Välkommen till föräldramöte!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till föräldramöte! Inför Studenten åk 3 Betyg - värdehandling Alkoholpolicy Tider för utspring Polisen informerar.
Advertisements

Argumentera. Vad är argumentation? När är det viktigt att kunna argumentera? Vilka ämnen är lätta/svåra att argumentera om? Introduktion Att ange skäl.
Rökfria miljöer - skolan. Rökfri skola gäller Rökförbud gäller alla som vistas i skolan och på skolans område oavsett om man är elev eller personal, över.
Sv Aktuellt i antagningen Erik Kyhlberg.
Sid 1 Månad 20xx Information om stöd till ungdomar med funktionsnedsättning Information om stöd till ungdomar med funktionsnedsättning Mathias Holmlund.
Välkommen till föräldramöte! Inför studenten.
Ett fungerande schema förutsätter att uppdrag och arbetsgivarens förväntningar är kända ger utrymme för alla arbetsuppgifter inom avtalad arbetstidsram.
Utrota ungdomsfylleriet i Östersunds kommun Drogförebyggare Håkan Fransson1.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till.
Föräldramöte Gävle Golfklubb VISION Vi är inom golf den ledande elit och ungdomsklubben i Sverige och det naturliga valet när barn och ungdomar.
Eriksskolan Mitt i naturen – Mitt i kulturen
Praoarbete under mentorstid Ht 2016
Studie- och yrkesvägledare Finns på skolan: Måndag – Fredag
Regler och riktlinjer för salstentamen
Utbildningsförvaltningen
regeringen. se/rattsdokument/proposition/2017/02/prop
Har du frågor eller funderingar
Det spelar roll vad du gör och säger
V.43: Veckobrev för förskoleklasserna
PRAO vecka 16 & 17 ( april).
V38 Veckobrev för förskoleklasserna
V.41: Veckobrev för förskoleklasserna
VÄLKOMMEN TILL 6A.
Det här händer under vecka 37 Bra datum att ha koll på:
Välkommen till vårterminens föräldramöte årskurs 6
Örebro Syrianska IF Ungdom
Storvreta 4-6 Januari 2014 Bele Barkarby P04.
Träning Måndag kl i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen och därför vill vi att killarna är på plats och ombytta 10 min innan.
Välkommen till mitt utvecklingssamtal ÅK Ht 2017
Årskurs 7 Katarina Norra Skola
VÄLKOMMEN! BABBEL OCH BUBBEL Klassföräldraträff
Välkomna till mitt utvecklingssamtal
Föräldramöte F-11 Välkomna!
Vad kan du som förälder göra? Om någon annan inte har det bra
Välkomna till vårt Föräldramöte på
Det här händer under vecka 36 Bra datum att ha koll på:
APL info åk 1 Arbetsförlagt arbete.
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Nyhetsbrev Oktober # Generell information - Driftsättning av release 3 den 3/10 Besiktningsplan - Plattformsövergång ersätts med Plankorsning.
Det här händer under vecka 43 Bra datum att ha koll på:
Öppet hus Skolans namn Datum.
Välkomna på Snäckans föräldramöte
Välkomna! Mål och vision 2015 Inriktning Träningar Tider, matcher, cup och poolspel Engagemang Ekonomi Övrigt/Diskussion.
Tandvårdsförmåner - det statliga tandvårdsstödet
Det här arbetar vi med för att du ska kunna nå kunskapskraven
Det här händer under vecka 7 Bra datum att ha koll på:
Barn- och Utbildningsförvaltningen
Klassmöte Språkval i åk 6
Klass 4 Rävar och Hjortar
Föräldramöte Sjöstadsskolan /
Kommunala aktivitetsansvaret
1177 Vårdguiden på telefon - hörnstenar
Inför gymnasiet 2019 Viktiga datum Krav inför Introduktionsprogram
Vi på Varlaskolan hälsar alla föräldrar och elever i åk 6 i
Välkomna! Föräldramöte åk 7.
Träningsprogram Barn födda 08/ kl 09:30 -11:00
Agenda Roller Föräldrasysslor Kläder Träningar Matcher och Cuper
Välkommen! Skolåret [år].
Mobil incheckning och betalning
Dagordning Läget i klassen – uterast! Viktiga datum Läxor/resurs
Gymnasiedagarna & Future Skills 2019
Gymnasievalet 2019 Vad händer nu?.
I Anteckningarna finns kommentarer till bilderna.
Föräldramöte i kullo skola
Välkomna till Järla skola
Teori Kuben P07.
Skapande skola-redovisningar 2018/19 Sändningen börjar kl
Samordningswebbinarier om Skapande skola
Vad tänker du om alkohol och andra droger?
PRAO-praktisk arbetslivsorientering
Presentationens avskrift:

Välkommen till föräldramöte! Inför Studenten åk 3 Betyg - värdehandling Alkoholpolicy Tider för utspring Polisen informerar www.vasbygymnasium.se

Betygen är en värdehandling Betygen ska hämtas onsdagen den 7/6 kl. 14:00 Originalbetyget utfärdas bara en gång, och därför är det av största vikt att eleverna är aktsamma om sin värdehandling. Vi förvarar kopior av betygen och borttappat betyg kan vi bara ersätta med en kopia av kopian, och då till en kostnad av 50:- I vissa fall duger endast originalbetyget med rektors underskrift. Om eleven önskar översättning på engelska ska detta meddelas administrationen senast 31/5. www.vasbygymnasium.se

Alkoholpolicy på VNG Alla måste hjälpa till att göra denna högtidsdag till ett oförglömligt minne. Något att minnas tillbaka till med stolthet och värme. Eventuellt festande börjar efter utspringet inte innan. Vi kommer ha inpasseringskontroller, för att säkerställa att ingen alkohol tas med in i byggnaden. Ingen kommer in med alkohol. Berusad elev avvisas från skolan och riskerar att missa sin egen minnesvärda studentexamen. www.vasbygymnasium.se

Studentdagens schema 8.30 - 11.30 Klassen är tillsammans med mentor på skolan. Eleverna erbjuds fotografering. (gruppfoto och porträtt)   11.30 - 13.00 Högtidlig studentlunch Rektors tal 3 rätters lunch Utdelning av stipendier Elever håller tal Musik Vid lunchen är det "stängda dörrar" (förutom toalettbesök) 13.00 UTMARCH/UTSPRING - Från matsalen. (6 klasser springer ut, några minuter emellan, turordning avgörs på ”VNG-olympiaden”.) www.vasbygymnasium.se

Utsläppet Tänk på: Gå undan när din son/dotter har sprungit ut Det är små barn och äldre som behöver tas hänsyn till Vi skyltar upp mötesplatser för klasserna Det är absolut förbjudet att tex spruta champagne över eleverna under utspringet www.vasbygymnasium.se

Polisen informerar Polisen går igenom alla flak – alla ska ha en flakansvarig. Flakåkning sker inte i skolans regi Inga flaskor och inga alkohol på flaken Man får inte dricka alkohol på allmän plats Ger man alkohol till personer under 20 år så räknas det som langning. www.transportstyrelsen.se Angående regler för flakåkning Hör av er! Maila: student.stockholm@polisen.se Ring: 010-56 37 982 www.vasbygymnasium.se

Välkomna den 9:e juni Välkomna till studentdagen den 9 juni och ta emot era fantastiska ungdomar som har gjort en enorm prestation! De är verkligen värda att firas! Skolledningen på VNG www.vasbygymnasium.se