Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen."— Presentationens avskrift:

1 Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu spelbara igen. Vi är inne i sista träningsveckan för flera lag och jag hoppas att ni är på god väg att hitta ett lugn inför julhelgerna. Det har varit en intensiv höst här på kansliet med många möten, planering, tränartillsättningar och nya lagsammansättningar. Vi har haft åldersgruppsträffar och otaliga möten med ledare i olika lag för att göra det bästa för samarbeten mellan lagen och att spelare får rätt lagtillhörighet. Tränarrådet har också träffats en gång, många bra diskussioner och idéer. Mer om det när vi har haft nästa möte tidig vår 2014. Ett stort tack till alla som har svarat på enkäten vi skickade ut. Resultaten ger oss ett underlag att arbeta utifrån, inte minst era kommentarer är mycket värdefulla. Den stängs på måndag eftermiddag 16 december så ni som inte har svarat har fortfarande lite tid kvar. Välkomna med er åsikt. Det börjar bli hög tid att handla julklappar och nedan några bra tips från oss till er. Lycka till med cuper i juldagarna och kör hårt under vinterträningen! Handlar du dina julklappar på nätet? Stöd Boo FF också. Jag har dammat av ett konto som vi har på Sponsorhuset och om du ändå handlar på nätet – handla från 230 kända nätbutiker genom Sponsorhuset.se och stöd Boo FF! Både du och Boo FF får pengar vid varje köp och det kostar dig inget extra. Läs mer här.Läs mer här. Boo FF:s julklappstips från Stadium Underställ, mössa, vanter, inomhusskor och inte minst vår supporter hoody. Se bilder och priser här. Och du, glöm förståss inte att registrera dig för "Stöd till din förening" så hjälper du Boo FF att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Läs mer här.Läs mer här. Må så gott och vi ser fram emot en ett härligt 2014! Med vänlig hälsning Liv Sahlberg Boo FF klubbchef Kansliet har julledigt från 23 dec – 7 januari.

2 Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Handlar du dina julklappar på nätet? Stöd Boo FF också. Både du och Boo FF får pengar vid varje köp.  Du stödjer Boo FF.  Du får egna pengar tillbaka. Bli gratis medlem.Bli gratis medlem.  Det är oftast billigare att handla via nätet.  Du slipper julstressen på stan.  Du slipper långa köer och tunga kassar. Glöm inte bort att ladda ner programmet, som gör att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset - du hittar det under nyheter. CDON, Zalando, designhuset är tre av de drygt 200 kända nätbutiker som stödjer Boo FF via Sponsorhuset. Tack på förhand för ditt bidrag. Till 1:sta sidan

3 Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Finns på Stadium Sickla samt för beställning i Boo FFs micrositemicrosite Underställ Nike compression underställ, short Sr 155995 229 kr, Jr 153914 199 kr Nike compression underställ Sr 155996 249 kr Jr 155997 249 kr Mössa + vantar Stadium mössa 149620 49 kr Stadium tränings- handskar 147989 59 kr Inomhusskor Finns på Stadium Sickla NIKE T NATURAL IV ID JR 449 kr SOC T VS C30 ID F13 299 kr Hoody Finns för beställning i Boo FF:s micrositemicrosite För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver du vara Stadium medlem. Inloggad så registrerar du dig på Stöd din förening - notera att detta kan inte göras iStöd din förening Butik – följ sedan instruktionen för att göra dina val. Är man inte medlem på Stadium så blir man det på www.stadium.se och följer sedanwww.stadium.se instruktionen. Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt. Du kan även klicka på Stadiums banners "Stöd Boo FF" till höger högst upp på Boo FFs hemsida. Se till att du/Ni har registrerat dig för "Stöd till din förening" så hjälper du din förening att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Till 1:sta sidan TS Therma Hoody SR 560 kr JR 480 kr


Ladda ner ppt "Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen."

Liknande presentationer


Google-annonser