Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Telge Sibk F06/07 Säsong 2017/2018.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Telge Sibk F06/07 Säsong 2017/2018."— Presentationens avskrift:

1 Telge Sibk F06/07 Säsong 2017/2018

2 Ledarteamet Huvudtränare= Patrik (Ansvarig Seriespel)
Tränare= Daniel, Mange, Isabella och Mattias (Ansvarig Sammandrag) Lagledare= Marie (Ansvarig Seriespel) Elin (Ansvarig Sammandrag) Fystränare= Helena (Ojämna veckor)

3 Matcher Flickor Blå A Serie= 18st matcher, första 8/10 13,30 Malmköping. Här kommer vi få hjälp utav flickor 03/05. Flickor Blå C Sammandrag= 6st *3 = 18st matcher, första 26/11 Västergårdshallen. Här kommer flickor 08/09 skicka 3-5 spelare till varje gång. Vi kommer att kalla på måndagar innan helgens matcher. Mycket viktigt av ni svarar på kallelser, vid uteblivit svar räknas man ej och vi tar in en annan spelare. Vid matcher vill vi inte ha föräldrar i omklädningsrummet. Där svetsar vi samman laget och tränare/ledare hjälper till om det är något. Efter match duschar man och avslutar/reflekterar tillsammans. Självklart är det ok att smita om man har bråttom någon gång, men försök låta tjejerna ta sin tid tillsammans. Vid matcher äter vi inte godis läsk eller dylikt, handlar om att lära barnen goda vanor. Fråga gärna oss ledare om ni är osäkra.

4 Träning Vi har som mål att fortsätta köra mycket grundteknik varvat med smålagspel för uppbyggnad av spelförståelse och kamp. Förebyggande fys träning. Yngre spelare kommer att vara med på våra träningar. Kan bli så att vi tränar med 03/05 med kort varsel pga tex sjukdomar eller annat bortfall. Viktigt att vi anmäler så tidigt som möjligt att barnen ej kommer så vi kan planera träning.

5 Övrigt Alla serie/sammandrag, kioskpass, maskotuppdrag och övriga aktiviteter finns i almanackan. Se till att prenumerera på den. I år ansvarar man själv för sin matchtröja, den ska följa med till Varje match, tvättas, hängas upp och inte slängas på golvet! Vi tar hand om den helt enkelt Secket, vilka kan? Vilka har gått utbildning? Vi måste ha 3st där varje hemmamatch. Matchvärd på varje match. Kiosk, nån som vill hålla i kiosken?? Tider ligger i almanackan, men passen är inte uppdelade än. Upp till den som fått pass tilldelat att byta, inte någon av oss ledare! Vill man köpa träningsdressen kostar det 906:- plus tryck Avslutar med sponsorer! Har vi några sponsorer?? Kan ske på olika sätt, sponsra med tex matchvattenflaskor? Nya matchställ med namn på ryggen? Pengar till lagkassan? Pengar till cup? Pannband? mm


Ladda ner ppt "Telge Sibk F06/07 Säsong 2017/2018."

Liknande presentationer


Google-annonser