Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Handbollen i Halmstad.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Handbollen i Halmstad."— Presentationens avskrift:

1 Handbollen i Halmstad

2 Handbollen i Halmstad är framgångsrik!
HK Drott Halmstad Herr är svenska mästare och utvecklar unga talanger. HK Drott Halmstad Dam har avancerat till div. 1. HK Drott har spelare i A-, U-, J- och pojklandslag bestående av både egna produkter och inflyttade spelare. Handbollpojkarnas ungdomsverksamhet är större än någonsin på både pojk- och flicksidan med många välutbildade ledare och många talanger.

3 Drott och HBP vill utveckla handbollen!
Syftet är att: Skapa en miljö som gör att spelarna utvecklas optimalt och ger dem möjlighet att spela på rätt nivå. Tydliggöra vägen för ungdomar till spel på rätt nivå från bredd till elit på seniornivå. Utnyttja den samlade ledarkompetensen för att utveckla spelare och ledare. Öka konkurrenskraften mot andra handbollsföreningar och andra idrotter. Öka intresset för kommande gymnasie- och högskolestudenter att välja Halmstad som studieort och handbollsförening. Öka intresset bland barn och ungdom att spela handboll. Skapa en vikänsla, Handbollen i Halmstad, och vilja att sträva mot samma mål

4 Målen med utvecklingsarbetet är
Att fler barn och ungdomar väljer att spela och träna handboll. Att ha minst två träningsgrupper i varje ålder i barn och ungdomsgrupperna. Att utveckla handbollstalangerna optimalt och öka antalet egna produkter som spelar seniorhandboll på alla nivåer från bredd till elit. Att öka konkurrenskraften mot andra handbollsföreningar och andra idrotter så att vi behåller talanger och att fler fortsätter att spela handboll efter 15 år. Att höja utbildningsnivån på ledare och tränare. Att öka antalet spelare som väljer att studera och spela handboll i Halmstad.

5 För att utveckla handbollen föreslår styrelserna
Att samla senior- och ungdomsverksamhet i en organisation, Handbollen i Halmstad. Att alla seniorlag på herr och damsidan spelar under tre namn; HK Drott Halmstad, Halmstad Handboll och HK Halmstad. Att samarbetsavtal upprättas mellan alla seniorlag på både herr och damsidan vilket möjliggör fri rörlighet mellan lagen. Att behålla nuvarande träningstrupper i ungdomsverksamheten om det inte finns skäl att slå ihop mindre grupper. Att skapa ett kansli för handbollen i Halmstad Att två styrelser bildas som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Att förändringen genomförs inför kommande säsong 2013/2014 Att förändringen beslutas på årsmöten den 2juli.

6 Halmstad Handboll Juniorlag (95-96)
Herrar/pojkar Damer/flickor HK Drott Elit HK Drott Div. 1 Halmstad Handboll Div. 1 Halmstad Handboll Div. 3 HK Halmstad Div. 3 Halmstad Handboll A-flickor (97-98) Halmstad Handboll Juniorlag (95-96) Halmstad Handboll B-flickor (99-00) Halmstad Handboll A-pojkar (97-98) Halmstad Handboll C-flickor (01-02) Halmstad Handboll B-pojkar (99-00) Halmstad Handboll D-flickor (03-04) Halmstad Handboll C-pojkar (01-02) Halmstad Handboll E-flickor (05-06) Halmstad Handboll D-pojkar (03-04) Bollek 07-08 Halmstad Handboll E-pojkar (05-06) Handbollförskola 09-12


Ladda ner ppt "Handbollen i Halmstad."

Liknande presentationer


Google-annonser