Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara."— Presentationens avskrift:

1 Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara för den gåvan när vi till slut träffar den rätta.

2 När glädjens dörr stängs, öppnas en annan,
men ofta ser vi bara den stängda dörren, så att vi inte märker den som har öppnat sig för oss. Den bästa sortens vänner är de som man kan sitta en hel kväll med utan att säga ett ord, och när man ska gå känner man att det har varit det bästa samtalet i livet.

3 Man behöver bara en minut för att fatta tycke för
någon, en timme för att bli kär, en dag för att börja älska någon, men det behövs ett helt liv för att glömma. Kärlek börjar med ett leende, växer med en kyss och slutar med en tår.

4 Dröm det ni vill drömma, åk dit ni vill åka, och var det
Sanningen är den att vi inte vet vad vi har förrän vi har förlorat det, men det är också sant att vi inte vet vad vi saknar förrän vi har funnit det. Dröm det ni vill drömma, åk dit ni vill åka, och var det ni vill vara, för det finns bara ett liv, och det finns bara en möjlighet att göra allt det som man önskar göra.

5 sjediti cijelu večer ne progovorivši
Najbolja vrsta prijatelja Je ona s kojima možete sjediti cijelu večer ne progovorivši ni riječi, a kada odlazite, osjećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu Det finns ögonblick i livet då man saknar någon så mycket att man vill ta ut den personen ur ens drömmar och krama i verkligheten. Att ge någon sin kärlek betyder inte att den personen kommer att älska en tillbaka! Förvänta dig inte kärlek tillbaka, bara önska att den du älskar har kärlek i hjärtat, men om den personen inte har det, så har du det i ditt.

6 Gå inte efter utseende – det kan bedra.
Gå inte efter rikedom – den kan ta slut. Gå efter det som gör dig glad, för det behövs bara ett leende för att göra en dålig dag bättre. De lyckligaste människorna är inte de som har det som är bäst, utan de som på bästa sätt använder det som de har.

7 och tillräckligt med hopp för att vara lycklig.
Ha tillräckligt med tur för att vara ödmjuk, tillräckligt med utmaningar för att vara stark, tillräckligt med sorg för att vara empatisk och tillräckligt med hopp för att vara lycklig. Tänk dig alltid in i den andra personens situation – om du inte mår bra, mår förmodligen den andra inte heller så bra.

8 för bara de vet att värdesätta människor som berör dem.
Lyckan finns för dem som gråter, för dem som är sårade, för dem som letar och för dem som anstränger sig, för bara de vet att värdesätta människor som berör dem. Varje framtid bygger på det förflutna. Man kan inte lyckas i livet om man inte förlåter sina misstag och lämnar sitt brustna hjärta bakom sig.

9 och alla runt omkring dig log.
När du föddes – grät du, och alla runt omkring dig log. Lev så att det, när du dör, är du som ler, medan alla runt omkring dig gråter.

10 Skicka detta meddelande till dem som betyder något för dig, till dem som har berört ditt liv på något sätt, till dem som får dig att le när du behöver det, till dem som ger dig hopp när du är ledsen, till dem som du vill ska veta hur mycket du värdesätter deras vänskap. Om du inte gör det, var inte rädd – inget ont kommer att hända dig, du kommer bara att ha missat möjligheten att sprida glädje i någons vardag med detta meddelande.


Ladda ner ppt "Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara."

Liknande presentationer


Google-annonser