Prioriteringar i team 04.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll VÄLKOMNA!
Advertisements

Vad är egentligen ett samhälle? Hur skulle ni definiera ordet samhälle? Dvs när vi pratade om ett samhälle sist, vad pratade vi om då? Ta ngn minut och.
Förbättringsområde Ökad tillgänglighet för personer med behov av att ta sitt blodtryck.
Agenda Värdegrund och förväntningar Träning och sommarfotbollsskolan Poolspel Cuper Kalender 2015 (viktiga datum) Lerkils IF Föräldrar grupp Övrigt/Frågor.
Föräldramöte November Agenda Året som varit Hur har det gått? Reflektioner tränarna Synpunkter föräldrar Inför 2014 Röda tråden och principer Planering.
Slöjd Så här blir du bättre och får ett högt betyg: Lär dig dessa fyra förmågor: Förmåga 1: Formge och Framställa föremål med hjälp av verktyg och tekniker!
Inför 2016 Dam-A och Dam-J. Målsättningen inför 2015 var… HÖJA STATUSEN PÅ FÖRENINGENS DAMLAG RÄTT SPELARE I RÄTT MILJÖ I TRÄNING OCH MATCH. UTVECKLA.
Föräldramöte BHC U12/U13 (Team -04/-05)
Lathund för administratörer  Om lagledarrollen  LOK-stöd.
Säsongen 2015 P-02/03. TRUPPEN Vi är 21st spelare i truppen just nu. 5st ledare: Anders Mannelqvist, tränare Anders Fredriksson, tränare Jimmy Westerlund,
Toppning vs. Nivåindelning IK Zenith F02 Per-Olof Johansson.
Föräldramöte F IFK Kalmar F-07 Lagledare – Axel Jungward, Marcus Rydholm och Ronnie Nilsson Spelare – Just nu finns det 34 spelare registrerade.
TPI workshop. Team Pro Inventory Inledning Syfte Att få en tydligare bild av och diskutera hur väl teamet/arbetsgruppen samarbetar och interagerar. Mål.
Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl – i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014.
Upptaktsmöte 2015 U/F17. Agenda Ledarna kring lagen Truppen (U/F17) Träningar under säsongen Matcher (Serier) samt transporter buss och bil. Träningscup.
Projekt Fotbollsambassadör Projektets bakgrund Många ledare i föreningarna saknar ledarutbildning Lokal utbildning får fler deltagare En förening.
Upptaktsmöte F mars. Mötets agenda Serier: Div 2 flickor, U-lag, Div 3 norra dam DM F16 Västgötaläger: Målvaktsläger, Spelarläger Registrering.
MIF P02 FÖRÄLDRAMÖTE. MIF VÄRDEGRUND Vad betyder för er föräldrar: > Respekt ? > Glädje ? > Utveckling ? > Gemenskap ? På träning? Matcher?
Verksamhetsplan för IF Kamraterna, Åmål
Föräldramöte P Bollstanäs skola.
Så många som möjligt - Så länge som möjligt
Sammanfattning av input om Akademin
Revidering av riktlinjer gällande särskilt boende för äldre
Möte Flickor 02/03.
VÄLKOMNA TILL UPPTAKTSMÖTE MED P98/97/96!
Hur går det på arbetsmarknaden?
Föräldramöte BHC U11/U12 (Team -05)
F-möte F00/F01 Agenda Säsongen 2013 Cuper och träningar i närtid
INFÖR NATIONELLA PROVET
Föräldramöte P02 Fotboll
Linden Hockey Team -04.
Träning Måndag kl i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen och därför vill vi att killarna är på plats och ombytta 10 min innan.
P-05 Föräldramöte
Föräldramöte Hägglunds F07/08
Föräldramöte säsongen 09/10 Agenda:
Måndag 17:e mars. Eskilstuna Guif F04
Problematisering av diplomet
Inomhussäsongen är ÖVER!
P-05 Föräldramöte
F 02 Föräldramöte 4/4 – :00 – 20:30 HSK F02.
Föräldramöte p07 säsongen 2017
Unga vuxnas boende Hur unga vuxna bor och hur de vill bo? RUFS 2050
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Föräldramöte 06:or
Att bemöta och bli bemött
Telge Sibk F06/07 Säsong 2017/2018.
Agenda - Reflektioner vårsäsongen
F-06 Femkamp – station 1 Skjuta hårt Hur hårt kan du skjuta?
Kvalitetsmätningen hösten 2017
Alsike IF - Presentationsmall
Elev- och Föräldraenkät
Balanserad hand öppning i NT
Sök uppgifter om släktingar
Kvalitetsmätningar under perioden vt 2014 – ht 2017
Artiklar Bestämd artikel.
Mobiltelefonins utveckling
Två lag anmälda- 21 spelare.
Antagen vid årsmötet Nynäshamn
SOLLENTUNA FK Från knatte till veteran
Bostadstillägg Pensionsmyndigheten har av regeringen fått uppdraget att öka kunskapen om bostadstillägg och verka för att mörkertalet inom bostadstillägg.
Sammanträdesprotokoll Motala kommunala pensionärsråd
Föräldramöte NIF P06.
Föräldrarmöte P07 Säsong 2016
Föräldramöte VSK P
Välkomna till IK Franke U17
Varmt välkomna till upptaktsmöte för P08 säsongen 2019
En genomsnittlig svensks utsläpp – 11 ton CO2/år
Supportstuga: Medarbetarkopplingar
Föräldramöte Brooklyn Eagles F06
Välkommen till föräldramöte Lerkil P11/7 år
Presentationens avskrift:

Prioriteringar i team 04

Vi vill: Stanna kvar i division 1 Spela med spelare som tillhör vårt lag (alltså inte med hjälp av "04/03") Beroende på hur vi ligger till i serien så kommer vi att försöka följande: Spela med minst 13 utespelare (helst 15) Låta fler spelare prova på efter nivå och närvaro. (Frivilligt) Om vi riskerar att inte klara oss kvar i division 1 enligt ovan: Ta hjälp av spelare från 05 och/eller 03 Spela med färre utespelare

Division 2:2 Hela idén med 2:2 är att just kunna blanda!! När vi planerade serieplatserna så insåg vi att vi inte kunde klara av att spela div 1 och 2 pga spelarantalet. Alternativet 2:2 dök upp som en perfekt lösning för vårt lag. Serien spelas till vidare, av rättviseskäl, utan spelare som har sin huvudsakliga spelplats i division 1. Därför kommer vi att spela med ungefär fyra 05or och två 03or. Detta anses positivt men antalet över- och underåriga beror på vad dessa spelare har för önskemål, och behov av, att spela hos oss. Samtidigt kan det finnas tillfällen då vi kan tvingas kalla spelare inom vårt eget lag vid matchkrockar, sjukdomar och annan frånvaro. Hoppas det är ok med er.

Övriga spelplatser U14 division 1 U14 division 2:2 Ett fåtal spelare från oss Tas ut efter nivå U14 division 2:2 Frivilligt Många spelmöjligheter Populärt

Alltså....... Laget i division 1 tas ut efter nivå men vi har ingen ambition att vinna serien utan endast att hålla oss kvar. Tills vi vet hur kvalificeringsordningen ser ut till U14 division 1 så siktar vi på att hamna i den övre delen av nedre halvan. Vi prioriterar alltså inte resultatet under denna säsong utan fortsatt spel i högsta divisionen i U14 samt att skapa så mycket "bredd" som möjligt. Detta för att laget ska kunna hållas ihop (finnas kvar) även under kommande säsong. Med andra ord så är det för spelarnas skull vi gör detta och inte för att tillfredsställa ledare eller föräldrar. Ni har ett ansvar för att det inte ska bli sådan hets med nivå och kallelser (de är trots allt bara 12 år...). Som det är nu så fokuseras det på tok för mycket på division 1, och kallelserna dit, bland ett antal föräldrar.

Frågor ??