Förslag på dagordning Fastställande av närvarolista/röstlängd

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Årsmöte 11/ Föredragningslista 1.Mötet öppnas 2.Val av mötesordförande som leder mötet 3.Val av mötessekreterare 4.Val av justerare tillika rösträknare.
Advertisements

Folkrörelsearkivet i Helsingborg
Föreningsstämma 2013 Kvartersgården , 19:00.
FTFs motionsskola.
Allmänna och privata möten
KILA – FLATÖ DIKNINGSFÖRETAG 2004 SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGS
En ny struktur för scoutrörelsen – ett förslag. Scouterna – allmänt Scouterna är Sveriges nationella scout- organisation och organiserar all scout- verksamhet.
ÖrebroVind Ekonomisk kooperativ förening
Stadgar för Gullboda Tennisklubb (GTK) antagna
Stortorps Brygga, presentation
Vår förening - Så kan du vara med och påverka!
Brev från Pingvinen.
Hur kan vi påverka dem som styr?
Utveckla styrelsen och föreningen
Båraryd-Hestra fiberförening
Extrastämma för att konfirmera stadgeändring 25 januari kl i föreningslokalen Dagordning § 1 Stämmans öppnande § 2Val av ordförande vid stämman.
Kulladal-Eriksfält fiberförening EF
Vad är en samfällighet ? Hur förvaltas den ?.
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
Välkomna! Informationsmöte ang. LOK-stödsansökan via IdrottOnline (IO) Henrik PerssonHans Bergman Gästriklands IdrottsförbundSISU Idrottsutbildarna.
Välkommen till höstårsmöte kl 18:30. Förslag till dagordning Höstårsmöte för MGK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om.
Ordinarie årsmöte mars kl Saxat från stadgarna: ”En företrädare för varje medlemsförening har rösträtt på årsmötet. Ytterligare högst två.
Stämmoskola Hej! Varmt välkomna hit och vad kul att ni kunde komma.
Berga hem- och skola. Därför en hem- och skolaförening! En ideell och fristående förening som aktivt arbetar för samarbetet mellan föräldrar-skola-samhälle.
Gripsholms Golklubb Årsmöte 20123
Medlemsvård och rekrytering
Extra föreningsstämma 11 december 2008 Presentation av renoveringsplaner Stein ErtzgaardOrdförande Karin MagnussonLedamot Johanna LjungdahlLedamot Robert.
Välkommen till höstårsmöte kl 18:30. Förslag till dagordning Höstårsmöte för MGK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om.
Agenda årsstämma Fastställande av röstlängd för mötet. 2.Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3.Val av protokolljusterare och rösträknare.
§ 1Mötet öppnas. § 2Fastställande av röstlängd för mötet.
Torsdagen den 23 april kl Plats: Conventum,Örebro
VÄLKOMNA!. Presentation Porträttet Film ”Om engagerad 2.0” Vilka förväntningar har du på denna utbildning?
100 ÅR AV KUNSKAPER OCH ERFARENHETER OM EU- PROGRAM/PROJEKT ”SEUPP”
Välkommen till höstårsmöte kl Förslag till dagordning Höstårsmöte för MGK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet.
Vårårsmöte Dagordning vid vårårsmöte i Mönsterås Golfklubb 4 mars Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har utlysts.
Välkommen till höstårsmöte kl 18:30. Förslag till dagordning Höstårsmöte för MGK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om.
Extrainsatt årsmöte 26 september Föredragningslista 1.Mötet öppnas 2.Val av mötesordförande 3.Val av mötessekreterare 4.Val av justerare tillika.
Trollhättans Fältrittklubbs årsmöte Den 22 mars 2015 Valberedningen Maria Hedberg, Ulrika Johansson & Anna-Karin J Olsson.
Välkommen till höstårsmöte kl 18:30. Förslag till dagordning Höstårsmöte för MGK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om.
1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…
Om Ideella föreningar & ekonomiska föreningar
Sydsvensk regionbildning ideell förening -hälso- och sjukvård -kultur -kollektivtrafik -infrastrukturplanering -demokrati och internationalisering -hållbar.
Klagomål på Helixgymnasiet Enligt 4 kap. 8§ Skollagen ska huvudmannen ha skriftliga rutiner för att ta emot och utreda klagomål mot utbildningen. På den.
Extra årsmöte Dagordning 1. Fastställande av röstlängd 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt 3. Fastställande av dagordning 4. Val av ordförande.
Inbjudan till Årsmöte 2016 Inbjudan till årsmöte Hanhals Kings inbjuder föreningens alla medlemmar till årsmöte i ishallens VIP-rum, onsdagen den 29 juni.
ÅSA IDROTTS FÖRENING STADGAR Antagna vid årsmöte 4 december 2007 § 11 Fastställda vid årsmöte 11 december 2008 § 12.
Höstårsmöte Föredragningslista 2015:01Fastställande av röstlängd 2015:02Fastställande av att mötet utlysts på rätt sätt 2015:03Fastställande.
Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl – i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014.
§ 1Mötet öppnas. § 2Fastställande av röstlängd för mötet.
Höstmöte 2015 Tid och plats: Den 26 november kl: 18.30, Golfrestaurangen i Kulhult. Dagordning 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet.
Årsmöte 2014 Stornärfjällets samfäldighetsförening 27/ :30.
Välkomna! ChGK Höstmöte Föredragningslista §1Upprop och fastställande av röstlängd för mötet §2Fråga om mötet har behörigen utlysts §3Fastställande.
19:00 i Lerbäcks samlingslokal (org. Nr: )
Styrelseinformation RIK april 2017
Fastställda vid årsmöte 7 december 2016
Årsmöte Slakmöre Bygdegård.
Styrelsen Revision och valberedning
Årsmöte Upplands Väsby Villaägarförening
Ska vi bilda Akademikerförening?
ATT MÖTAS MED KVALITET Loka Brunn Kjell Ring
Välkommen! Årsstämma 16 maj Ljungs Samfällighetsförening
Välkommen! Årsstämma 18 maj Ljungs Samfällighetsförening
1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet
till stämma 10 april 2018 önskar Styrelsen
Stadgar för Supporterklubben HIF-Vännerna
Välkommen!.
Välkomna till Vårmötet 2019!
Stadgar för Supporterklubben HIF-Vännerna
ÅRSSTÄMMA 2019.
Intressentförening Årsmöte RISE CBI Betonginstitutet
Presentationens avskrift:

Förslag på dagordning Fastställande av närvarolista/röstlängd    Val av mötesordförande Val av protokollsekreterare Val av två justeringsmän tillika rösträknare    Fastställande av föredragningslista för mötet Syfte Fråga om bildande av föreningen Fastställande av stadgar för föreningen Fastställande av namn på föreningen Val av interimsstyrelse (ordförande + ledamöter) för tiden fram till och med det första ordinarie årsmöte

Vi som jobbat med konceptet Camilla Sundkvist Christoffer Björk Anders Riström

Samarbetspartners

INTERIMSSTYRELSE Tillfällig styrelse som formellt inte är en styrelse. Innan en organisation är formellt bildad, brukar man utse några personer att ta hand om de åtgärder som behövs för själva bildandet. Dessa personer bildar då en interimsstyrelse. Först när organisationen är bildad, tar denna över ansvaret för avtal mm som interimsstyrelsen ingått, även för tiden före bildandet. Fram till dess är personerna personligen bundna av alla överenskommelser de ingått för organisationens räkning. Interimsstyrelsen kan inte fatta några viktigare beslut. Det handlar om att kalla till konstituerande bolagsstämma/föreningsstämma, ge förslag till bolagsordning eller stadgar, ta kontakt med banken, beställa registreringshandlingar och liknande åtgärder inför bildandet.

Varför bilda en idrottsförening? En idrottsförening är en samling människor som i organiserad form bedriver idrott. Självklart kan man bedriva idrott utan att en förening måste bildas. Många gånger uppkommer dock en önskan att bilda en ny idrottsförening. Man bör då tänka på att bildandet innebär ett ansvarsåtagande. Det uppkommer både ett administrativt och ett organisatoriskt ansvarsfullt åtagande.

Aktivitetsplan Löparkvällar initialt på samma bansträckning som STRANDRUSET. Vi startar; Onsdag den 26 mars kl. 19,00 Samling vid Folkets Hus.

STADGAR NORMASLSTADGAR FÖR IDROTTSFÖRENING ANTAGNA AV RIKSIDROTTSSTYRELSEN 1999 12 01

Vad kostar det att vara med Det är interimsstyrelsens uppgift att besluta men för enkelhetens skull föreslår vi mötet att besluta om att medlemskap för 2014 ska kosta 100 kr för familj. Medlem ska ange namn adress fullständigt födelsenummer samt kontaktuppgifter gärna mejladress samt telefonnummer .