Välkommen! En öppen, varm och välkomnande kyrka. Tilltal: Gå in i staden = Förändring A) Bönens kultur (gör vi detta först i hela församlingen så kan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
”Jag är vinden som blåser”
Advertisements

BARNETS ANDLIGA UTVECKLING Anna Ekvall & Magnus Sternegård
Hur kan jag vara viss om min tro?
Bön صلاة Sannerligen, om någon säger till berget här: Upp och kasta dig i havet! och inte tvivlar i sitt hjärta utan tror att det skall gå som han säger,
”Nya resurser” Fil 4:1-9.
Dess speciella dynamik och utvecklingsmöjligheter.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
VI SKA GÖRA DET BÄSTA LUCIATÅGET NÅGONSIN!
Leva livet alla åldrar tillsammans: Vi är en internationell rörelse som vill spegla Guds rike med vår livsstil, låta familjen vara den grundläggande.
Korstågen På 600-talet hade profeten Muhammed skapat en ny religion.
Vad håller tillbaka din passion?
HUR MÖTER VI FRAMTIDEN? och EFS Svensbyn.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Kristi Kärlek Kyrkan i Asbest Torgny Veibäck Göran Holmberg
En återupptäckt … ” Svensk kristenhets största behov är inte i första hand mer pengar, fler anställda och bättre metoder – utan en återupptäckt av evangelium.
Positiva tecken - de som funderar över olika existentiella frågor har ökat från 20% till 30%. - de som ägnar sig åt korta stunder av kontemplation och.
VISION Kommunplaner – strategisk planering
Strandgården vår gemensamma angelägenhet!. Strandgården Strandgården drivs av Stiftelsen Fritidsgårdar i samverkan med församlingarna inom Equmeniakyrkan.
Judendomen.
God Kharma! Detta är en kort men trevlig läsning. Njut! Det här är vad Dalai Lama har att säga inför Allt tar bara några få sekunder att läsa och.
Förskolan mellan hav och skog
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 21 augusti 2013 Välkommen!
Kom nu är det tid att tillbe. Kom nu är det tid att lova Gud
Kärnvärden.
Bygg upp min kyrka! Jesus Kristus är grunden Vi är Guds medarbetare
Vad är kyrka? Hur är man kyrka?. Kyrka/församling Ekklesia - kallad ut ur ”det av Gud ihopkallade folket som har samlats för att lyssna till honom och.
Tidig kristendom i Rom.
Vad vill DU? Dina idéer, förslag och tankar om: Kyrkan och ungdomssamlingarna För 2011.
TRE SAMFUND PÅ GEMENSAM RESA … större än vårt hjärta…
2 saker religioner håller på med:
När jag tänker på församlingen… Brofästet 6 februari 2011.
Välkommen till kyrkokonferens! Missionskyrkans mötesplats! Viktiga beslut! Nya kunskaper! Gudstjänst och bön! Glädje och allvar! Musik! Immanuelskyrkan.
Concept Muco( Mucho) Concept Muco har till ändamål att överföra nya svenskars talanger, kulturer, kompetens till tjänster, skapa arbete för att bidra.
S + U KOMMISSION – VISION - INPUT Det primära är ”mjukvaran”. Rumslig organisation, fysisk planering syftar till att något skall äga rum. I den byggda.
För församlingar i Missionskyrkan Strategigruppen för 2009 TILLVÄXTFAKTORER VI VILL VÄXA.
Kristendomen Del 1 Cecilia Larsson vt 2014.
Kristendomen.
Kristendomen Rehab & Anna.
”Växande församlingar i Sverige” presentation av församlingsstudie
Istiden, Stenåldern, Bronsåldern och Järnåldern
Välkommen! En öppen, varm och välkomnande kyrka. Nystart HT Svedjeholmskyrkan Vision: Matt 28:18-20 Tilltal i visionen: Gå in i staden! Ledord i.
Sommarkonfirmation Strömstad 2012 Information, mest till er föräldrar o Gratis o Varför Strömstad? o Livet på konfaläger o Praktisk info & tips.
När jag var liten fanns det BÖCKER hemma hos oss Mamma LÄSTE HÖGT och jag LÄSTE SJÄLV Vi PRATADE om böckerna vi båda hade läst.
1:a advent 2006 Vision Gotland 2025 Tre minuter om Gotlands framtid.
Kristinehamn 2030 – den vänliga och nyskapande skärgårdskommunen.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Söndag 22:a mars 2009 Pingstkyrkan Borlänge. ● Vi ska idag tillsammans glädja Gud genom: – Lovsång – Bön – Hjälpa & uppmuntra varandra ● Lyssna på undervisning.
FÖRSAMLINGEN – VÄRLDENS MÖJLIGHET. ”De höll troget fast vid apostlarnas lära och gemenskapen, vid brödsbrytelsen och bönerna. Och fruktan kom över alla,
De sju rörelserna Ur Biskop Martin Modéus herdabrev Levande tillsammans med Kristus – om en kyrka i rörelse.
HINDUISM.
När jag var liten fanns det BÖCKER hemma hos oss Mamma LÄSTE HÖGT och jag LÄSTE SJÄLV Vi PRATADE om böckerna vi båda hade läst.
Kurator i Palliativ vård/ Övergripande roll
Kyrkan Medeltiden åk 4 del 3.
Vi är en Familj (Guds familj)
Kristendomen blir en Världsreligion
Att vara Jesu vittne (Evangelisation).
Du kan göra lärjungar!.
Brokyrkan Sundsvall & Street Aid
Föräldrainformation Källängsrådet 19/
Jesaja 54:2-3 1 Tessalonikebrevet 1:1-8
Kristendomen.
Uttryck för din personliga relation med Gud, din Far
Praktik för asylsökande
Vår profil - ”doft” Vad önskar vi att de som kommer till vår kyrka skall erfara? Vad vill vi skall prägla våra gudstjänster?
I en levande församling Apg 2:41-47
Berätta de goda nyheterna
Söndag 20 maj Motala Baptistförsamling
18 juni till 7 juli 2018 För dig mellan år
Bubblan i Bibblan Bibliotopia 2019 Robert Hagström Enhetschef Bibliotek och Bubblan samt Folkhälsostrateg.
Tonåren är en väldigt speciell 
Presentationens avskrift:

Välkommen! En öppen, varm och välkomnande kyrka

Tilltal: Gå in i staden = Förändring A) Bönens kultur (gör vi detta först i hela församlingen så kan vi ta nästa steg) B) Välkomnandets kultur (då har vi mer av hjärtat rätt och öppnar upp oss i kyrkan och i hemmen och på arbetet) C) Vittnandets kultur (bön, Anden och kärleken gör att vi vill vittna och dela livet, bjuda med till möten etc.

Nystart HT Svedjeholmskyrkan Mål: Att gå från projektorienterad kyrka till familj och relationer. Ledord i förändringsarbetet: - FÖRYNGRA - FÖRNYA - FÖRENA Mål: Att gå från projektorienterad kyrka till familj och relationer. Ledord i förändringsarbetet: - FÖRYNGRA - FÖRNYA - FÖRENA

Nystart HT Svedjeholmskyrkan

Nystart HT 2016 – Bygga TEAM Därefter utsåg Herren sjuttio andra och sände dem framför sig två och två till varje stad och plats dit han själv skulle komma. Luk 10:1

Paulus jobbade i team När han sedan skulle avsegla mot Syrien hade judarna planerat ett attentat mot honom, och han bestämde sig då för att resa tillbaka genom Makedonien. Med honom följde Sopater, Pyrrhus son, från Berea, Aristarchus och Secundus från Tessalonike, vidare Gaius från Derbe och Timoteus samt Tychikus och Trofimus från Asien. Dessa reste i förväg och väntade på oss i Troas, Apg. 20:3-5

Produktions TEAM

Service Team Välkommen till min kyrka!

Omsorgs TEAM

Börja med några TEAM Bygga vidare med olika team. Vi vill bygga teamen utifrån: 1. Det som brinner i ditt/era hjärtan. 2. De behov som finns att möta. Fler exempel på områden där vi kan skapa team.

TEAM Vi bryr oss!

Team REACH OUT

TEAM Kompis – Barnkyrkan.

Unga Vuxna - för dig mellan 19 o. 35 år För dig mellan 19 och 35 år inbjuder vi till "Unga Vuxna" - en plats för dig att växa vidare i din tro. Vi ger utrymme för gemenskap och uppbyggelse.

Hemgrupper Här träffas vi i en mindre grupp oftast i hemmen för gemenskap, bön och betjäning. Detta är ett viktigt komplement till den stora gudstjänsten. Varje dag träffades de i templet och hemma i husen och höll måltid med varandra i jublande innerlig glädje. Apg. 2:46