Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Klassmöte Språkval i åk 6

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Klassmöte Språkval i åk 6"— Presentationens avskrift:

1 Klassmöte 20180517 Språkval i åk 6
Vi informerade om upplägget på språkval som är i åk 6. Alla fick med sig en lapp hem med information och de som inte var på plats har idag (fredag) fått med sig en lapp hem. Undrar ni över något som står på lappen är det bara att kontakta mig så svarar jag på era frågor. Frånvaroanmälan Vi frånvaro som inte är planerad är det viktigt att ni ringer och sjukanmäler ert barn till skolans telefon/telefonsvarare varje dag som barnet är sjukt. Det går med andra ord inte att göra sjukanmälan via mail eller sms. Vid planerad frånvaro så som läkarbesök etc. är det bästa att skicka ett mail med information om detta.

2 Plan mot diskriminering och kränkande behandling plan
Vi på Vifolkaskolan har en lan mot diskriminering och kränkande behandling, den finns att läsa på vår hemsida. I planen finn både förebyggande och främjande instatser. De främjande insatser som finns är utifrån en trivselenkät som eleverna gjort, en kartläggning över otrygga/trygga platser som eleverna gjort samt den enkät som ni vårdnadshavare har fyll i under hösten. Vi har väldigt bra resultat på både elevers och vårdnadshavares enkäter. Även kartläggningen visade mycket positiva resultat. I vår klass är andelen svar från er vårdnadshavare hög, och svaren är mycket positiva, vi hoppas och uppmanar er att även i fortsättningen svara på enkäten då den ger oss en bra utgångspunkt i vårt utvecklingsarbete. Mobiltelefoner Klassen lämnar tills vidare in sina mobiler på morgonen och får tillbaka dem på eftermiddagarna. Det har inte varit några diskussioner kring denna nya regel utan alla anpassar sig bra. Flera eever väljer tom. numera att lämna mobilen hemma på dagarna.

3 Klasskassa, eventuella aktiviteter
Som tidigare har bestämts så sprara varje familj för sig till en kommande klassresa i åk 6. Eleverna har dessutom önskat att anordna ett disco för att tjäna mer pengar. Detta kommer i så fall att vara nästa termin då det är kort om tid nu. Ett par föräldrar har i uppdrag att styra upp saker kring klassresan, önskar man vara med i denna grupp kan man kontakta Caroline Frideson (Linns mamma). Övriga frågor Fråga om lokaler kom upp och som det ser ut är planen att vi är kvar i paviljongen (som vi för övrigt trivs bar i då vi har dubbelt så stor yta som resterande klasser) fram till jullovet i sexan. Efter jul får vi ett klassrum i den nybyggda delen av skolan.


Ladda ner ppt "Klassmöte Språkval i åk 6"

Liknande presentationer


Google-annonser