Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetshetsidé Genom samverkan och rekrytering ska vi vara ett stöd till föreningar och Svenska Volleybollförbundet så att nya och befintliga spelare,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetshetsidé Genom samverkan och rekrytering ska vi vara ett stöd till föreningar och Svenska Volleybollförbundet så att nya och befintliga spelare,"— Presentationens avskrift:

1

2 Verksamhetshetsidé Genom samverkan och rekrytering ska vi vara ett stöd till föreningar och Svenska Volleybollförbundet så att nya och befintliga spelare, ledare och verksamheter utvecklas.

3 Vision En professionell organisation med ett väl fungerande distrikt som organiserar en nytänkande, attraktiv, synlig och offensiv verksamhet för både bredd och elit.

4 Verksamhets?????????? Verksamhetsinriktning & ekonomisk ram Dokument som talar om vad organisationen vill i framtiden Ägs av årsmötet och vägleder styrelsen Verksamhetsplan & budget Beskriver aktiviteter som ska genomföras innevarande år Ägs av styrelsen och vägleder det operativa arbetet

5 Nordsvenska VBF Nordsvenska Volleybollförbundets ekonomiska utveckling i sammandrag

6

7

8


Ladda ner ppt "Verksamhetshetsidé Genom samverkan och rekrytering ska vi vara ett stöd till föreningar och Svenska Volleybollförbundet så att nya och befintliga spelare,"

Liknande presentationer


Google-annonser