Musikvideon.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Sexuella kränkningar och respekt Hur påverkar vi utvecklingen i rätt riktning? En powerpoint av S2m.
Advertisements

Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder.
Konstruktiv bildkritik Källor: fotosidan.se Facebookgruppen Street Photography- Sweden Elevarbeten Kärrtorps gymnasium Tack till fotograferna som givit.
I dessa två bilder ser vi en del av min uppgift (bilden med mannen som är vd för MAN) och i den andra Hampus arbete med stereoskopiskt seende. Hampus.
Mode och peruker! Av Matilda och Melina. Fakta – Under frihetstiden så blev blommor och blommönster i mode. Både levande och konstgjorda blommor användes.
Allra första kameran År 1826 gjordes den allra första kameran av fransmannen Joseph Nicéphore Niépc men det tog åtta timmar att exponera bilden och den.
{ Filmhistoria Adam, Elsa, Henrik, Jessica.
14:1 Kopiering tillåten. M2000 Compact © Liber AB Faktorer som styr medievalet Vilka vill vi nå? (målgrupp) Hur många vill vi nå? (räckvidd) När vill vi.
Mode & Musik Modet: Eftersom att kvinnorna kom ut i arbetslivet ordentligt, var de också tvungna Att bära praktiska kläder. Skillnaden från första.
Radio. Vad är Radio? En trådlös överföring av signaler genom modulering av elektromagnetiska vågor Frekvens – lägre än det synliga ljuset Sägs vara uppfunnen.
I detta projekt var uppgiften att konstruera en av flera plattor som tillsammans formar en mindre ”stad”. Denna stad ska vara en plattform för mindre.
Guds utvalda folk - förbundsfolket
Religion - vad är det?.
Epok Ny teknologi har kommit till världen
Religion Vi ska jobba med två av de tre syskonreligionerna de kommande veckorna, Judendomen och Islam. Vi kommer ha föreläsningar, diskutera, läsa, se.
Equum.
Veckans fördjupning handlar om en webbplats. Vet du vilken
Vikingatiden Historia åk 4
Ett Hållbart ekosystem i rymden
Rockens historia Från rötterna till 60-talet.
Artefakter.
Varför tycker jag som jag gör? Om våra informationskällor.
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför Moral = beskriver de val vi väljer beroende på åsikter,
Diskutera! När vi diskuterar så är vi två eller fler som pratar tillsammans. När man diskuterar tycker man något! Om jag tycker något så kan man säga att.
ANNARS GÅR DET… SÅ HÄR… 
Bollnäs historia
Wordgenomgång.
LAG OCH RÄTT Samhällskunskap LPP.
Historia- Drömmar - Identitet
Artist/Band Elevnamn och klass.
Samhällskunskap år 6 Catha Glaas, Thomas Smith
Verkar otroligt ! General Dwight D. Eisenhower hade rätt när han gav order om att man skulle göra filmerna och ta fotona.
Samhällskunskap år 6 Catha Glaas, Thomas Smith
Vulkaner.
LÄSSTRATEGIER på högstadiet.
Fyra företags förväntningar på kommunal tillsyn – en intervjustudie
Tiden på jorden Ur Koll på No.
Medieteknik 4 Radio/TV och satelliter
Nu är det dags! Ansökan till gymnasiet
Kommer ni ihåg våra STORA frågor?
Religion.
Upplysningen 1700.
Om Jordklotets historia
Hur startade Fairtrade?
Våra medier.
BIBEL-QUIZ True or false?.
Övning Tid: 20 minuter Vad är upphovsrätt?.
Övning Tid: minuter Virala konsekvenser.
Berlinmuren.
Sveriges nationaldag.
4, 8, 12… är ett exempel på en talföljd.
Veckans fördjupning handlar om en typ av känd leksak som funnits i 60 år. Vet du vilken det är? Lös den kluriga rebusen nedan för att få en ledtråd.
Valborg.
Sammanställning av mätperioden september-november 2017
Kan du begreppen? Para ihop rätt begrepp med rätt beskrivning. Algoritm Precis Program Är ett annat ord för exakt, tydlig eller noggrant. Är klara och.
Veckans fördjupning handlar om ett känt filmbolag. Vet du vilken det är? Lösningen på den kluriga rebusen är tre förnamn kopplade till bolaget.
Johan gustafsson, kommunikationschef c more
Hur vi jobbar med samhällskunskap
Melodifestivalen.
Ersättningskollen.
IQs Alkoholindex 2018.
Inbjudan till grillfest i vårt nya fritidshus.
Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)
Lagledarmöte för SM Tävlingar /30 Km klassiskt masstart
Catha Glaas Herrängens skola
2018 Liria Ortiz / Peter Wirbing
Information – Lag P08 för Året 2019
[Projektnamn] Utvärdering
Vår handlingsplan – RESPEKT
Helig Ande.
Presentationens avskrift:

Musikvideon

Musikvideons historia En musikvideo är en kort film som görs till en artists låt Musikvideon blev populär när TV-kanalen MTV sände sin första musikvideo Fanns några få musikvideor tidigare, men MTV gjorde det populärt

MTV MTV står för Music Television Den första musikvideon som MTV visade var Video Killed the Radio Star med The Buggles. I början sände MTV bara musikvideor, men idag sänder de även underhållning och andra program.

Hur påverkade musikvideon musiken? Musikvideon utvecklade hur artister kunde uttrycka sig. Nu kunde artister ge liv åt sina låtar med rörliga bilder. Det var ett sätt för dem att göra sin musik mer populär, genom en rolig eller imponerande video.

Skillnader nu och då Nu har musikvideon funnits i lite mer än 35 år. Världen har imponerats av många häftiga musikvideor, som till exempel Michael Jacksons 13 minuter långa video till låten ”Thriller”. För att en video ska bli populär idag måste den ofta komma med något nytt.

Källor https://www.svt.se/kultur/musik/musikvideon-fortfarande-aktuellt-medium Bilder från http://www.mtvpress.com/networks/mtv