Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både."— Presentationens avskrift:

1 Näsets SK Den vinröda tråden !

2 Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både killar och tjejer, både barn, juniorer och seniorer, både bredd och topp. Näset skall vara det naturliga valet för alla killar och tjejer inom vårt upptagningsområde som vill spela fotboll.

3 Näsets SK Vision och målsättning Målsättning Vårt övergripande mål är: Att våra killar och tjejer, var och en utifrån sina egna förutsättningar, utvecklas till bra människor och fotbollspelare. Vi vill ge alla barn och ungdomar chansen att uppleva Näsets klubb-känsla, glädje och gemenskap. När de kommer upp i tonåren (11-manna) ska de som vill satsa ordentligt på fotbollen ges möjlighet till detta. Vår ambition är att merparten av spelarna i våra två A-lag skall bestå av egna produkter och att båda lagen skall spela i det nationella seriesystemet.

4 Näsets SK Organisation Herrar, 11-manna fotboll Ansvarig: Josip Baric Seniorlag ned till 13 år Damer, 11-manna fotboll Ansvarig: Stefan Lundin Seniorlag ned till 13 år Ungdomar, 5- & 7-manna fotboll Ansvarig: Kenth Ohlsson Killar 6år - 12år & Tjejer, 7år – 12år

5 Näsets SK Riktlinjer Riktlinjer Ungdomar, 5- & 7-manna fotboll Fotbollsträningen börjar som lek vid 6 års ålder, någon enstaka gång i veckan och trappas kontinuerligt upp under ungdomsåren. Grundregeln är att ungdomarna tränar och spelar med sin åldersgrupp. Toppning av lag får inte förekomma före tonåren (11-manna). Vi skall bedriva bra fotbollsverksamhet på ett lekfullt sätt och därmed verka för ett bestående intresse för fotboll och för klubben. Vår klubb bedriver bredd-verksamhet, vilket gör att vi skall öppna vår verksamhet för alla som vill vara med och spela. Vår ungdomsverksamhet bygger på aktivt deltagande av engagerade föräldrar. Fram till tonåren förutsätts merparten av alla ledare vara föräldrar. Egna produkter som uppnått seniorålder och som inte vill fortsätta som spelare uppmuntras att verka som ledare i vår förening.

6 Näsets SK Riktlinjer Riktlinjer Ungdomar, 5- & 7-manna fotboll Säsong: Vid 6 år (tjejer 7år) startar vi upp verksamheten i maj. Vid 7-12 år övergår vi till ute-säsong under april-juni och augusti-oktober. Vid 7-12 år uppmuntras inne-säsong under november-mars (med betoning på boll-lek och för att bibehålla sammanhållningen under vintern). Matcher: Vid 6 år rekommenderas endast träningsmatcher som med fördel kan arrangeras på eget initiativ. Vid 7-9 år rekommenderas 5-mannaspel i mölndalsalliancen. Vid 10-12 år rekommenderas 7-mannaspel i Gbg:s fotbollsförbunds ungdomsserier. Läger: Vid 8 år rekommenderas ett läger beläget i klubbstugan med en övernattning. Vid 9 år rekommenderas ett läger i närområdet, ex Donsö med 1-2 övernattningar. Vid 10-12 år rekommenderas ett läger, i väst-Sverige. Cuper: Vid 7-9 år rekommenderas 1-2 cuper i närområdet, ex bingolottocupen eller mölnlycke cup. Vid 10-12 år rekommenderas 2-3 cuper i närområdet och väst-Sverige.

7 Näsets SK Riktlinjer Riktlinjer Herrar och Damer 11-manna fotboll Båda våra A-lag skall spela i det nationella seriesystemet. Eftersom våra A-lag huvudsakligen skall bestå av egna produkter så skall vi sträva efter att ha minst ett representationslag i samtliga åldersgrupper (13-14-15-16 & junior). Vår ambition är att ett lag i varje åldersgrupp skall etablera sig i klass 1, i Göteborgsserierna. En konsekvens av detta är att toppning kan förekomma samt att framstående spelare kommer ges möjlighet att spela med äldre åldersgrupper. Vid årskullar med många spelare skall vi sträva efter att alla skall få möjlighet att spela i ett lag som motsvarar deras egen förmåga. För ambitiösa och duktiga spelare kommer vi även att erbjuda träningsmöjligheter med vår utvecklingsgrupp. Utvecklingsgruppen kommer ledas av meriterade tränare som inte är lagtränare. Fr.o.m. 16 år är ambitionen att inte ha föräldrar som ansvariga tränare.

8 Näsets SK Den vinröda tråden !


Ladda ner ppt "Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både."

Liknande presentationer


Google-annonser