Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll 2014-03-24 VÄLKOMNA!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll 2014-03-24 VÄLKOMNA!"— Presentationens avskrift:

1 Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll 2014-03-24 VÄLKOMNA!

2 Målsättning och info Alla tjejer som börjar ska vilja vara kvar och spela fotboll i slutet av säsongen. Vi vill att tjejerna är på plats 10-15 minuter före träning för att prata av sig och byta om samt att vi hinner gå upp till planen. Om någon gör illa sig på match eller träning så hjälper vi ledare spelaren i första hand, skulle det behövas så kallar vi på respektive förälder. Meddela frånvaro via SMS eller telefon.

3 Målsättning och info, forts. Dusch, vi vill att tjejerna duschar efter match/sammandrag eftersom det ökar lagkänslan och ger dem en möjlighet att avsluta dagens matcher oavsett hur det har gått. Efter träning är det frivilligt eftersom vi vet att det kan vara bra stressigt en vardagkväll. Nolltolerans i Upplands Fotbollsförbund. Vi ska vara positiva oavsett vad som händer. Tjejerna gör som vi ledare och som ni föräldrar gör. Vi ska visa respekt för varandra, motståndare, domare och publik. Inget godis/chips eller läsk vid match/sammandrag.

4 Träningen Vi ska träna på grunderna i fotboll och öka svårighetsgraden allt eftersom tjejerna lär sig. Det viktigaste är att spelarna har roligt och på så sätt vill lära sig mer. Lära fotboll genom att leka. Att lära tjejerna att spela en konstruktiv fotboll, där man vågar prova och misslyckas för att lära sig vad som fungerar. 1 gång per vecka. Övningarna är ”påbyggbara” så att tjejerna både utvecklas, känner igen övningarna och märker att de blir bättre. Vi har tider inomhus hela april. Utomhus går vi så fort vi får tider.

5 Sammandrag och cup Vi är anmälda till Knatteligan och kommer att delta i ett planeringsmöte nästa vecka. Vi ska då höra med de andra lagen om försäljning av godis vid sammandragen. Knatteligan med sammandrag hemma och borta, EP-cupen halvdag där F-04 har andra halvan samt Trögdsdagen, Vi återkommer med datum.

6 Lagkassa Vi behöver lagkassa för att köpa in en del saker som inte STIK står för. Extra benskydd, MV-handskar, komplettera sjukvårdsväskan, aktivitet utanför fotbollen, mm. Lagkassan är frivillig, hur får vi ihop lagkassan?

7 Förslag till att få ihop lagkassa Föräldrarna turas om att brygga kaffe för att ta med till träningarna, säljs till övriga föräldrar och pengarna går till lagkassan. Tina har tänkt ta spelarfoton som är möjliga att köpa, pengarna till lagkassan. Sälja saker? (T.ex. tulpaner, korv, mm.)

8 Kläder, sponsorer till kläder och frukt Overaller är frivilligt, men om föräldrarna ska köpa så vill vi att de köper likadana. STIK-kväll på Intersport, Onsdag 9 april, kl 17 till kl 19 är det inköpskväll för STIK medlemmar på Intersport Handelsplats Enköping. Där finns möjlighet att köpa STIKs profilkläder. Som medlem i STIK får vi den kväll även 20% rabat på alla övriga artiklar i affären!. Tränings T-shirt. Dessa ska delas ut till spelarna. Förslagsvis så försöker vi få tröjor i en avvikande färg (vit, svart…) för att kunna använda som bortaställ om motståndarna har samma tröjfärg som oss. Viktigt för lagkänsla. Frukt till spelarna efter matcher. Sponsor eller lagkassa? Finns det någon som kan sponsra?

9 HJÄÄÄLP! Vi behöver en kassör. Vi behöver en cafeteriaansvarig. Krav från STIK. Vi behöver personnummer och kontaktuppgifter på alla spelarna för registrering i STIK och aktivitetsstöd.

10 Hemsidan Hemsidan just nu är http://www.laget.se/STIKF06http://www.laget.se/STIKF06 Den kommer att bytas till Idrottonline. Mer info kommer så fort lagledaren vet mer.

11 Aktivitet med laget Vi har hyrt badhuset den 25/4 för alla fotbollstjejer. Kostnaden blir 65 kr/tjej. Lapp om det delas ut nu. Vi vill ha svar senast den 14 april.

12 Tack!


Ladda ner ppt "Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll 2014-03-24 VÄLKOMNA!"

Liknande presentationer


Google-annonser