Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna! ChGK Höstmöte Föredragningslista §1Upprop och fastställande av röstlängd för mötet §2Fråga om mötet har behörigen utlysts §3Fastställande.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna! ChGK Höstmöte Föredragningslista §1Upprop och fastställande av röstlängd för mötet §2Fråga om mötet har behörigen utlysts §3Fastställande."— Presentationens avskrift:

1 Välkomna! ChGK Höstmöte 2016

2 Föredragningslista §1Upprop och fastställande av röstlängd för mötet §2Fråga om mötet har behörigen utlysts §3Fastställande av föredragningslista §4Val av ordförande samt sekreterare för mötet §5Val av två justeringsmän som jämte ordföranden skall justera protokollet §6Fastställande av Spelrättsbestämmelser för innehavare av spelrättsbevis §7Fastställande av max antalet spelrättsbevis i Chalmers Golfklubb §8Fastställande av avgifter, samt rambudget för det kommande året §9Val av klubbens ordförande, tillika ordförande i styrelsen för tid av ett år. §10 Val av halva antalet övriga styrelseledamöter för en tid av två år (jämte suppleanter för en tid av ett år) §11 Behandling av förslag som väckts av Styrelsen eller röstberättigad medlem minst 60 dagar före mötet. §12 Övriga frågor (information och diskussion) §13 Mötets avslutande

3 Ekonomi 2016 Fler medlemmar, gäster och sponsorer Fler kurser och mer klubbförsäljning Intäkter ökade 8%, kostnader ökade 3% Rörelseresultat 1,2 MSEK

4 Koncernresultaträkning

5 5

6


Ladda ner ppt "Välkomna! ChGK Höstmöte Föredragningslista §1Upprop och fastställande av röstlängd för mötet §2Fråga om mötet har behörigen utlysts §3Fastställande."

Liknande presentationer


Google-annonser