Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

2006 05 13 Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "2006 05 13 Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville."— Presentationens avskrift:

1 2006 05 13 Linnéa

2 Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville

3 Först gick min bil sönder så jag kom försent till jobbet men tack vare det klarade jag mig från en hemsk olycka. Har jag dej att tacka för det?

4 Jag hittade ett hus jag tyckte om men nån annan hitta det före mig. Först blev jag arg men sedan lättad då jag fick höra att rören sprungit läck.

5 Igår hittade jag den perfekta klänningen men den hade fel färg Idag fann jag samma klänning I rött och tro det eller ej…den var till salu!

6 Jag vet att du vakar över mig och jag känner mig lyckligt lottad. Vad jag än ber om så vet du alltid vad som är bäst för mig!

7 Jag har den här kretsen av E-mail vänner som betyder allt för mig Ibland skriver jag flera gånger varje dag och andra dagar får det vara

8 När jag ser deras namn och tittar på meddelandet dom skickat då vet jag att dom tänkt på mig den dagen. Att bli ihågkommen av någon känns underbart

9 Jag är så lyckligt lottad som har dessa vänner som jag har kommit så nära. Så detta lilla poem tillägnar jag dom därför att dom betyder allt för mig.

10 Så till er mina vänner vill jag säga : TACK FÖR ATT NI FINNS TILL Det menar jag av hela mitt hjärta.

11 Jag känner mig hedrad av att jag får kalla er för mina vänner. Hoppas att ni har det bra tills vi hörs igen.

12 Gud välsigne er…


Ladda ner ppt "2006 05 13 Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville."

Liknande presentationer


Google-annonser