamhet.

Affärsidé Vi är ett kvalitetscertifierat byggföretag, verksamt i Stockholmsområdet, som erbjuder våra kunder helhetslösningar inom ROT och nyproduktion. Vi skapar kundvärde genom hög upplevd kvalitet och förmåga till problemlösning på ett mänskligare och personligare sätt.

Verksamhetsutveckling  Certifierade enligt BF9K (se  Våra kärnvärden finns aktivt med i våra rutiner och styr vår verksamhet.  Ständiga förbättringar blir en del av våra kärnvärden. Kaizen * begreppet väl inarbetat hos våra medarbetare.  Lednings- och projektledningssystem integrerat i verksamheten. Samarbetspartner är Consultec. Kaizen är ett japanskt begrepp för ständiga små förbättringar i verksamheten.

Vår ekonomi Vi jobbar mot starka beställare. Går Dipart bra ska det komma medarbetarna tillgodo, dvs bra lön för bra utfört arbete. Vi arbetar alla för bättre lönsamhet och tänker ekonomiskt i våra vardagliga beslut. Vårt samhälle Vi visar hänsyn och värnar om vår miljö genom miljövänliga arbetsmetoder. Vi bryr oss genom aktiva handlingar för de utsatta i samhället. Vi vill bidra till en sund samhällsutveckling och vara ett föredöme och ge inspiration till andra. Våra Kärnvärden Våra kunder Vi agerar professionellt och artigt mot våra hyresgäster och respekterar deras hem. Vi har en rak och ärlig dialog med våra kunder. Vi eftersträvar att överlämna rätt kvalitet med mottot; ”Jobba som om det vore vårt eget hus”. Vi är byggproffs Vi lämnar arbetsplatsen på det sätt vi själva vill uppleva den. Vi tänker långsiktigt, är kreativa och vågar ta nya grepp. Vi är kompetenta och duktiga yrkesmän. ”nya” Vi är ärliga och visar varandra respekt. Vi är lojala och hjälper varandra. Vi accepterar ingen mobbning eller rasism. Vi som jobbar ihop Vi utvecklar ett professionellt samarbete med våra UE och leverantörer. Version: 2008

Vi stödjer de hemlösa genom Vision.nu  En ideell, religiöst och politiskt obunden förening utan vinstintressen.  Besöker härbärgen i Stockholm där de hemlösa får en synundersökning och glasögon med närliggande styrka.  Allt arbete är på ideell basis och glasögon samlas in från allmänhet och företag.  Kontakta Vision.nu via Vår kärnvärde ” vi vill bry oss genom aktiva handlingar för de utsatta i samhället ” har inneburit ett antal aktiviteter under åren, framförallt med insamlingar till barn och utsatta tex under Asienkatastrofen. Vi har också ett aktivt och pågående samarbete som huvudsponsor till Vision.nu där våra medarbetare får möjligheten att vara med ute på fältet och hjälpa våra optiker att förse de hemlösa med glasögon. Vad är då Vision.nu?

Miljöfokus på Dipart Våra kärnvärden gällande vårt samhälle ställer tydliga krav på ett aktivt engagemang för vår miljö; ” Vi visar hänsyn och värnar om vår miljö genom miljövänliga arbetsmetoder. ” Det innebär bl.a. att alla nya inköp av företags-bilar ska vara miljöklassade enligt Stockholms Stads miljö-bilsdefinition*. * Se miljöbilsdefinition och mer info på Diparts satsning på miljöbilar uppmärksammades i ett stort reportage i Volkswagens tidning Transport med en utgåva på ex.

Vi finns i Stockholm Vårt huvudkontor finns i Finntorp i Nacka. Vi har även ett kontor stationerat på Arlanda som kallas Dipart Norr. I Länna ligger vårt stora lager med bland annat uppställning för våra byggbodar och en liten verkstad. Vi har köpt en tomt i Orminge och under 2008 började ett ”Diparthus” med kontor och lager projekteras. Det är planerat att bygget av huset skall påbörjas under Dipart Entreprenad AB Setterwallska Villan Nacka Dipart Norr Benstockslund Märsta Jan Thorsell: 0707 – Jan Lund: 0707 –