Sökes: CNC-operatör Har du kompetensen har vi arbetstillfället!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Pilotprojekt för Digitalt Stöd i samverkan, H2O. Vad har vi lärt oss? Digitalt stöd ökar valfriheten och tryggheten för våra brukare, bibehåller kvalitén.
Advertisements

HSO Skåne Ett samarbetsprojekt mellan HSO Skåne och Furuboda Arbetsmarknad Finansierat av Arvsfonden De Offentliga Arbetsgivarnas Ansvar DOA.
Vad är T4? Det fjärde året vänder sig till dig som vill få en yrkesexamen genom att lägga till ett år på teknikprogrammet. Utbildningen ger dig mycket.
Hur man skriver CV. Nya ord Färdighet – gebėjimas Kontaktuppgifter – asmens duomenys Erfarenhet – patirtis Meriter – nuopelnas Övrigt – kita Kunskaper.
 Le i telefonen  Hälsa och presentera dig med fullständigt namn  Fråga efter personalansvarig/rätt person  Finns det tid?  Fråga på ett intressant.
Vad är egentligen ett samhälle? Hur skulle ni definiera ordet samhälle? Dvs när vi pratade om ett samhälle sist, vad pratade vi om då? Ta ngn minut och.
Verkstadsföretag i Järfälla inriktat på tillverkning av komplexa mekaniska produkter i korta till medel- långa serier. Tekno-Detaljer AB.
För att uppdatera sidfotstexten, gå till menyfliken: Infoga | Sidhuvud och sidfot.
Frukostmöte i Nässjö 6 juni 2015
Moderna beredskapsjobb i staten
Information om datasystem för vård och omsorg
Tillväxtverket 11 november 2016
Arbetsintervju och arbetssökning
Utbildningsförvaltningen
Färdiga e-tjänster för att effektivisera er hantering kring Bygga och Bo Att bygga ett nytt hus eller bygga till det hus du redan har, är något som för.
Bästa utveckling för alla
Torsdag 25 februari.
… … … … … … … … … 5. VIKTIGA UPPGIFTER PARTNER KUNDGRUPP VÄRDELÖFTE
Farlig utrustning.
VISA DENNA BILD: INLEDNING
Kultur- och språkanpassad hälsoinformation
PRODUKTIONS- OCH KVALITETSTEKNIK 7,5 hp, helfart
Lösningsförslag för ABB
En plats att kalla hemma - Barnfamiljer i bostadskrisen skugga
Gymnasiearbete 100 p.
Förbättra den kognitiva tillgängligheten
Personcentrerade E-tjänster
Studie- och yrkesvägledning
Etik- planering.
Erfarenhetsutbyte 25 november
Kompetensförsörjningsgruppen presenterar
Pedagogen och det entreprenöriella lärandet
Nätverk för lärare på fritidshem
Medarbetare i Kontaktcenter ARBETSMATERIAL
Moderna beredskapsjobb i staten
Vi snackar lön!.
Välkommen till informationskväll om Anna Whitlocks gymnasium
Saco-förbundet för dig i transportsektorn
Kommunikationsplan Bilaga 11 till överenskommelsen mellan Hudiksvalls kommun och Arbetsförmedlingen gällande samverkan för att minska arbetslösheten.
IT verksamhetens satsning utifrån IKT.
Utvärdera för framtiden ...mer än ParaGå
Din lön och din utveckling
9...
Kundundersökning mars 2016 Operatör: SJ AB Trafikslag: Tåg Sträcka:
Industriella revolutionen
Vi gör Sverige rikare genom att få människor och företag att växa
Personalstrategiska verktyg
Individuell energimätning och personuppgiftslagen
Nya skuldsaneringslagar
Verktyg för att jobba med OSA
Akademikerförbundet SSR
Sökes: Montör Vår Monteringsavdelning omfattar både mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Vi utför både delmontering och slutmontage av kundernas.
Styrning Styrande processer Att styra en hel stad åt samma håll
Diagnos och delaktighet
Vi är facket för alla på din arbetsplats – oavsett yrke eller utbildning.
Systematiskt kvalitetsarbete
Inspirationslådor Workshop i digitalisering förskola och skola.
Referensgrupp
Vad är viktigt för dig? Att designa tjänster utifrån behov
Förbättringsmodellen – en struktur för systematiskt förbättringsarbete
Yrkesutbildningar CVL Sandviken
Värdegrund inom äldreomsorgen
Samordnad hantering Inledande utgångspunkter
Industriella revolutionen
Gymnasiearbete 100 p.
Tips för det praktiska ledarskapet
Behandling av ansökningar - sändande skolors/läroanstalters studiehandledare
Kursadministration- Aktivitetstillfälle
Kontinuitetshantering
Nätverket för barn-och elevhälsan
Presentationens avskrift:

Sökes: CNC-operatör Har du kompetensen har vi arbetstillfället! Huvudsakliga arbetsuppgifter Vår komponentavdelning består av laser, stansning, kantpress och skärande bearbetning. Vår produktion med korta serier kräver att vi har kompetent personal som kan producera i en maskinpark där vi snabbt kan ställa om mellan olika produkter. Vår maskinpark inom CNC-fräsning består av Mazak-maskiner med styrsystemet Mazatrol.   Kvalifikationer Som CNC-operatör på Jitech AB jobbar du självständigt med ställ, programmering och manuell körning. Då vår tillverkning är i korta serier är jobbet omväxlande och vissa dagar kan verktygsbyte göras vid flera tillfällen under arbetspasset. Vi söker dig som har utbildning och god erfarenhet från CNC-bearbetning och som nu är redo för att ta nästa kliv i karriären. Vi ser att du är delaktig i gruppens utveckling genom en bred kompetens inom fräsning. Du måste kunna läsa och förstå ritningar och vara duktig på att sätta upp komplicerade arbeten i fräsen. Du bör också ha vana från fåstyckstillverkning och ha goda kunskaper i mätteknik. Svenska i tal och skrift är ett krav, behärskar du dessutom engelska är det meriterande Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör du vara noggrann, var initiativtagare, ha samarbetsförmåga och tycka om att jobba med förbättringsarbete.    Kontaktpersoner: Göran Lundh, avdelningschef komponent, telefon 0477-55460, 072-168 96 13 Lena Persson, personal-adm telefon 0477-554 29 Tjänsten är en visstidsanställning om sex månader, för rätt person finns därefter goda möjligheter till tillsvidareanställning. Start omgående, eller enligt överenskommelse. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Sista ansökningsdag är dock den 2018-10-28 Skicka din ansökan innehållande cv och personligt brev till jobb@jitech.se Märk din ansökan med ”CNC-operatör”. Jitech är en offensiv legotillverkare av produkter i stål, rostfritt och aluminium. Våra tjänster sträcker sig genom hela värdekedjan. Från pro-duktutveckling, laserskärning, bock-ning, fräsning, svetsning, ytbehand-ling och montering. Med hög kompetens, lång erfarenhet och en produktionsanläggning i världsklass skapar vi kostnadseffektiva produkt-lösningar till kunder över hela världen. Våra flexibla produktions-anpassningar och avancerade styr-system garanterar högsta kvalitet och effektivitet. Från start till mål!