Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Information kring klasslagsfotbollen

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Information kring klasslagsfotbollen"— Presentationens avskrift:

1 Information kring klasslagsfotbollen

2 Gimonäs Umeå IF ... ideell idrottsförening som erbjuder handboll, fotboll, futsal, innebandy för pojkar och flickor från 7 års ålder till senior. …har ca 300 ideella ledare driver verksamheten för ca 1400 aktiva med stöd av kansliet. ...bildades år års jubileum! ...riktar sig mot följande områden: Carlslid, Carlshem, Carlshöjd, Gimonäs, Innertavle, Sofiehem, Tavleliden, Tomtebo, Yttertavle, Ålidhem och Ålidhöjd. ...använder dessa hemmaarenor: Sjöfruhallen (Handboll, Innebandy), Ålidhem Arena, Sjöfruplanen, Carlshöjdsskolan, (Fotboll) &

3 Klasslag – så här går det till!
Delvis förändrat upplägg från i år. Förstärkning av ett fungerande koncept! Barnen får under ett år allsidig fysisk träning samt prova idrotterna som vi har i GUIF: fotboll, futsal, handboll och innebandy. Varje klass/skola bildar lag där ALLA får vara med, pojkar och flickor tränar och spelar tillsammans i samma lag. Laget tränar en timme/vecka från maj 2017 till mars 2018 med några viloperioder (ex. sommarlov och jullov). Under perioden när vi tränar utomhus (maj-september) innehåller träningen fotboll och lek genom fysisk träning. Lagen spelar fotbollsmatcher mot GUIF:s andra klasslag under utomhusperioden. Oktober- mars tränar lagen futsal, handboll och innebandy. Även i inomhusträningen leker vi och tränar fysiskt genom ex. hinderbanor. Vi spelar matcher mot GUIF:s andra klasslag i futsal, handboll och innebandy. Kompispris! 150 kr i medlemsavgift 2017 samt 150 kr i medlemsavgift 2018 för deltagande i klasslagen.   Föräldrar/målsmän hjälper till som ledare och funktionärer.

4 Vision och värdegrund VISION GUIF - Föreningen som kombinerar bredd- och elitverksamhet med individen i fokus! VÄRDEGRUND I GUIF arbetar vi utifrån ledorden: Glädje Utveckling Inkludering Fair-play

5 Glädje Vi arbetar för att alla, vare sig man är spelare/aktiv, ledare, förälder eller supporter känner gemenskap och att de är en viktig del av föreningen. Vi arbetar för att alla medlemmar ska vara stolta över att bära vårt klubbmärke och för att skapa en positiv klubbkänsla. Vi arbetar för att alla individer ska bli sedda, uppmuntras och ha roligt, vilket skapar självförtroende. Vi lyssnar på barnen/ungdomarna för att de ska själva ha möjlighet att påverka verksamheten de är en del av. Vår ambition är att vara en breddförening och skapa ett livslångt intresse för idrott hos våra medlemmar. Vi mäter framgång genom utveckling och längtan till nästa träning/match.

6 Utveckling Vi arbetar för sportslig och personlig utveckling hos alla föreningens medlemmar, oavsett roll. Vi söker ständigt nya utmaningar, både på planen och utanför. Vi arbetar efter devisen “så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt.” Vi fokuserar på prestation och utveckling med långsiktigt fokus istället för kortsiktiga resultat. Stommen i representationslagen ska byggas av spelare som utbildats och fostrats inom GUIF, med ambitionen att 80 % ska vara egna produkter. Vi strävar efter att spela en teknisk och underhållande idrott.

7 Inkludering Vi välkomnar dig, oavsett vem du är.
Vi arbetar för en idrottslig mångfald, är uppmärksamma på nya idéer och skapar förutsättningar för barn och ungdomar att prova på flera olika idrotter. Vi arbetar aktivt för att nå underrepresenterade grupper.

8 Fair-play Oavsett om vi är på eller utanför planen visar vi varandra respekt och har ett schysst beteende mot alla: lagkamrater, ledare, domare, motståndare och funktionärer. Ledare, föräldrar och äldre aktiva är goda förebilder. Vi bedriver en drog- och alkoholfri verksamhet.

9 Kontakt Per Beijar Idrottskonsulent, , Kanslichef, verksamhetsansvarig, bokningar hallar/planer, utbildning och klasslag Mathias Malmin , Ekonomi, material, nycklar/taggar, lokal- och planunderhåll, FOGIS/IBIS, licenser, aktivitetsstöd och Cafeteria Sjöfruhallen Björn Olovsson SportAdmin (medlemsregister och lagsidor) och dokumentbank Mirjam Bergknut Ledamot styrelse ansvar klasslag, Ola Svensson Ledamot styrelse ansvar klasslag,


Ladda ner ppt "Information kring klasslagsfotbollen"

Liknande presentationer


Google-annonser