Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)"— Presentationens avskrift:

1 Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)
Information från TD Arrangörens logotyp Grattis till alla medaljörer Det har inte varit några juryfall under dagen I går pratade vi om att vi inte åker på tävlingsbanan under pågående tävling.. Juryn har pratat med ett antal och vi har sett fler, både aktiva och ledare. Snälla låt oss respektera förbudet om att inte åka på tävlingsbanan under aktuell tävling. Vi pratat säkerhet för alla, och att ingen aktiv störs. Hejaklackar är ju så kul, men ibland blir det lite för kul! Det hade kunnat bli ett stort problem med photo-finish, och det är inte kul med rök för de aktiva. En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om. Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)

2 Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)
Information från TD Arrangörens logotyp Intervallstart, båda stavarna framför startgrinden, benen bakom. Heatstart i finalerna Tidtagning i finalerna 10 meter Startspår med dubbelstakning Tre korridorer till mål Korridorsregeln Obstruktion Lycka till! En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om. Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)

3 Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)
Information från TD Arrangörens logotyp Intervallstart, båda stavarna framför startgrinden, benen bakom. Tidtagning i finalerna 10 meter Startspår med dubbelstakning Tre korridorer till mål Korridorsregeln Obstruktion Lycka till! En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om. Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)


Ladda ner ppt "Lokala sponsorer (ta bort om ni ej har det)"

Liknande presentationer


Google-annonser