TILLGÅNGAR (Besöksmål/platser)

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
DigIT Kompetensutveckling för alla medarbetare. DigIT Hur kom DigIt till? Digital teknik som hjälpmedel i arbetslivet och hos brukarna ökar – vi hänger.
Advertisements

I dessa två bilder ser vi en del av min uppgift (bilden med mannen som är vd för MAN) och i den andra Hampus arbete med stereoskopiskt seende. Hampus.
Opinionsbildning och påverkan i stort och smått. Varför beslutsfattarna ska lyssna på Företagarna?
Vår verksamhet Har verksamhet i skolans gym Har aktiviteter med bollsporter Är en del av Jönköpings skolidrottsförbund Anordnar idrottsrelaterade utbildningar.
JARLABERGS IF “Den lilla klubben med den vackraste fotbollen” Jarlabergs IF 20 år! EN BROSCHYR OM GEMENSAMMA MÖJLIGHETER.
GULDKVISTARNA. HANS NILSAGÅRD STOCKHOLM Det finns en djungel där ute. Den kallas ”inter- nationella förhandlingar”. Hans Nilsagårds insatser där, för.
Varumärke. Ett VARUMÄRKE är det man förknippar med namnet. Det väcker bilder, känslor och associationer.
Det här gör vi Vi har dialoger med kommunala politiker och tjänstemän Vi drar igång projekt som engagerar stora som små Vi knyter samman producenter och.
INTRO WORKSHOP 19/8 KERSTIN THAM, PROFESSOR, REKTOR.
De utrikespolitiska målen & väpnade konflikter. * Vilken är den största konflikten i världen idag? * Vilket land spenderar mest pengar på sin militär?
I ett globalt perspektiv växer nu många marknader snabbt och konkurrensen ökar också om kunderna. Hur bedömer du att detta påverkar.
I detta projekt var uppgiften att konstruera en av flera plattor som tillsammans formar en mindre ”stad”. Denna stad ska vara en plattform för mindre.
DET BLIR VARMARE PÅ JORDEN VARFÖR? VAD SPELAR DET FÖR ROLL? HÅLLBAR STAD – ÖPPEN FÖR VÄRLDEN.
Detta är miljömåltider
Konjunkturen i Stockholms län kv September 2017
Idrottslyftets mål att varje förbund utifrån sitt unika behov, vid programperiodens slut har utvecklat sin verksamhet för barn och unga mellan.
Religion - vad är det?.
Julfirande 2016 – inköpsplaner för stora och små
Sveriges största företagarorganisation
Hållbarhets kompassen
Hållbar utveckling Geografi HT år 6 Catha Glaas, Thomas Smith.
En kort presentation av Tillväxtverket
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Årets mest hållbara förening
Index för att mäta företags kapacitet att energieffektivisera
Vår sammanfattning av kultur- och fritidsvaneundersökningen
Välkommen till Huddinge!
Egentligen skulle Dan Olofsson berättat den här historien
MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER en handbok för idrotten
Konjunkturen i Stockholms län kv December 2017
Eskilstuna varumärkesundersökning
En utvecklingsresa Antropologisk kvalitativ förstudie Frida Linderoth
Kompetensförsörjningsgruppen presenterar
Naturvårdsverket på RUS Nobelmöte
Världens Befolkning Bsa frågor till rubrik: Vilka frågor kan man ställa om VB?
EXEMPEL GLOBALISERING Megatrend Konsekvenser för Helsingborg
IFK MARIEFRED VERKSAMHETSIDÉ VERKSAMHETSOMRÅDEN VÄRDEGRUND VISION MÅL
IT verksamhetens satsning utifrån IKT.
VI SKA VARA BÄST PÅ ATT VARA KOMMUN
Industrikonjunkturen och efterfrågan på el Maria Sunér Fleming, Ansvarig Energi och Klimat Svenskt Näringsliv.
Huddinge kommun Näringslivsanalys
Kundtjänst Järfälla kommun september 2018.
Regional utveckling Texten nedan är ett talarstöd – du väljer själv vilka delar du vill använda. Många associerar kanske Västra Götalandsregionen med hälso-
Claes Johansson, chef Hållbar utveckling
“Vi har nationaldag den 8 april”
LOKOMOTIVET!!!.
Om du har mat i kylen, Kläder att ta på dig, tak över huvudet och en säng att sova i ... Då är du rikare än 75% av världens folk.
Välkommen till KPLN och Lekplatsgrossisten
Goda livsvillkor, livslångt lärande & välutvecklad ideell sektor.
Kommunikationsstrategi för staden Så berättar vi om stadens arbete
Möjligheternas arena Fyrishov är Sveriges mest besökta arena med ca 1,6 miljoner besökare per år (2016). Arenan håller öppet alla dagar året runt. Verksamheten.
SAMVERKAN FÖR EN POSITIV UTVECKLING I STOCKHOLM
Homo sapiens.
Ditt kompletta kontorsvaruhus
Gruppens uppdrag: Att via medarbetarna i Örgryte-Härlanda utveckla kund-/brukarfokus utifrån Visionen . Metod: Ta fram stöd till hjälp för varje arbetsgrupp.
Förändring för kvalitet och förnyelse
FÖRETAGSBESÖK 2017.
Finska Missionssällskapets strategi
Styrning Styrande processer Att styra en hel stad åt samma håll
Samverkan för en mer kunskapsbaserad, jämlik och resurseffektiv vård
Hur påverkar tobak oss i skolan och människor i världen?
GLOBAL KUNSKAP Boken ”Factfulness” av hans rosling, ola rosling och anna rosling rönnlund.
Mänskliga rättigheter -
Strategi 2025 Detta är ett bildspel som kan användas för att presentera den formella resan kring det pågående strategiarbetet. Bildspelet bygger på arbetsboken.
Hållbar utveckling måste vara
Styrning kräver både tydliga mål och en resultatkultur
- LISTAR DE STÖRSTA LEDARSKAPSUTMANINGARNA 2019
Verksamhets- och grupputveckling
Våra kvalitetstränare
Presentationens avskrift:

TILLGÅNGAR (Besöksmål/platser) Rademachersmedjorna, Munktellstaden, Sundbyholm, Parken Zoo, Torshälla FÖRDELAR Kultur & Upplevelser

TILLGÅNGAR (Georgrafiskt) Eskilstunaån, Mälaren & Hjälmaren, Bra kommunikationer, Läget i Mälardalen & Stockholm FÖRDELAR Vatten & naturskönt, Nära till "allt", En del av Stockholmsregionen

TILLGÅNGAR (Näringsliv/Akademi) Unika Industrihistoriska miljöer, Många innovativa företag, Globala framgångsrika företag, Logistikcentra, Mälardalens Högskola, FÖRDELAR Uppfinningsrikedom, Kompetens inom innovation och tillverkningsindustri, Utveckling

TILLGÅNGAR (Idrott/Kultur/Rekreation) Friluftsområden, Stort föreningsliv & aktiva studieförbund, Framgångsrik idrott, Eskilstuna Guif, United och Smederna, Kent & ett aktivt musikliv FÖRDELAR Aktiviteter & Engagemang

TILLGÅNGAR (Hållbarhet) Miljöarbete & rättvis handel, Springpride, Jämställdhetsarbete, Hela världen bor i Eskilstuna FÖRDELAR Miljökompetens, Hållbarhet, Mångfald

ESKILSTUNA?

VI ÄR EN INDUSTRISTAD VI ÄR MILJÖSMARTA VI ÄR DRIVANDE OCH HAR FRAMÅTANDA

EN AV VÄRLDENS MEST MILJÖSMARTA INDUSTRISTÄDER Varumärkeslöftet

VI DRIVER UTVECKLINGEN VI VÄNTAR INTE VI GÖR EVOLUTION VARJE DAG

*Vi är en snabbväxande miljösmart industristad med musik och idrott i vårt DNA. Vi leder utvecklingen mot framtidens hållbara städer och industrier genom innovationer och nydanande miljösatsningar. Vi väntar inte på att något ska hända. Vi gör evolution. 

INDUSTRIEVOLUTION* ESKILSTUNA GÖR Eskilstuna har ett stolt industriarv som lever kvar i form av vackra industrihistoriska byggnader och modern tillverkningsindustri. Här tillverkas alltifrån bordtennisracketar och avancerade styrsystem för fordonsindustrin till handsmidda kirurgiska instrument och rörsystem för bevattning av brännheta öknar. Vi kallar det IndustriEvolution.

INNOVATIONSEVOLUTION* ESKILSTUNA GÖR INNOVATIONSEVOLUTION* Uppfinningar som förändrat världens industrier har i århundranden utvecklats i Eskilstuna. Så det är ingen tillfällighet att vi idag utvecklar alltifrån system som kan rena vatten för miljontals människor till världens mest miljösmarta hjullastare. Vi kallar det InnovationsEvolution.

MUSIKEVOLUTION* ESKILSTUNA GÖR Det är ingen slump att Kent och Tikkle Me kommer från Eskilstuna eller att vi varit såväl Årets popstad som Årets jazzstad. Vi har Sveriges äldsta musikskola och vi har utvecklat ett av Europas största musikhus med 70 replokaler där det verkar över 100 band. Vi kallar det MusikEvolution.

IDROTTSEVOLUTION* ESKILSTUNA GÖR Ur Eskilstunas mångåriga industrihistoria har det växt fram en stark förenings- och idrottstradition med stor bredd som skapat flera elitföreningar inom sporter som handboll, fotboll, speedway och gymnastik. Det är därför ingen tillfällighet att vi även arrangerar stora idrottsevenemang på nationell och internationell nivå. Vi kallar det IdrottsEvolution.

MILJÖEVOLUTION* ESKILSTUNA GÖR Eskilstuna driver miljöarbetet längre än de flesta andra städer och är en förebild internationellt. Här finns världens mest avancerade optiska sopsortering. Vi leder utvecklingen av energieffektiva städer i Europa. Vi har Sveriges största anlagda våtmark som renar avloppsvatten och dessutom är ett naturskönt rekreationsområde. Vi kallar det MiljöEvolution.

HÅLLBAREVOLUTION* ESKILSTUNA GÖR Vi har gett oss tusan på att vi bättre än någon annan kan utveckla en hållbar stad. Det är därför ingen tillfällighet att vårt jämställdhetsarbete och våra flyktingguider är föredömen för andra eller att vi serverar KRAV-certifierad mat och arrangerar sedan 2007 en av Sveriges första lokala HBTQ-festivaler. Vi kallar det HållbarEvolution.

KONCEPT MED MÅNGA ANSIKTEN

INDUSTRIEVOLUTION*

INNOVATIONSEVOLUTION*

MILJÖEVOLUTION*

HÅLLBAREVOLUTION*

MUSIKEVOLUTION*

IDROTTSEVOLUTION*

ÅRBYEVOLUTION*

SMÅSTADSEVOLUTION* Torshälla gör SmåstadsEvolution

BOSTADSEVOLUTION*

VARDAGSEVOLUTION*

KULTUREVOLUTION*

BESÖKSEVOLUTION*