Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Teori Kuben P07.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Teori Kuben P07."— Presentationens avskrift:

1 Teori Kuben P07

2 Spelarutbildningsplan/Teori
Agenda Regler i Kuben P07 Sociala medier Spelarutbildningsplan/Teori Spelidé Nya spelregler

3 REGLER I KUBEN P07 Jag kommer i tid till träningar och matcher
Jag kommer rätt utrustad till träning och matcher, dvs klädd efter väderleken, obligatoriskt med benskydd, strumpor etc. Jag är en bra kompis, jag skäller och gnäller inte på mina lagkamrater vare sig det är träning eller match. Jag använder vårdat språk och respekterar mina lagkamrater, tränare, motståndare och domare. Jag gnäller inte på domaren, denne gör bara sitt jobb. Ibland har vi med oss domaren och ibland har vi mot oss domaren. Jag är väl förberedd innan träning och match, dvs jag äter och sover ordentligt. Jag meddelar i god tid om jag inte kan komma på träning eller matchen. Behöver jag skjuts till match/träning säger jag till minst en dag innan. Jag har en glad och positiv attityd när jag kommer till träning och matcher.

4 REGLER I KUBEN P07 Den som retar, tjafsar, gnäller eller har en allmänt dålig attityd mot lagkamrater eller tränare på träningar kommer inte att få träna den aktuella träningen och inte spela nästa match. Den som retar, tjafsar, gnäller eller har en allmänt dålig attityd mot lagkamrater eller tränare inför en match eller under en match kommer inte att få spela matchen eller bli utbytt från matchen. Detta gäller även domaren/domarna. Om man har en synpunkt på domaren så får ni absolut prata med domaren på ett vårdat och lugnt sätt, men det ska inte vara efter varje domslut. Är du upprörd över ett domslut, be hellre lagkaptenen prata med domaren Om man bryter mot dessa regler två gånger blir man avstängd från träning i en vecka och får inte spela de två närmaste matcherna.

5 SOCIALA MEDIER Inte ha konton i Kubens namn. Ha det på era egna konton
Viktigt att fråga om man får kommentera eller lägga upp bilder på lagkamrater Skriv bara snälla och bra saker om andra Förbjudet att rangordna och jämföra spelare inom vårt och andra lag Kommentera inte resultat, målskyttar, osv. Tänk på hur du själv skulle uppfatta en post om det hade handlat om dig

6 SPELARUTBILDNINGSPLAN
Vad ska vi träna på?

7 SPELARUTBILDNINGSPLAN

8 SPELARUTBILDNINGSPLAN

9 TEORI TECKEN

10 TEORI PLANENS TREDJEDELAR

11 TEORI PLANENS KORIDORER

12 GRUNDFÖRUTSÄTTNINGAR ANFALLSSPEL
TEORI GRUNDFÖRUTSÄTTNINGAR ANFALLSSPEL

13 TEORI SPELYTOR

14 TEORI POSITIONSFÖRSVAR

15 TEORI POSITIONSFÖRSVAR

16 SPELIDÉ Spelsystem Mv-2-3-1 Mv-3-2-1 Mv-1-3-2

17 SPELIDÉ Anfallsspel Offensiv fotboll
Passningsorienterat spel med stor rörlighet Målvakt som sätter igång spelet snabbt. Jobbar ute vid straffområdeslinjen när vi har bollen. Uppspel går via mittback som snabbt spelar ut till kanterna. Blomma ut Ytterbackar som trycker upp högt i anfallen. Backarna ligger högt i plan så vi håller ett kort lag vid anfall Försöka hitta löpningar in i spelyta 3 (bakom backlinjen)

18 SPELIDÉ Försvarsspel Kollektiv press från forward och mittfältare.
Försöka återerövra bollen snabbt och högt upp på motståndarnas planhalva. Ytterbackarna/yttermittfältarna faller ner till en 3-backslinje. Krympa ytor Målvakten agerar libero vid straffområdesgränsen. Positionsförsvar

19 NYA SPELREGLER Grönt kort - Delas ut efter varje seriematch till den i motståndarlaget som spelat mest Fair Play Målvakt måste rulla eller lägga ner och passa ut bollen efter backen. När målvakt får kontroll på bollen så ska retreatline backas till När bollen har passerat straffområdeslinjen får man passera retreatline Utvisning och kort används ej. Spelaren avvisas och ledaren tar hand om den avvisade spelaren. Får ersättas och får komma in när ledaren anser de vara redo för det.


Ladda ner ppt "Teori Kuben P07."

Liknande presentationer


Google-annonser