Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mobilskal med högtalare!!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mobilskal med högtalare!!"— Presentationens avskrift:

1 Mobilskal med högtalare!!
Vi har gjort ett projekt om hur man kan förbättra ett mobilskal.

2 Tankar och ideér Vi tänkte så att mobilskalet ska skydda mycket och de har även en inbyggd högtalare på baksidan. Högtalaren har ganska starkt ljud och högtalarna har ett litet skydd på utsidan så att om man skulle tappa de så tål det en del. Skalet är ju speciellt eftersom högtalarna är inbyggda.

3 Estetik Det som är lite roligt med skalet är att det är så färgglatt . Vi valde färgerna för att dem var fina och för att de ska var lite roligt att plocka upp skalet och se alla färger istället för att plocka upp ett svart tråkigt.

4 Funktion och produkt! Det som skalet syftar på först och främst är att de har två inbyggda högtalare som har ganska bra ljud. Skalet skyddar ju såklart mobilen som alla skal gör men detta skalet är tjockare och mycket bättre. Högtalarna är också skyddade av små plastplattor som sitter på utsidan av högtalarna. Skalet är främst till ungdomar. Skalet passar bara till alla mobiler.

5 Kodord! Olika färger Mönster skyddar Bra ljud

6 Hur har ni jobbat? Vi har jobbat bra tillsammans med produkten. Adrian och Emil gjorde skalet, sågade ut den och limmade ihop den. Kajsa och Rebecca gjorde högtalarna. Alla hjälpte till att måla skalet i olika färger. Vi jobbade bra tillsammans och de gick ganska fort. De blev ett bra arbete.

7 Vad som gick bra och dåligt!
Vi jobbade bra och alla deltog i arbetet på ett eller annat sätt. Alla är nöjda med skalet och vi hade bra sammarbete i gruppen. Vi delade upp arbetet på ett bra sätt så att alla fick något att göra. Det var inte så mycket som var dåligt förutom att vi fick klippa om lite men annars var de bra.

8 Gjord av! Emil Håkansson Adrian Hallsö Kajsa Bengtsson Rebecca Abrahamsson

9


Ladda ner ppt "Mobilskal med högtalare!!"

Liknande presentationer


Google-annonser