Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sökes: Montör Vår Monteringsavdelning omfattar både mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Vi utför både delmontering och slutmontage av kundernas.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sökes: Montör Vår Monteringsavdelning omfattar både mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Vi utför både delmontering och slutmontage av kundernas."— Presentationens avskrift:

1 Sökes: Montör Vår Monteringsavdelning omfattar både mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Vi utför både delmontering och slutmontage av kundernas produkter. Som montör på vår monteringsavdelning jobbar du i team med olika svårighetsgrader av montering. Vi söker nu en montör inom mekanik. För att trivas med jobbet bör du vara teknisk lagd och har erfarenhet och/eller utbildning inom montering. Du är van att använda handverktyg så som momentnycklar och skruvdragare. Du behöver goda kunskaper i ritningsläsning. Det är meriterande om du har giltigt travers- och truckkort (gärna skjutstativtruck, B3). Svenska i tal och skrift är ett krav, behärskar du dessutom engelska är det meriterande Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara engagerad, har lätt för att samarbeta och ha stor vilja att lära dig nya uppgifter. Du är noggrann samt har förmågan att arbetar metodiskt. Du har förståelse för kundens krav på kvalité och leverans. Tjänsten är 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning Tillsättning av tjänsten är omgående eller efter överenskommelse Kontaktpersoner Torbjörn Johansson, avdelningschef montering, telefon Lena Persson, personal-och löneadm., telefon Sista ansökningsdag är 28 oktober. Då ansökningarna kommer att behandlas löpande kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan till Märk din ansökan med montör Jitech är en offensiv legotillverkare av produkter i stål, rostfritt och aluminium. Våra tjänster sträcker sig genom hela värdekedjan. Från pro-duktutveckling, laserskärning, bock-ning, fräsning, svetsning, ytbehand-ling och montering. Med hög kompetens, lång erfarenhet och en produktionsanläggning i världsklass skapar vi kostnadseffektiva produkt-lösningar till kunder över hela världen. Våra flexibla produktions-anpassningar och avancerade styr-system garanterar högsta kvalitet och effektivitet. Från start till mål!


Ladda ner ppt "Sökes: Montör Vår Monteringsavdelning omfattar både mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Vi utför både delmontering och slutmontage av kundernas."

Liknande presentationer


Google-annonser