Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Träning Måndag kl 17.30-19.00 i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen och därför vill vi att killarna är på plats och ombytta 10 min innan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Träning Måndag kl 17.30-19.00 i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen och därför vill vi att killarna är på plats och ombytta 10 min innan."— Presentationens avskrift:

1 Träning Måndag kl i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen och därför vill vi att killarna är på plats och ombytta 10 min innan (kl 17.20) för att hjälpa till med detta. Sargen ska stå kvar efter träningen. Onsdag kl i LBTK -hallen Vi har uppehåll med träningen under höstlovet v44 (31/10-4/11) Tänk på att det är viktigt att komma i tid till träningarna! Kiosktjänstgörning kommer separata kallelser till. (Anna Åkesson kallar) Sargvaktstjänstgöring kommer att vara aktuell under säsongen separata kallelser. BIBK P06

2 Seriespel och cuper Ni hittar datum för alla seriematcher och andra aktiviteter såsom cuper i kalendern på vår hemsida. Tacksamma om ni tittar här för uppdateringar. Vår kalender hittar ni via Vi vill att ni svarar i tid på de kallelser till match som vi skickar ut så vi har möjlighet att kalla in eventuella reserver från P05 respektive P07 Vi kommer att spela i två olika serier i år vilket innebär att det kommer vara matcher vid två tillfällen varje månad. De serier vi kommer att spela är båda av typen poolspel, dvs 5-manna med målvakt. Men vi har valt att anmäla oss i två olika klasser (B- resp C-klass). Klasserna är nivåanpassade där B-klassen är tänkt att vara lite svårare än C-klassen. Vi vill påminna om att under pågående matchspel så gäller att man inte äter godis eller dricker läsk, det får vänta tills efter sista matchen. BIBK P06


Ladda ner ppt "Träning Måndag kl 17.30-19.00 i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen och därför vill vi att killarna är på plats och ombytta 10 min innan."

Liknande presentationer


Google-annonser