Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning."— Presentationens avskrift:

1 Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning exakt t.e.x jag tänkte göra två fönster men det blev för trångt så jag gjorde ett istället.

2 Bygget! Sen fortsatte jag med ramen och gjorde den efter mina mått. Sen fortsatte jag med att fylla väggarna med blompinnar och sen gjorde jag taket med glasspinnar och en dörr. sen fixade jag till några detaljer t.e.x täcka limmet med små blompinnar och sätta glasspinnar runt fönstren och så kopplade jag in en lampa i huset för att det skulle bli snyggare.

3 Skiss!

4 Huset!

5 Slutsats! Jag blev riktigt nöjd med huset och det har varit roligt att bygga huset.


Ladda ner ppt "Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning."

Liknande presentationer


Google-annonser