Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Årskurs 7 Katarina Norra Skola

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Årskurs 7 Katarina Norra Skola"— Presentationens avskrift:

1 Årskurs 7 Katarina Norra Skola
Föräldramöte Årskurs 7 Katarina Norra Skola

2 Personalpresentation
Sara Kristina David Anders Torsten

3 Hemresa efter utflykt/studiebesök
Eventuellt medgivande om att få åka direkt till eller hem ifrån aktiviteter Vid utflykter eller studiebesök är grundprincipen att vi samlas på skolgården före utresa. Vi avslutar också tillsammans på skolgården innan dagen är slut. Om ni som föräldrar godkänner att ert barn får ta sig hem själv via buss/t-bana från besöksmål Vi behöver då skriftligt godkännande (speciell blankett) Saknas ett OK från vårdnadshavare så följer eleven med tillbaks till skolan innan avslut.

4 Digitala resurser Skolwebben Anmäla frånvaro
Kontaktuppgifter till vårdnadshavare Väg in till elevernas e-post Microsoft Office365 Alla elever i Stockholms Stad har tillgång till Microsoft Office365. Online och att installera på datorn Office365.stockholm.se SLI.se Resurs med utbildningsfilmer som används ofta i undervisningen Studi.se Korta filmer i olika ämnen. Skolan har köpt licens för alla. Är från början språkutvecklings-projekt Matteboken.se Matematik online, inspelade videogenomgångar. Texter och övningar.

5 Uppstartssamtal Kallelse kommer till uppstartssamtal
Se till att ni har inlogg till skolwebben. Tider kommer finnas för bokning på skolwebben Se till er kontaktinformation är uppdaterad

6

7

8 Uppdatera er information
Om ni har svårt att logga in i skolwebben finns skolwebbssupporten

9 Föräldrar Klasskassa Föräldrarepresentanter 6st totalt
Skolråd en gång per månad Träffa arbetslaget 2 ggr per termin

10 Mobiler Insamling av mobiler varje lektion
Varje elev har sitt nummer i mobillådan Elever som inte lämnar in mobilen och använder mobilen på ett störande sätt får hämta ut sin mobil efter skoldagen

11 Klassrumsplacering Matsalen
I varje lektionssal finns fasta placeringar för alla klasser. ( Ej musik, oklart i bild-slöjd? ) Byten görs ungefär var 6:e vecka I matsalen sitter eleverna just nu på valfria platser Reglerna för matsalen ska följas dvs: Ej flytta runt stolar, inte skrika eller prata högt, inga bollar i matsalen, ev. ytterkläder hängs av utanför. Alla torkar av vid sin plats, måste skötas! Om detta ej fungerar införs fasta placeringar även i matsalens utrymme.

12 Bloggar Årskursbloggen http://katarinanorraskola.stockholm.se/
Ämnesbloggar SO Matematik och No Kommer inom kort…

13 Nästa möte Maila era önskemål om samtalsämnen till nästa föräldramöte

14 Tack för idag


Ladda ner ppt "Årskurs 7 Katarina Norra Skola"

Liknande presentationer


Google-annonser