Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
easyresearch. se/s. asp Varför?
Advertisements

Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Behandlingsfas 1, hjälpmedel
FTFs motionsskola.
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
Barnanpassad utredning
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Patientenkät sommaren -13
Metodstöd.
Träddiagram - ett sätt att ta fram aktiviteter och prioriteringar för hur man ska jobba med ett visst område.
Uppgiften i PowerPoint
Solanderskolan presenterar
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Krokodilens förskola Storyline vt-08
Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”- Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Intervju inför ViV-projektet.
Att skriva en artikel.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
ERGONOMI Vad är det?.
Varje dag försvinner flera personer…
Nytt golv av finaste furu
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Ett ödesdigert misstag…
Passion, Samhörighet och Kärlek
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Frånvarorutin i förskolan
Workshop inför Projektet
Pict-O-Stat - ett enkätverktyg för LSS verksamheter
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Subjekt, predikat, objekt Huvudsats, bisats
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Färgelanda bibliotek Kvalitetssäkring Låntagarenkät.
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Ingrid Lindberg, Elin Carlson och Stefan Frisk Medicinkliniken Eksjö
Johanna Olausson, Norrängsskolan, Huskvarna –
Humleposten februari 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Samhällsvetenskapliga metoder
Enkätundersökning Västervall 2015 Svarsfrekvens 84%, stort tack! Hemsidan har haft nästan besökare på 1 år! Några inlägg och goda idéer som kommit.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Google SketchUp Del 1.
Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
Tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________.
Sid 1/steg 3 Hej och välkommen! BeST-metoden – vad handlar den om? Berätta för din granne. Praktiska detaljer: Tider. Kaffe/lunch? Mobiler avstängda.
Hållbarutveckling Som en del i vårt arbete med hållbarutveckling så jobbar vi på Hönan med återvinning, att värna om vår naturen och våra leksaker. Här.
Nr 44 (1//15) Innehåll i detta nummer: Styrelsen Ansvar- eget och föreningens Andrahandsuthyrning Källsortering Bridge Balkonggolv Trappstädning Elrenovering.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
STUDIETEKNIK.
MER ”EGENTID” – SÅ STÄRKER VI BARNENS MÖJLIGHET TILL SJÄLVBESTÄMMANDE OCH INTEGRITET Bambi Ekonomisk förening – Bambi Korttidshem, Matilda.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Slöjd Glumslövs skola Hösten 2017
Presentationens avskrift:

Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon extern firma för att snygga upp lokalen utan vi hoppas att ni vill hjälpa till med det istället så alla får en trevligare miljö att vistas i Vad som ska göras under hela v.38 är: - Måla stora rummet - Måla hallen - Byta lampor - Byta lister - Övrigt små fix Så känner man att man vill bidra med ngt, vilket vi verkligen hoppas att några frivilliga gör som har lite specialkunskaper så hör man av sig till Hans på 77:an ( ) Målning av p-platser Den 1/8 så kommer vi (beroende lite på väder) att måla/fylla i p-platserna. Mera info hur logistiken ska gå till kommer ut i kommande vecka.

Trädgårdsgrupp Vi alla vill ha ett sånt fint och attraktivt område som möjligt, men för att det ska bli ännu finare så hoppas Monica i 1:an att hon inte ensam ska fixa allt med rensning i rabatter, vattning och plantering av blommor m.m. så finns det något intresse av så väl ung som gammal så ta kontakt med Monica som just nu bär all trädgårdsarbete på sina axlar. Grovsoprummet Den första tisdagen i varje månad kl kommer grovsoprummet vara öppet pga att medlemmar missbrukar om vad som ska slängas där i och det har resulterat i att SRV debiterar oss ytterligare än bara för själva hämtningen. Så vid varje öppet tillfälle så kommer en eller två ur styrelsen att finnas på plats för att kontrollera så att det slängs rätt saker och på det här sättet kunna ha kvar soprummet! Så mao, så kommer det inte att kunna gå att låna nyckeln övrig tid! Det här går bra att slänga : Det som däremot inte får slängas är : - Trädgårdsavfall- Metall, Elektronik, Batterier, Lampor - Större kartonger (nedbrutna)- Matavfall - Brännbara grovsopor som tex - Byggmaterial plastlådor och plastleksaker- Möbler, tyger, kläder - Kemikalier - Stora grovsopor som cyklar, barnvagnar - Vitvaror - Köksutrustning, vanliga hushållssopor Dessa artiklar kan lämnas på Jordbro återvinningsstation. Mer information finns på

Barndisco Då discot blev en succé med så många nöjda barn och föräldrar så kör vi igen den 28/8 mellan kl Kräftskiva Och för att ytterligare få känna dina grannar lite bättre så tänkte vi köra en knytis kräftskiva den 5/9 kl i området, så boka in det datumet redan nu! Mera information kommer längre fram. Måleri Vi har nu varit i kontakt med Creonovus som utför arbetet med ommålningen i området. Precis som vi tidigare trott så har de för mycket jobb på samma gång som gör att det blir ohållbart för oss. Detta ursäktar såklart inte brist i kommunikationen. Vi i styrelsen har skrivit på papper för att de har till sista augusti på sig att utföra jobben. Vi förstår frustrationen hos er berörda som nu börjar gå på semester och vill använda baksidan. Viktigast är nu att få jobbet gjort på ett bra och professionellt sätt. Därför ber vi er att ha tålamod och överseende med omständigheterna denna sommar. Vi beklagar att ni som är berörda har det lite rörigt just nu. Vi meddelar mer information så fort vi vet mer. Tack för ert tålamod!

Hemsida Och som vanligt så hittar ni information om föreningen och diverse andra saker på: Detta händer just nu… - Det går bra att nå lokalansvarig, Mikaela på telefon också ( ) samt att det går att boka lokalen via styrels en: - Som vi nämnde förra gången så skulle vi titta på en nya ekonomisk förvaltning och vi har tagit ett beslut att anlita Hem och fastighet för det uppdraget som börjar runt nyår. Mera information kommer att komma lite längre fram. - Vi håller fortfarande på att se över lekplatserna i området för att se hur vi kan förbättra dessa. Vi tar gärna emot förslag från er