ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Innehåll Bakgrund Nya Visby BBK Övergripande mål Nyheter i Visby BBK
Advertisements

Ungdomsakademi.
Handbollen i Halmstad.
PROGRAM 17,00 – 18,00Middag och mingel 18,00 – 18,05Presentation av kvällens program 18,05 – 18,10Pia Persson Choice 18,10 – 18,30Vision ,30 –
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Föräldramöte F-05.
Markör Marknad och Kommunikation AB 2009
Föreningsstöd En kväll för information och samtal.
Rymdstyrelsens strategi med fokus på 2011 – 2015 Olle Norberg Generaldirektör Svensk rymdverksamhet i ett europeiskt perspektiv © Rymdstyrelsen
Nacka – en trygg och säker kommun. Nacka – Safe Community sedan 2000 • Blev certifierad som Safe Community år 2000 • Vi återcertifierades 2010.
Fotbollförbundets lagförsäkring
Europeiska Socialfonden EU:s sammanhållningspolitik Lissabonstrategin – EUs tillväxt- och sysselsättningsstrategi Nationellt Socialfondsprogram.
Stadsutveckling - Är det viktigt och i så fall för vem? Björn Bergman
Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.
GolfensNybörjarutbildning2007 På uppdrag av SGF:s Styrgrupp för nybörjarutbildningen & dess auktorisation Patrik Nilsson Utbildningsansvarig Hallands GDF.
Tekniska Verken och Linköpings universitet som regional motor för en hållbar utveckling
Vilka ansvarar ytterst för Vård och omsorgscollege i Sverige?
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Östra Göinge 2012 Lokalt företagsklimat.
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Kungsör 2012 Lokalt företagsklimat.
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Emmaboda 2012 Lokalt företagsklimat.
Genomförandeplan för Dalarnas län inom området barn och vuxna med funktionsnedsättning (LSS) 2013 – april 2014.
En styrelse som gör skillnad
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
TGF Årsmöte 26 sept Verksamhetsprogram 2007 / 2008.
Historia och Organisation
RTS Konjunkturbarometer RTS konjunkturbarometer Presenteras årligen av RTS i samarbete med regionala turistorganisationer Syftar till: att följa.
Idrott hela livet Kvarnsvedens GoIF OK 2014.
Värdegrund, Vision och Verklighet.
VISION 2008/ 2009 Alpina sektionen Alpin skidåkning för gemensam utveckling och framgång, med bredd och elit i symbios. 1.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Föräldramöte 19/10 P05.
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Åtvidaberg 2012 Lokalt företagsklimat.
Norrstyrelsen [ ] BILD 1 Norrstyrelsen Ideell förening med uppgift att förbereda bildandet av en sammanhållen norrländsk.
Agenda myndighetsmötet 21 mars
Talangprogrammet Antal aktiva med dokumenterad medaljkapacitet i sommaridrotter inför respektive år Finns det ett samband mellan pengar och idrottsliga.
Europeiska Socialfonden EU:s sammanhållningspolitik Lissabonstrategin – EUs tillväxt- och sysselsättningsstrategi Nationellt Socialfondsprogram.
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Katrineholm 2012 Lokalt företagsklimat.
Projektperiod 1 feb juli 2010 Projektledning Uppdragsutbildningen i Säffle Kommun.
SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE I FÖRSKOLEVERK-SAMHETEN
Västervik Företagandet i Västervik skall vara Enkelt-Roligt-Lönsamt Roger Psajd 2010.
IS HALMIA Återtåget – vision Verksamhetsidé Verksamhetsidé IS Halmia IS Halmia skall vara en förening som med framåtsträvande anda och tydliga mål.
Verksamhetsplan Årsmöte Affärsmodell Affärsidé Vision Strategier Mål Aktiviteter Organisation / bemanning Rapportering Värdegrund.
Strategiska perspektiv på verksamheten
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
Ann-Ci Jonsson Akademi Norr.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Utveckling av ishockeyn i Tyresö kommun. Bakgrund Båda föreningarna i Tyresö kommun har svårt att var för sig bedriva en stabil och bra verksamhet för.
Välkommen till Föräldramöte P03 lag 4-6. Spångamodellen Spånga IS Fotboll är en förening vars syfte är att, utifrån Fotbollens spela lek och lär, bedriva.
HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,
Strategi för folkhögskolornas arbete för en globalt hållbar utveckling. Varför? Vad? Hur? Folkbildning och vuxenutbildning som strategisk utvecklingsfaktor.
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
FOTBOLLSAKADEMIN VÄSTMANLAND
Dalarna ska vara ledande i Sverige för lanthandelsutveckling och
Våra Värdegrunder.
Hur säkerställs kvalitén i ett system där många olika utförare levererar tjänster? Det ska finnas en koppling mellan det som står i förfrågningsunderlag.
Aktuella utlysningar “En jämställd och inkluderande arbetsmarknad”
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Välkommen till skärgården
Det här är Sörhaga Alingsås Hockey! Verksamhetsplan
Information kring klasslagsfotbollen
Verksamhetens inriktning och ekonomiska förutsättningar
Vårljus Stockholmskommunernas egen barn- och ungdomsverksamhet.
Verksamhetshetsidé Genom samverkan och rekrytering ska vi vara ett stöd till föreningar och Svenska Volleybollförbundet så att nya och befintliga spelare,
Kortsiktig /Långsiktig effekt
Introduktion till processen för balanserad styrning
Att leda och genomföra transformation WS 3 Region 10
Kortsiktig /Långsiktig effekt
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
METOD Strategisk kompetensförsörjning
Presentationens avskrift:

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI Varför förändring? Idag upplever vi att nuvarande utbildningssystem inte ger den effekt som vi skulle vilja se i vår ungdomsutbildning, en metod att för oss att höja effekten är att koordinera den utbildning som bedrivs på dagtid med den utbildning som bedrivs på kvällstid i föreningarna. Därutöver så bedöms en synergi effekt uppstå rent ekonomiskt om det går att samordna och kordinera personal och administration. Vi bedömer att stora kvalité och kvantitet förändringar är möjlig att åstadkomma vid en ovan och i efterföljande bildspel beskriven förändring och etablering. Strategiskt för fotbollen i vårat län ger detta effekter av att via bredd mot elit skapa ett metodiskt intresse för fotboll redan vid ung ålder, intill det att vi ger framtidens fotbollspelare ett incitament för ett livslångt förhållande till fotbollen. Detta är en väg, mot ett skapande av elitmiljö för fotbollen i Jämtland

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI(ÖFA) Vision Vara en av Sveriges ledande utbildnings och utvecklings centrum för Barn och ungdoms fotboll. Mission ÖFA skall utbilda och utveckla fotbollspelare för svensk och europeisk elit fotboll, Samt bidra till en starkt ökad attraktivitet för fotbollen i de yngre åldrarna.

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI affärsidé Genom att i bolagsform etablera ÖFA, skapa långsiktiga verksamhetsmässiga och sportsliga förutsättningar för tillkomsten av en strid ström av framtida elitspelare ur ÖFA, inledningsvis ska strategiska kunder knytas till bolaget för att Säkerställa långsiktig utvecklingskraft, Därefter skall rekrytering av ledare och deltagare prioriteras, avslutningsvis skall koordinering, kvantitet och rätt kvalité presenteras och levereras samt validerads till kund.

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI Verksamhetsområden Fotboll i skola gymnasie Fotboll i skola grundskola Ungdomslag Ledar och tränar Utbildning/utv Särskilda projekt

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI Organisation ÖFA AB Styrelse Utvecklings och verksamhets råd VD Academy Manager, Ass Academy manager Specialfotbollsinstruktörer

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI Etablering/Infrastruktur/ Ledare Akademien kommer att vara verksam i huvudsak på Jämtkraft arena och i dess lokaliteter. Under delar av året kommer verksamheten att bedrivas i öp-hallen, gymnastik- och gym. Manager: Rhonny Nilsson Konsult och utvärdering av verksamheten: Mike Matthews

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI Etablering/Infrastruktur/Ledare Dagtid med inriktning mot skolverksamhet Specialinstruktörer: Björn Hamberg Alex Smith Petter Augustsson, målvaktstränare Juanjo Hervias Isaac Shaze Samuel Mensah Steve Burton Kyle Hawthorne Brian Wake

ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI Etablering/Infrastruktur/Ledare Kvällstid med inriktning mot ÖFK Ungdom U-19/ P-17: Kent Persson Lasse Oscarsson Bernt Johansson Alex Smith P-15: Rhonny Nilsson Prinya Kayankarn Klaus Karlsen Målvaktstränare: Linus Eriksson Fys tränare: Leo Persson