Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte p07 säsongen 2017

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte p07 säsongen 2017"— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte p07 säsongen 2017

2 Riksidrottsförbundet
Idrottens kärnlogik Den kännetecknas av en idrott som med ungas stigande ålder blir alltmer: prestations- och resultatinriktad kravfylld tränings- och tävlingsintensiv selekterande ledd av ledare som fokuserar främst på att nå resultat ointresserad av bredd verksamhet byggd på olika individers ambitionsnivåer

3 Svensk idrotts verksamhetsidé
”Vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas hela livet” Strategiska mål 2025 • Livslångt idrottande • Idrottens värdegrund är vår styrka • Idrott i förening • Idrotten gör Sverige starkare!

4 Svenska fotbollsförbundet
Idrottens värdegrund är vår styrka ”Alla lever och leder enligt Svensk idrotts värdegrund ” Glädje och gemenskap Demokrati och delaktighet Allas rätt att vara med Rent spel Svenska fotbollsförbundet ”Så många som möjligt –så länge som möjligt –så bra som möjligt”

5 Hedens IF:s värdegrund
Glädje och gemenskap Alla ska kunna känna glädje och gemenskap i den verksamhet som föreningen driver. Vårt uppdrag är att erbjuda så många ungdomar som möjligt en rolig, stimulerande, och fysiskt fostrande utveckling. Vi toppar inte lag därför det är inget bra sätt att skapa glädje och gemenskap. Genom glädje och gemenskap skapar vi motivation till att vilja vara med inom idrotten.

6 Öppenhet Vi värnar om att alla ungdomar ska få möjlighet att delta i vår idrottsverksamhet. Genom att aktivt samverka med skola och föräldrar att uppmuntra sina barn till idrott skapar vi möjligheter att vara med och vi strävar också efter att sänka de ekonomiska trösklarna för att alla som vill ska kunna medverka.

7 Respekt och tillit Genom respekt och tillit ska vi bygga självförtroende och mod hos varje individ att verka i grupp samtidigt som respekt och tillit även skall vara utåtriktad mot föräldrar, ledare, motståndare, domare, publik mm. Allas lika värde skall ligga till grund för att skapa en positiv självbild som uppmuntrar fortsatt

8 Hur ser säsongen ut? Träningar Seriespel Cuper Föräldrauppdrag
Medlemsavgifter (swisha 500 kr till Susann) Intersport ”Spelklar” (kostnadsfri rådgivning)


Ladda ner ppt "Föräldramöte p07 säsongen 2017"

Liknande presentationer


Google-annonser