Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!"— Presentationens avskrift:

1 Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!
Rekrytera själva och säkra ert företags kompetens - Snabb och kostnadseffektiv hantering!

2 Varför välja DittNyaJobb.se?
Vi erbjuder ett verktyg som innehåller alla delar ni behöver för att själva sköta hela rekryteringen. Verktyget kan användas för en rekrytering eller för alla era rekryteringar. + Hantera Spontanansökningar/intresseanmälningar + Bygga kompetensbanker och säkra återväxten Presentationen visar kortfattat verktygets olika möjligheter och hur ni kan arbeta med kommande behov av kompetens. På finns mycket mer information.

3 Hantera ansökningar rationellt
Rekryteringsverktyget DittNyaJobb.se ger er möjlighet att hantera alla ansökningar enkelt och effektivt. Samla och sortera alla ansökningar överskådligt Snabb överblick över intressanta kandidater Alla ansökningar har samma struktur Besvara och kommunicera enkelt med de sökande Det ska vara lätt för alla att delta i rekryteringsarbetet och det ska gå snabbt, även för de sökande. Ta kontroll över hela rekryteringsprocessen!

4 Effektivisera och spara 70%
Vilken är den mest tidsomfattande delen av en rekrytering? De flesta menar att det är att göra det första urvalet. Att läsa ansökningar utan enhetlig struktur och att öppna och läsa bifogade CV tar ofta mycket lång tid. Genom att använda DittNyaJobb.se kan minst 70% av tiden sparas. Ni behöver aldrig mer öppna ett bifogat CV (men självklart går det bra).

5 Ett verktyg för hela rekryteringsprocessen (1/2)
Stöd för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning, allt ni behöver ingår. Er kravprofil för den aktuella tjänsten blir automatiskt ett ansökningsformulär. Era olika kriterier/krav, exempelvis utbildningar och erfarenheter, ger er automatiskt filtrerbara värden när ansökningarna kommer in.

6 Ett verktyg för hela rekryteringsprocessen (2/2)
Med funktionen Urvalsprofil kan ni av 1000 ansökningar hitta 10 intressanta kandidater på 1 sekund! Arbeta tillsammans med kvarvarande ansökningar Bedöm och betygssätt, anteckna och ge en status Informera intressanta kandidater om nästa steg (informationsträff, intervju etc.). De sökande som inte är aktuella får ett besked om detta via e-post eller SMS.

7 Alltid aktuell information med Live-CV
För att ni alltid ska ha en uppdaterad ansökan, både för de tjänster ni utannonserat och för olika spontanannonser, har vi en unik funktion vi kallar Live-CV. Funktionen gör att den sökande alltid själv kan uppdatera sina olika ansökningar fram till sista ansökningsdag. Den sökande och ni slipper därigenom dubbletter. Samtidigt sparas er tidigare historik (betyg, omdömen, anteckningar och statusmarkeringar) och ursprungsansökan ändras aldrig.

8 Hantera spontanansökningar på ett nytt sätt
De flesta rekryteringsverktyg kan ta emot/samla in ansökningar från sökande som är intresserade av att jobba i ett visst företag, men hur hittar man sedan rätt kandidater bland alla dessa? Med vårt verktyg kan ni sluta söka i bifogade CV-filer eller läsa mängder av ansökningar - med hjälp av funktionen Urvalsprofil hittar ni rätt direkt!

9 Bygg kompetensbanker och säkra återväxten!
Varför annonsera när kandidaterna redan finns? Använd istället olika kompetensbanker skapade efter er organisation (ledningsgrupp, specialistfunktioner etc.) och säkra återväxten i god tid och på längre sikt. Bankerna byggs successivt upp genom kopiering av ansökningar från pågående rekryteringar, spontanansökningar eller genom interna ansökningar.

10 Vilka använder DittNyaJobb.se?
DittNyaJobb.se har funnits på marknaden sedan 2003, tillsammans med våra kunder har vi skapat ett rekryteringsverktyg som är i ständig förändring. Kundexempel: Vi har en mycket stabil serverpark och support med generösa öppettider som ingår kostnadsfritt. Besök för en utförlig presentation eller ring Varmt välkomna!


Ladda ner ppt "Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!"

Liknande presentationer


Google-annonser