Ett fel på kvinnor.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Ett fel på kvinnor.
Advertisements

Vackert om kvinnor Luta dig tillbaka och sätt på ljudet. Bildspelet sköter sig utan att du behöver klicka.
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen DENNA PRESENTATION GÅR IGÅNG AUTOMATISKT – SKRUVA BARA UPP DINA.
Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder.
 Stress är en instinktiv försvarsreaktion som alltid funnits hos människan.  Den kan liknas vid att kroppen slår på alarmsystemet.  Stress är i grunden.
Konstruktiv bildkritik Källor: fotosidan.se Facebookgruppen Street Photography- Sweden Elevarbeten Kärrtorps gymnasium Tack till fotograferna som givit.
Ett förslag på arbetsgång
Värdegrund för laget framtaget av spelarna i samband med anti mobbing kvällen. Spelarna har gemensamt kommit fram till de viktigaste värdeorden för: -Spelarna.
Allra första kameran År 1826 gjordes den allra första kameran av fransmannen Joseph Nicéphore Niépc men det tog åtta timmar att exponera bilden och den.
Toppning vs. Nivåindelning IK Zenith F02 Per-Olof Johansson.
Jesus stressade inte -men han hann ändå.. Jesus var Gud och samtidigt människa. Han blev: Hungrig, trött, ledsen, arg och upprörd. Hungrig, trött, ledsen,
Coachande ledarskap. Övning coachande ledarskap Ta reda på saker du inte vet om din kollega genom att ställa slutna frågor, ja och nej-frågor Ta reda.
Inge Dahlenborg Arbetsterapeut inom primärvård. Mobilt Demensteam 50% Bakgrund Lokalt vårdprogram.
I detta projekt var uppgiften att konstruera en av flera plattor som tillsammans formar en mindre ”stad”. Denna stad ska vara en plattform för mindre.
ETIK OCH MORAL. MORAL Moral = en persons egna tankar om vad som är ____ och ____ att göra.  Rätt – fel  Bra – dåligt  Gott – ont  Önskvärt – ej önskvärt.
Hej och välkommen Undervisning 1.Mental träning Övning 1. Visualisering 2. Målbild Utvärdering 1.Frågor 2.Enkät.
Inför nationella provet i svenska
Vikingatiden Historia åk 4
Uppsats – ”Etik och livsfrågor”
Vecka…….. Då så var det dag för…………. BE ® BrucElvis
Försoningsläran, kärleksbudskapet
Uttal Vokaler dikter.
Välkommen till mitt utvecklingssamtal ÅK Ht 2017
Diskutera! När vi diskuterar så är vi två eller fler som pratar tillsammans. När man diskuterar tycker man något! Om jag tycker något så kan man säga att.
Leda och utveckla en förening
Bön & tillbedjan.
Helgelse Må fridens Gud själv helga er helt och fullt, och må er ande, själ och kropp bevaras hela, så att ni är utan fläck vid vår Herre Jesu Kristi ankomst.
Värderingar Spårvägen F98
8 3 Nu får det väl vara nån m Istället visar vi vecka……
Renässansen, den Nya tiden
Steg för livet
LIVET Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
LÄSSTRATEGIER på högstadiet.
Kompetensförsörjningsgruppen presenterar
Uttal Vokaler dikter.
Upplysningen 1700.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Vem är Kristina Johansson och vad gör hon då?
Pecha-Kucha ATHENA.
Vad är regeletik, konsekvensetik och sinneslagsetik
Världsvan & Hemkär Vår världsvana kommer av viljan att växa och vår nyfikenhet på framtiden och vad som händer i omvärlden. Här finns nytänkande och.
CASE Jolanda Riissanen
Du är riktigt trött och frustrerad……
Puberteten Vad är det för något..?
LOKOMOTIVET!!!.
Din säkerhet på sjukhus
God Jul ? Du behöver inte vänta till Jul….
En gemenskap som väcker förundran
Sång : Anne Murray. You Needed Me.
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
Mobiltelefonins utveckling
Det handlar inte om oss Markusevangeliet 1:32-39
- Att vara personlig och beröra
Du är riktigt trött och frustrerad……
Tobak - Lektion 2 Åk 4-6.
Johan gustafsson, kommunikationschef c more
Du är riktigt trött och frustrerad……
Du är riktigt trött och frustrerad……
Ny som ledare Block A Förväntningar på en ledare
Målformulering att sätta upp mål
Livsåskådningar - hur människor beskriver och tolkar livet
Ta hand om dig själv.
Inför nationella provet i svenska
Catha Glaas Herrängens skola
Om buden.
Om Tro.
KRETSLOPP FÖR ÅTERVINNINGSPROCESSER
Religion Livsåskådning.
Hjälp, vad skall jag göra…
Helig Ande.
Presentationens avskrift:

Ett fel på kvinnor

Då Gud skapade kvinnan, och han hade kommit till sin sjätte dag av övertidsarbete. En Ängel dök upp och sa; “Varför använder du så mycket tid till just denna?” Och Herren svarade: “Har du sett alla specialeffekter jag måste ha för att forma kvinnan?”

Hon ska kunna tvättas, men inte gjord i plast, ha mer än 200 böjliga leder, Alla ska kunna bytas ut och hon ska kunna fungera på vilken diet som helst, hon ska ha en kropp som ska kunna föda och sköta fyra barn samtidigt, Ha en kyss som kan läka allt från ett uppskrapat knä till ett sårat hjärta och allt detta ska hon kunna göra med bara två händer."

Ängeln blev förvånad över alla dessa egenskaper. “Med bara två händer?....Omöjligt!” Och detta är bara standardmodellen? Det är för mycket arbete på en dag... Vänta tills i morgon och gör henne färdig då.“

Det vill jag inte, protesterade Herren. Jag är så nära att slutföra denne skapelsen som är mitt hjärtas favorit. Hon botar sig själv när hon är sjuk, och kan arbeta 18 timmar om dygnet. Ängeln närmade sig och tog på kvinnan.

“Men du har gjort henne så mjuk, Herre?” “Hon är mjuk”, sa Gud, men jag har också gjort henne stark. Du skulle inte tro på vad hon kan utstå och klara av . “Kan hon tänka?” frågade Ängeln.  Gud svarade: “Hon kan inte bara tänka utan hon kan även resonera och kompromissa”

för mycket olika funktioner på henne” Ängeln fick syn på något, sträckte fram handen och rörde vid kvinnans kind... “Herre, det ser ut som om denna modell har ett läckage” “Jag sa att jag skapat för mycket olika funktioner på henne”  “Det är inget läckage... det är en tår”, rättade Herren henne. “Vad är den till för?” frågade ängeln.

Detta gjorde stort intryck på Ängeln; Och Gud sa: “Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på, hennes sorg, hennes kärlek, hennes ömhet, hennes ensamhet, hennes lidelse och hennes stolthet.” Detta gjorde stort intryck på Ängeln; “Du är ett geni, Herre. Du har tänkt på allt. Kvinnan är verkligen vidunderlig!”

Det är hon! Kvinnan har styrkor som förundrar mannen. De tål katastrofer, dem klarar tunga bördor, Men de har lyckan, kärlek och känslighet. De ler när de vill skrika. De sjunger när dem vill gråta. Gråter när de är lyckliga och ler när de är nervösa.

De slåss för det de tror på. De står emot orättvisor. De tar inte ett “nej” förrän de blivit övertygade att tro på en bättre lösning. De ger av sig själva, för att familjen ska ha det bra. De följer en vännina till läkaren om hon har läkarskräck. De älskar villkorslöst.

De blir glada när de hör om födelser eller bröllop. De gråter när barnen öppnar sina ögon och de glädjer sig över sina vänner som lyckas. De blir glada när de hör om födelser eller bröllop.

Deras hjärtan brister när en vännina dör. De lider vid förlust av en kär vän, men de är starka när de tror att de ingen styrka har kvar. De vet att en kyss eller kram kan läka ett brustet hjärta.

Men… det finns ett fel på kvinnan! Hon glömmer vad hon är värd.

Glöm aldrig hur viktig Du är! Sänd denna till dina vänninor för att påminna dem om hur fantastiska de är.. Också till de män du känner, för ibland måste vi tränga oss på och påminna dem om det. Glöm aldrig hur viktig Du är!