Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte 2016-08-23 BHC U12/U13 (Team -04/-05)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte 2016-08-23 BHC U12/U13 (Team -04/-05)"— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte 2016-08-23 BHC U12/U13 (Team -04/-05)

2 Agenda föräldramöte BHC Team-04/-05 2016-08-23 1.Organisation säsong 16/17 2.Allmän info om denna säsong 3.Träning 4.Match 5.Försäsongscuper mm 6.Grov säsongsplanering 7.Ekonomi 8.Info från Föräldragruppen 9.Övrigt

3

4 Allmän info: Laget består av ca 30 spelare denna säsong, kommer låna in spelare från Team -03 till vissa matcher. Det kommer vara spel med tacklingar både för -04 och -05 Vi har anmält ett lag till -04 serien Uppland och två lag till -05 serien Uppland. Detta kommer innebära många matchtillfällen (om vi mäktar med). Kriterier vid uttagning till match är närvaro och nivå (samma som nu). Fördelning av spelare kommer baseras på nivå och hur vi tror att bästa utveckling kommer ske. Detta utvärderas under säsongen. Vi kallar till alla matcher, viktigt att man svarar på kallelsen så fort man kan oavsett om man kommer eller ej! Frånvaro från träning meddelas helst via WhatsApp gruppen, då får alla tränare informationen.

5 Träning: Vi värmer upp inför träning, uppvärmning startar 60min innan och pågår ca 30 min (träningar som startar 16.30 får man värma upp själv till), läggs in i kalendern. Kan man inte värma upp pga. fysiska problem är man inte med på träningen heller, vi vill inte vill riskera någons hälsa. Vi kommer inte ha vatten på träningar som är 60 min eller kortare, spelarna får dricka före och efter. Vi byter om på 20 min, alla spelare får knyta sina egna skridskor. Genomgång av träningen sker 10 min innan is-passet, till dess skall alla vara ombytta och klara. Efter träning arbetar vi med stretchning/ rörlighet/ styrka ca 10-20 min. Vi äter inte godis eller dricker läsk i samband med träning. Träningen kommer nivåanpassas så långt det går för att få den bästa utvecklingen.

6 Match: Utgångsläget är att åka med max tre femmor och minst två femmor till match. Femmorna nivåanpassas (så jämna som möjligt inbördes). Vi toppar inte! De som åker på match spelar! Det viktiga är inte att vinna alla matcher utan att få så bra utveckling som möjligt, arbeta långsiktigt. Vi värmer alltid upp inför match. Vi äter inte godis eller dricker läsk i samband med match. Alla blir kallade till ungefär lika många matcher, när spelare inte kan så tar vi in efter träningsnärvaro och nivå. Spelarna spelar, coachen coachar, domaren dömer och publiken hejar på LAGET!

7 Cuper: Kommer hålla en U12 cup och en U13 cup. Två lag anmälda till U13 cupen, måste vi ställa in försöker vi hitta en extern cup att åka på. Vi har anmält oss till -05 cup hos Iron och en -04 cup i Tumba Vi kallar de som är aktuella för respektive cup! Kostnaden för externa cuper och som betalas av spelaren är 250:-/dag. Betalning av avgiften är = anmälan till cupen. Träningsmatcher: Vi har spelat en träningsmatch i söndags, har ytterligare en bokad söndag som kommer i Väsby. Vi kallar de som är aktuella för respektive match! Uppstartscamp: Vi har haft en uppstartscamp i egen regi den 20/8 -16. Vi arbetade med förhållningssätt, interna regler och konsekvenser samt gick igenom detta material. Nu har vi en bra grund att arbeta ifrån under hela säsongen.

8

9 Ekonomi: Sponsring, någon som vill sponsra? Bra om vi kan få in sponsring, kontakta Micke E eller Sara K. Har fått in sponsring från Peab, MRH, Berro och Lyckås måleri. Skaffa overaller (tunnare överdragsmodell) till alla spelare för subventionerat pris, mer info kommer. Försäljning för laget Kommer hålla försäljning av Newbody och Teamrullen, tot. minimi förtjänst per spelare: 1500:-, kan köpa sig fri för 1500:- och då slippa sälja. Bålstas bästa häfte ICA Kvantums stödtior (Föreningen, se infoblad) Medlemsavgifter säsongen 16/17 (sep dok)

10 Föräldragruppen: Brännboll den 3/9, föräldragruppen har ordet. Nytt?

11 Övrigt: Vid frågor, funderingar eller synpunkter så kontakta Sara i första hand, hon tar det vidare med ledargruppen. Laget har Facebooksida samt Instagram: BHC_04_05 Vi har även en WhatsApp grupp för föräldrar, installera appen och kontakta Sara Karlsson 073-562 17 02 om du vill vara med i gruppen. Gå gärna in på lagets hemsida tillsammans med spelaren, finns bra info om kost, teknik, fys och utrustning där.


Ladda ner ppt "Föräldramöte 2016-08-23 BHC U12/U13 (Team -04/-05)"

Liknande presentationer


Google-annonser