Välkommen till Magellans värld. Magellan liknar inga andra allt-i-ett system som finns idag: Modern design i metallic silver och blått Liten och snygg.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker
Advertisements

Jag hade memorerat numret från svararen och skulle precis ringa kunden när Bengt kom förbi och frågade om lunchplaner. Jag sa till Bengt att jag var tvungen.
Om Falck Vital Falck Vital etablerades 1985 i Norge, 2001 i Stockholm, Sverige Lokalt representerad i Stockholm, Gävle, Göteborg och Lund Exporterar till.
Nästa. VAD KAN HÄNDA?  Skolan är byggd på sådant sätt och med sådana material att någon storbrand inte ska kunna uppkomma under skoldagen.  Brand i.
Amsys 2020 RR Det nya Rakelklara utalarmeringssystemet Morgondagens teknik, redan idag!
Talsyntes, läs och skrivhjälp
SSQ 5.6 sida 1 De följande frågorna gäller din förmåga och dina upplevelser i samband med att höra och lyssna i olika situationer. För varje fråga ska.
I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater
SÄKERHET 24/7. •StayD är en ny tillkopplings metod. •Integrerat säkerhetssystem som förenklar din vardag. •24/7 skydd utan säkerhets lucka.
Växel TDE600 Panasonic KX-TDE600 är en telefonväxel med fullt stöd för
PENpal- den talande pennan
Brandsäkerhet.
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
Flexicon – Din systempartner
Våningsplan •Se sektionslokaliseringar på upp till 32 våningsplan •Se & hämta våningsplan •Öppna sektioner blinkar •Visar systemstatus.
Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning
Mål och betygskriterier
Teknik som ger trygghet, rättvisa och ekonomi
Sökteknik Elevhandledning
Vad har vi lärt oss? (What have we learned?)
Eskilstuna Räddningstjänst
Positiva tecken - de som funderar över olika existentiella frågor har ökat från 20% till 30%. - de som ägnar sig åt korta stunder av kontemplation och.
På arbetsplatsen Hot och Våld.
Tekniken, fördelar och nackdelar Av Elin och Johan Olofsson ht-07
Sammanfattning Vi gjorde ett studiebesök i Kista Service Hus. Två pensionärer pratade om problem i deras vardagsliv. Utifrån det tänker vi skapa en digital.
Mobiltelefonins utveckling
Vad gör man vid skada/olycka?
Vad har vi lärt oss? (What have we learned?)
Att logga in i Adobe connect. Du behöver ha Flash installerat för att detta ska fungera. Du behöver ha ett headset och en kamera. Om man använder datorns.
FaceTime - Ringa Att ringa med iPad2/iPad3 som en videotelefon.
Panasonic’s SIP Telefon KX-HGT100 HGT100 SIP Telephone Innehåll HGT100 SIP Telefon KX-HGT100 - Funktionsöversikt Display – Samtals ID – Samtals logg Vänt,
Resultat av kvalitetsundersökning Äldreomsorg Linköpings kommun
Var vänlig svara på nedanstående frågor innan du svarar på frågorna om din hörsel Namn: Datum: Ålder: Jag använder en hörapparat (vänster öra) Jag använder.
De följande frågorna gäller din förmåga och dina upplevelser i samband med att höra och lyssna i olika situationer. Du svarade på samma frågor tidigare.
Visionary solutions, provided with care.
Välkommen till Del 1.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Välkommen till PowerPoint
Första hjälpen.
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Framtiden är här nu Brf Bolmen 2
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
© 2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved.Cisco Public ITE PC v4.0 Chapter 1 1 Operating Systems Networking for Home and Small Businesses – Chapter.
Behovsprocess Digital Hälsa och Äldre Swedish Innovation Center for Applied Health Technology Madelene Larsson.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Grattis Du har fått fiber - en framtidssäkrad lösning!
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Hur laddar man ner poddcaster från P1?
Bekräfta användaren Andreas Cederbom
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
Enklare och snabbare vardag med uppkoppling via fiber
LIVET Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
En mobil växel olik alla andra
Fullt ös - medvetslös.
Bild 1 av 7 I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater. Det kan vara lättare att lyssna på ett inspelat meddelande än att läsa en text.
Grundläggande första hjälpen
Funktion och utseende. Utseende undersida Montera GSM kort.
Trådlösa trygghetslarm
Framtidens välfärdslösning
Gratis testkonto med egen inloggning
36 % 56 % Källa: IDC Visste ni….det finns studier som visar att en anställd lägger 36% av sin arbetstid på att leta efter och sammanställa information,
Har jag gjort allt jag ska?...
Öxabäck Fiber
Snabbguide för Connect Alarm app
Åtgärder vid brand eller rökutveckling (18)
Presentationens avskrift:

Välkommen till Magellans värld

Magellan liknar inga andra allt-i-ett system som finns idag: Modern design i metallic silver och blått Liten och snygg Digital klocka med analogt utseende

Magellan kan installeras nästan var som helst: På väggen På bordet I köket I vardagsrummet I sovrummet Installationen är snabb och enkel

Ring till Magellan från valfri telefon: Kontrollera systemstatus Larma av eller på Aktivera eller stäng av utgångar Lyssna eller prata med någon i rummet Lämna röstmeddelanden

Spela in personliga larmmeddelanden: Magellan ringer upp en privattelefon och lämnar ett röstmeddelande om vad som har hänt Talar om vilken sektion som har larmat Talar om vilken typ av larm som har registrerats

Paniklarm med olika karaktärer Brand Olycksfall Hot Kommunicera med personen som har larmat via Magellan Efter larmmeddelandet övergår Magellan automatiskt till högtalartelefonläge så att du kan prata med den nödställde

Använd Magellan som dörrklocka,så fort dörren öppnas påkallar den din uppmärksamhet genom: Pip signaler En melodi Intalat meddelande

Magellan är designad för enklast tänkbara handhavande Steg-för-steg instruktioner visas direkt i Magellans display Instruktioner via röstmeddelanden leder dig om du är osäker

32 trådlösa sektioner (rum/dörr) 16 användare 16 fjärrkontroller 256 händelser i minnet

Inbyggd radio Inbyggd uppringare Inbyggd siren 90dB Uppladdningsbart batteri Larmcentral, privattelefon, personsökare