Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Färdiga e-tjänster för att effektivisera er hantering kring Bygga och Bo Att bygga ett nytt hus eller bygga till det hus du redan har, är något som för.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Färdiga e-tjänster för att effektivisera er hantering kring Bygga och Bo Att bygga ett nytt hus eller bygga till det hus du redan har, är något som för."— Presentationens avskrift:

1 Färdiga e-tjänster för att effektivisera er hantering kring Bygga och Bo
Att bygga ett nytt hus eller bygga till det hus du redan har, är något som för de flesta bara sker en eller ett fåtal gånger i livet. Så för många innebär detta många regler och begrepp att lära sig för att byggandet ska ske på ett säkert och korrekt sätt. Abou har byggt och paketerat färdiga e-tjänster - ”Bygga och bo”, med fokus på att göra dem lätta att använda för den sökande, samtidigt som kommunen får tillgång till all nödvändig information för att handlägga ärendet. E-tjänsterna i ”Bygga och bo” effektiviserar för kommunen och förenklar för medborgaren.

2 Skicka in bilagor under byggprocessen Boka tid hos bygglovshandläggare
Kommunens utmaning I takt med att kraven höjs på ökad tillgänglighet ökar också behoven av verktyg som kan möta upp mot dessa krav. Med långa handläggningstider, en komplex handläggning, med behov av transparens och en tidskrävande kommunikationen är bygglov och bygganmälningar finns det en stor möjlighet att spara tid. e-tjänsteR i Samspel E-tjänsterna i ”Bygga och bo” stöder integration mot den svenska marknadens vanligaste verksamhetssystem för hantering av bygglov och bygganmälningar. Integrationen gör att ärenden kan registreras och handläggas utan att uppgifter behöver skrivas in manuellt och all kommunikation kan ske via e-tjänsten direkt från verksamhetsstödet. Färdiga E-tjänster Med Abous färdiga e-tjänster för ”Bygga och bo” får kommunen ett verktyg som radikalt effektiviserar det administrativa arbetet kring bygglov. I paketet för ”Bygga och bo” finns bland annat e-tjänster för: Bygga nytt Ändra och bygga till Följa sitt ärende Skicka in bilagor under byggprocessen Boka tid hos bygglovshandläggare Abous e-tjänster för ”Bygga och bo” görs tillgängliga för er som en webbtjänst vilket gör att ni omgående kan dra nytta av digitaliseringen av denna hantering. E-tjänsternas utseende kan anpassas utifrån er kommuns grafiska profil för att göra det tydligt att tjänsten utförs hos er. Intresserad Kontakta Abou för en visning och mer information om hur ni kan använda dessa e-tjänster i er verksamhet. Abou AB Hudiksvallsgatan 4B Stockholm Sverige


Ladda ner ppt "Färdiga e-tjänster för att effektivisera er hantering kring Bygga och Bo Att bygga ett nytt hus eller bygga till det hus du redan har, är något som för."

Liknande presentationer


Google-annonser