Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ett fel på kvinnor.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ett fel på kvinnor."— Presentationens avskrift:

1 Ett fel på kvinnor

2 Då Gud skapade kvinnan, och han hade kommit till sin sjätte dag av övertidsarbete.
En Ängel dök upp och sa; “Varför använder du så mycket tid till just denna?” Och Herren svarade: “Har du sett alla specialeffekter jag måste ha för att forma kvinnan?”

3 Hon ska kunna tvättas, men inte gjord i plast, ha mer än 200 böjliga leder, Alla ska kunna bytas ut och hon ska kunna fungera på vilken diet som helst, hon ska ha en kropp som ska kunna föda och sköta fyra barn samtidigt, Ha en kyss som kan läka allt från ett uppskrapat knä till ett sårat hjärta och allt detta ska hon kunna göra med bara två händer."

4 Ängeln blev förvånad över alla dessa egenskaper.
“Med bara två händer?....Omöjligt!” Och detta är bara standardmodellen? Det är för mycket arbete på en dag... Vänta tills i morgon och gör henne färdig då.“

5 Det vill jag inte, protesterade Herren.
Jag är så nära att slutföra denne skapelsen som är mitt hjärtas favorit. Hon botar sig själv när hon är sjuk, och kan arbeta 18 timmar om dygnet. Ängeln närmade sig och tog på kvinnan.

6 “Men du har gjort henne så mjuk, Herre?”
“Hon är mjuk”, sa Gud, men jag har också gjort henne stark. Du skulle inte tro på vad hon kan utstå och klara av . “Kan hon tänka?” frågade Ängeln.  Gud svarade: “Hon kan inte bara tänka utan hon kan även resonera och kompromissa”

7 för mycket olika funktioner på henne”
Ängeln fick syn på något, sträckte fram handen och rörde vid kvinnans kind... “Herre, det ser ut som om denna modell har ett läckage” “Jag sa att jag skapat för mycket olika funktioner på henne”  “Det är inget läckage... det är en tår”, rättade Herren henne. “Vad är den till för?” frågade ängeln.

8 Detta gjorde stort intryck på Ängeln;
Och Gud sa: “Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på, hennes sorg, hennes kärlek, hennes ömhet, hennes ensamhet, hennes lidelse och hennes stolthet.” Detta gjorde stort intryck på Ängeln; “Du är ett geni, Herre. Du har tänkt på allt. Kvinnan är verkligen vidunderlig!”

9 Det är hon! Kvinnan har styrkor som förundrar mannen. De tål katastrofer, dem klarar tunga bördor, Men de har lyckan, kärlek och känslighet. De ler när de vill skrika. De sjunger när dem vill gråta. Gråter när de är lyckliga och ler när de är nervösa.

10 De slåss för det de tror på. De står emot orättvisor.
De tar inte ett “nej” förrän de blivit övertygade att tro på en bättre lösning. De ger av sig själva, för att familjen ska ha det bra. De följer en vännina till läkaren om hon har läkarskräck. De älskar villkorslöst.

11 De blir glada när de hör om födelser eller bröllop.
De gråter när barnen öppnar sina ögon och de glädjer sig över sina vänner som lyckas. De blir glada när de hör om födelser eller bröllop.

12 Deras hjärtan brister när en vännina dör.
De lider vid förlust av en kär vän, men de är starka när de tror att de ingen styrka har kvar. De vet att en kyss eller kram kan läka ett brustet hjärta.

13 Men… det finns ett fel på kvinnan!
Hon glömmer vad hon är värd.

14 Glöm aldrig hur viktig Du är!
Sänd denna till dina vänninor för att påminna dem om hur fantastiska de är.. Också till de män du känner, för ibland måste vi tränga oss på och påminna dem om det. Glöm aldrig hur viktig Du är!


Ladda ner ppt "Ett fel på kvinnor."

Liknande presentationer


Google-annonser