Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vem är jag, Vem är du?.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vem är jag, Vem är du?."— Presentationens avskrift:

1 Vem är jag, Vem är du?

2 Din nya lärare: Cecilia Molin Fyller år i januari (nästa gång 38 år…)
Gift Två barn (flickor 10 och 8 år) Bor i Skogstorp

3

4

5 Hoppas jag delar detta intresse med DIG!

6

7 Läraren Cecilia tycker…
Det är viktigt att fokusera på kunskaperna i skolan! Du ska ge dig själv och dina klasskompisar arbetsro! Du ska tro på dig själv, tillsammans ska vi nå jättebra resultat! Vi ska ha roligt på lektionerna – det är roligt att lära sig!

8 Arbetsuppgift 1 Din första uppgift blir att skriva ett brev till mig, där du presenterar dig själv så att jag lär känna dig så snabbt som möjligt. När man ska skriva ett brev är det vissa saker man behöver tänka på: datum, hälsningsfras och avslutningsfras.

9 Det kan se ut så här: Cecilia Molin Gökstensskolan Torshälla Hej! Jag heter Cecilia Molin och är 37 år. Jag har jobbat som lärare i ganska många år nu, ändå är det lika spännande varje gång att börja med en ny klass… Jag ser väldigt mycket fram emot att vara din lärare och hoppas att vi ska trivas tillsammans! Med vänliga hälsningar Cecilia Molin

10 Förslag att skriva om i ditt brev:
Namn Bostad Familj Fritidsintressen Favoritfilm, bok, musik, idoler, mat, godis… Dina tankar om skolan, ny klass och gärna ämnena sv och so Det du tycker jag behöver veta!

11 Arbetsuppgift 2 Nu ska du få skriva ett helt privat brev till dig själv. Jag kommer alltså inte att läsa det, utan bara förvara det tills du slutar åk 9. Lägg dock ner samma tid och gör det ordentligt, för ju roligare blir det när du får tillbaka det. Tro mig – så var det för mina nior som fick sina i våras!

12 Brev till en nia Berätta om hur det är för dig just nu:
Hur känns det att börja i sjuan och i en ny klass? Vad gillar du att göra just nu? Vilka är sina kompisar? Vad har du gjort i sommar? Vad har du för förväntningar på högstadiet?

13

14

15

16

17

18

19

20


Ladda ner ppt "Vem är jag, Vem är du?."

Liknande presentationer


Google-annonser