Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt."— Presentationens avskrift:

1 Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt. Med rötterna i regionen och kontor runt om i Norrbotten och Västerbotten arbetar vi nära dig som kund. Det är lönsamt att kontakta oss.

2 Ägare  88 % Hushållningssällskapet Norrbotten  12 % Hushållningssällskapet Västerbotten  Gemensamt rådgivningsbolag 1 januari 2007

3 Personal  Ett 50-tal engagerade och duktiga medarbetare  Kontor på nio platser i Norrbotten och Västerbotten  Huvudkontor i Luleå

4 Kontor Huvudkontor Luleå Lokalkontor Haparanda Kalix Boden Öjebyn Skellefteå Malå Sorsele Umeå Östersund Fiskodlingar Kusträsk (Boden) Lycksele

5 Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB

6 Företagsrådgivning Lantbruk & Skog | Företagsekonomi | Trädgård | Mat | Miljö & Ekologi | Energi | Jakt, fiske och turism | Slöjd | Projektutveckling | Vår rådgivningsverksamhet riktar sig främst till småföretag på landsbygden inom följande områden:

7 Företagsrådgivning  Erfaren personal med bred kompetens  Ena foten i fält, den andra vid skrivbordet  En helhet under ett och samma tak  Fristående organisation - agera utifrån kundens bästa  100 % engagemang – berömda ”HS-andan”  Skräddarsydd rådgivning

8 Lantbruk & Skog | Behöver du råd om växtodling? Hjälp med lantbrukets EU-stöd? Frågor om maskinkalkyler eller skogsbruksplaner med mera? Då ska du kontakta oss. Vi har erfarenhet och kompetens som täcker det mesta när det gäller det moderna skogs- och lantbruksföretaget.

9 Företagsekonomi | Vi tror på jordnära affärer. Vi hjälper dig såväl med löpande ekonomi som med värderingar och affärsutveckling av ditt företag. Kontakta oss för en genomgång av din verksamhet, det är lönsamt.

10 Trädgård | Vilka växter är härdiga i vårt klimat? Vilken vinbärssort tål gallkvalster bäst? Vår forskning och försöksverksamhet gör att vi kan ge både yrkes- och hemträdgårdsodlare de bästa råden. Följ med på våra föredrag, kurser och fältvandringar så får du se.

11 Mat | Vi vill lyfta fram mat från regionen och inspirera till lokal handel. Vi jobbar engagerat med utbildning, rådgivning, projekt, föreläsningar och demonstrationer. Vår kunskap har också resulterat i ett fler- tal böcker om mat.

12 Miljö & Ekologi | Med gedigen erfarenhet av miljöarbete i teori och praktik erbjuder vi rådgivning och utbildning för att stärka både små och stora företag. Vi är ackrediterade för biologiska undersökningar och provtagningar. Vi hjälper även till med bland annat tillstånds- ansökningar och MKB.

13 Energi | Funderar du på att anlägga en energianläggning (närvärme, farmarenergi) eller en odling med energigrödor? Har du planer på en biogas- eller vindkraftanlägg- ning? Vill du veta hur du energieffektiviserar din verksamhet? Kontakta oss, vi erbjuder rådgivning, ny kunskap och goda kontakter.

14 Jakt, fiske, turism | Vilka krav ställs på en entreprenör verksam inom turismnäringen? Hur når man rätt målgrupp, med rätt erbjudande, i rätt tid? Vi har lång erfarenhet och förstår värdet av att skapa kommersiella förutsättningar för jakt-, fiske- och landsbygdsturism.

15 Slöjd | Vi vill öka lönsamheten i regionens slöjd- och hantverksföretag. Det gör vi bland annat genom att skapa bryggor till andra näringsgrenar och förmedla ny kunskap. För att säkra tillväxt av hantverk med kvalitet och lönsamhet använder vi ledord som bevara, förnya och utveckla.

16 Projektutveckling | Vi har lång erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt med lönsamt företagande i fokus. Våra tjänster innefattar allt från ansökan till projektledning och utvärdering. Vi stärker befintliga och stödjer nya företag och organisationer. Alltid med regionens bästa i åtanke.

17 Utvecklingsprojekt Lång erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt med lönsamt företagande i fokus. Vi driver regionala, nationella och internationella projekt. Egna projekt och projekt i samarbete med andra organisationer och företag.

18 www.hush.se/nord


Ladda ner ppt "Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt."

Liknande presentationer


Google-annonser