Http://response. easyresearch. se/s. asp http://response.easyresearch.se/s.asp?WID=918288&Pwd=31891314&TESTMODE=true&key=29539,97 Varför?

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Snabbguide och tips.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Att tänka på då man har en muntlig presentation med ppt
Samtala om böcker.
Det problemorienterade föräldrasamtalet Hur reagerar du själv när du ska få veta något jobbigt?  Ni kan till exempel föreställa.
FTFs motionsskola.
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
First Class Arken - Introduktionskurs
Så här gör ni: - Sitt rak framför skärmen - Titta den med stadig blick - Tryck på knappen “Ta kortet”. - OBS. Det är viktigt att inte röra sig medan kortet.
Skapa ett video-CV på YouTube
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Lånord.
Patientenkät sommaren -13
Välkommen till en check av dina alkoholvanor! BALANS Effektiv hjälp för bättre alkoholvanor DEMO.
Uppgiften i PowerPoint
Solanderskolan presenterar
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
En genomgång av spelet: Dubbelkrig-Grön
Välkommen till kattens magiska värld
Krokodilens förskola Storyline vt-08
Skapa jullåtar i grupp med Garageband Fyra tillfällen av skapande för år sju.
Personligt brev – din egen form av marknadsföring!
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Samtalet På Arbetsplatsen.
Intervju inför ViV-projektet.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Järfälla, Lidingö, Sigtuna, Solna, Upplands Bro
Att skriva en artikel.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Fördjupningsarbete i Hem- och Konsumentkunskap
ERGONOMI Vad är det?.
Skriv till jag säger stopp, sen läser ni upp.
Passion, Samhörighet och Kärlek
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Resultat Tolkcentralens brukarenkäten 2011 Under hösten 2011 genomförde vi på Tolkcentralen en brukarenkät. Enkäten skickades ut till registrerade brukare.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Förhandstitt på klubbens excellensprocess Följande bilder används under en CEP- kurs.
Bakgrund! Piteå kommun skall lägga om strukturen i det befintliga nätverket. Det kommer att gå från tre system som löper paralellt med varandra till ett.
Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Resultat för Hammarö Särskilt boende.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Rollfördelning i funktionärsbåset Vem gör vad i Danicahallen.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Brukarundersökning 2014 Enkät till brukare med beslut om växelvård på Lupinängen Tumba vård- och omsorgsboende.
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Framtidens löner. Vi bygger framtidens löner Vi vill: Ständigt förbättra lönevillkoren på vår arbetsplats Vi som medlemmar bestämmer hur Ta chansen att.
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Välkommen till utbildning som yrkesföreläsare! Vad gör Tria Trias samarbete med ST, SKTF och Unionen Yrkesföreläsningar Ditt uppdrag Hur går det till?
En guide för arbeten i SO
Distansuppgift Klass 7 v ”Bilden av mig själv”
Hälsa på lika villkor? I vår får personer som bor i Västra Götaland enkäten Hälsa på lika villkor? hem i brevlådan. Om du är utvald att besvara.
Vem är jag, Vem är du?.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Litteraturhistoria – epoker och analys av textutdrag
Presentationens avskrift:

http://response. easyresearch. se/s. asp http://response.easyresearch.se/s.asp?WID=918288&Pwd=31891314&TESTMODE=true&key=29539,97 Varför?

Hur? Hej!   Nu drar vi igång gästundersökningen på uppdrag av Visit Åland. Undersökningen består av två delar, en där ni kan se hur gästerna upplevt sin vistelse hos er och en av mer generell karaktär som rör Åland som destination. Därefter en del bakgrundsuppgifter för att kunna få till en mer effektiv marknadsföring av Åland i framtiden. OBS! Ingen annan kan se hur just dina gäster har svarat. Du kan däremot jämföra ditt resultat med hur det ser ut totalt sett, alltså hur alla som besökt Åland har svarat! Eftersom det fanns vissa tveksamheter när det gäller att lämna ut gästernas epostadresser så bygger undersökningen på att ni själva kan skicka ut enkäten i ett eget mail till gästerna.

Hur? Titta på enkäten och frågorna.   Titta på enkäten och frågorna.       I denna länk kan du se hur själva enkäten ser ut och vilka frågor den innehåller. OBS! Via denna länk registreras inga svar! ENKÄTLÄNK       Hör av dig om du har frågor när det gäller innehåll i enkäten!

Hur? Skriv brev som gästerna ska få.   Skriv brev som gästerna ska få. Författa ett eget mail som ni skickar till gäster som besökt er. Jag tror det är helt ok att skicka även till gäster som varit hos er tidigare i sommar även om det gått några veckor. Vad som ska stå i mailet bestämmer ni själva och gästerna ser ju även att det kommer från er vilket är naturligt och bra. Hör av dig om du vill ha hjälp med hur detta ska se ut eller om du vill få tips på vad som bör finnas med. Förslag på text ser du nedan under punkt 4.

Hur?   Skicka ut enkäten! Enkäten kan skickas ut löpande. Det kanske kan vara bra om det går några dagar efter besöket så att gästerna får perspektiv och har hunnit komma hem. Om du skickar till flera gäster i samma mail bör du skicka det till dig själv och lägga alla gästernas e-postadresser i fältet för hemlig kopia så att gästerna inte ser varandras e-postadresser. Länken nedan klistras in i mailet till gästerna. OBS! I denna länk registreras svaren. SKARP LÄNK

Hur?   Förslag på mail. Det går självklart även bra att utforma det efter eget tycke och smak! Hej och tack för senast! Vi hoppas att du haft en riktigt trevlig semester och att du varit nöjd med xx och Åland som resmål. Vi vill hela tiden förbättra oss och i det arbetet spelar dina synpunkter en mycket viktig roll. För att lyckas med detta behöver vi veta vad just du tycker och skulle därför vara mycket tacksamma om du tog dig tid att besvara denna enkät (tar endast ett par minuter!). Självklart är du som svarar helt anonym och dina svar kommer endast att ingå i statistiska sammanställningar. Använd länken nedan: SKARP LÄNK Stort tack på förhand för din medverkan och välkommen tillbaka till Åland och xx!

När?   Resultat Så snart svaren börjar ramla in kommer vi att skicka en länk där ni kan följa resultatet löpande on-line!