Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte BHC U11/U12 (Team -05)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte BHC U11/U12 (Team -05)"— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte 2016-02-10 BHC U11/U12 (Team -05)

2 Träningsläger/ Camper Cuper Föräldragruppen Vad kan vi förbättra?
Agenda föräldramöte BHC Team Organisation Säsongsplanering Detta är BHC Team-05 Ekonomi Material Träningsmatcher Träningsläger/ Camper Cuper Föräldragruppen Vad kan vi förbättra? Övrigt

3 Organisation Jimmy Istränare Mange Istränare Johan A Istränare Daniel H Istränare/ Teori Micke Materialare/istränare Mojje Materialare Johan Jofs har tyvärr valt att hoppa av som ledare Sara K Lagledare Daniel K Ledare

4

5

6 Ekonomi Försäljning i februari kommer vara New Body och Toapapper. (Micke E går igenom) Försäljningen skall försöka hållas kort och intensiv, typ två veckor, max tre. Siktar på att ha ca :- med till nästa säsong för bla tidiga cuper. Sponsring? Finns det någon som vill sponsra laget?

7 Material Klubben kommer ge alla lag Bålsta ”B” att sätta på hjälmarna, dessa sätts på under veckan. Vi kommer sätta på nummer på hjälmarna, fram och bak. Vid köp av damasker rekommenderas att svarta Bauer köps, då det är enligt BHC:s profil. Nya tröjor och namnlappar har kommit, kostnaden för namn skall betalas, Sara skickar ut om det när det är dags. Ca kr/Tröja.

8 Träningsmatcher Målet är att åka med 10+1, detta för att spelarna ska få ut så mycket som möjligt vid varje tillfälle. Vi tar ut lag efter träningsnärvaro, nästa träningsmatch är den 28/2 hos Iron. Skall försöka få till fler träningsmatcher.

9 Träningsläger/ Camper
Inga fler camper inplanerade, hittar vi is och tid så ordnar vi fler.

10 Cuper Fyra cuper är bokade, Timrå den 12-14/2, Möller Bil i Strängnäs 5/3-2016, Kista den 26/3 och Morakniv den 8-10/4 Kostnaden fördelas jämnt med 250:-/dag. Betalning av avgiften är = anmälan till cupen. Vi nivåanpassar laget till olika cuper. Alltså kommer inte alla att spela alla cuper. Däremot kallar vi alla på en avslutningscup. Vi vill inte skapa ett A och ett B lag utan vi utgår ifrån nivå, dagsform, träningsnärvaro mm. Allt för att få så bra utveckling som möjligt på samtliga spelare.

11 Föräldragrupp Vad blir nästa aktivitet? En föräldrafest vore trevligt. Den 16/4 kommer det anordnas en föräldrafest. Man kommer ta med egen mat och köpa dryck på plats, överskottet går till lagkassan. Känner någon en trubadur som kan tänkas spela skall man återkomma till Annika E, Annika H, Sara A eller Marie R. Lokal är ännu inte bestämt, mer info kommer. Till vår eller höst finns det förslag på att delta i något skitigt lopp, typ kalvruset eller Gropen extreme i Uppsala.

12 Vad kan vi förbättra? Kallelser, svara på kallelser! Viktigt att man meddelar om man kommer eller ej. Svarar man inte och sedan kommer är det inte säkert att man får spela vid matcher etc. Frånvaro från träning meddelas helst via WhatsApp gruppen, då får alla tränare kännedom om frånvaron. Ok om man vill ringa Jimmy Är det någon som undrar om regler, utrustning etc så är det bara att fråga. Upptäcker vi skador och andra problem på spelare i samband med uppvärmning kommer vi inte låta spelaren gå på is, vi vill inte riskera att förvärra skadan. Kan man inte värma upp skall man inte träna eller spela match. Vi skall försöka få till utvecklingssamtal med spelarna.

13 Övrigt Vi kommer förespråka Hemträning när vi har få ispass, hur har det funkat? Vi har lagt in förslag på kost på hemsidan, finns även off-ice och fys- program som kan användas vid hemträning. Lite info om utrustning finns också upplagt. Vi baserar kallelserna på de som deltagit på de senaste träningarna inför match m.a.o. alla blir inte kallade till alla matcher. Självklart kan det finnas undantag. Vi samarbetar med team -03 och -06, har man önskemål om träning med dessa pratar man med Jimmy. Nästa och säsongens sista föräldramöte blir i mars eller april, då hoppas vi kunna visa en grovplanering för säsongen 16/17.


Ladda ner ppt "Föräldramöte BHC U11/U12 (Team -05)"

Liknande presentationer


Google-annonser