QS BOUY har en uppblåsningsventil kopplad till en lufttät lunga. Denna ventil har en manuell funktion. QS BOUY har en manuell uppblåsning där man drar.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Advertisements

Mer om Figurer och Bilder i PowerPoint
Skapa ett video-CV på YouTube
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Välkommen till en presentation av FriTid
Musklerna Vad vi än sysselsätter vår kropp med arbetar våra muskler.
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Surfa till för att skapa ett eget konto.
Manual för älgdatabasen i
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
Mannitoltest Vid frågor ring Peter Josefsson , alt.
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
Figursågen Sågande maskiner Säkerhet
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
HUR FUNGERAR KROPPEN? Bild 2
Länspumpning Länspumpning av Mina kan ske på 3 olika sätt:
Färgernas betydelse Man skulle kunna säga att färgerna har sitt eget språk. Olika färger har olika betydelser. Exempelvis brukar färgen grön ses som en.
Ändra sitthöjd på Swift Mobil-familjen. 1. Tag bort lösa delar såsom sits & benstöd.
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Kurslitteraturen består av 11 kapitel som var och en belyser olika delar av automatiseringstekniken. De utgör fristående delar men har en gemensam röd.
Bilders uttryck En presentation om hur olika färger och vinklar kan påverka uttrycket i en bild.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 7. Manuell ansökan om projektmedel 21-22/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Projektmedel.
Förklaring När du tittar på bilden av t.ex. den blå cirkeln träffas dina tappar av det blå ljuset från bilden och du ser blått därför att.
Fotosyntesen Hur fungerar den?.
Cellen och dess delar.
Extraljusramp EX3000 Xenon Monterat och Klart
Jonföreningar och molekyler
PIRATPARTIET Rubriksnitt: Impact, vanlig text Arial Här kan man lägga en lite ingressbetonad text på ett par tre meningar (men funkar även utan). Vill.
Tabeller.
Andningen Andningen omfattar: In- och utandning
Första hjälpen.
Mat och hälsa åk 6.
Materia del 2.
Att överföra data till PC Förberedelse 1.Installera Programvara, finns på CD i framfickan på väska) 2.Ta fram handenhet 3.Ta fram USB-interface Tanka USB-interface.
Hur ser bredbandet ut hemma?
På väggen finns både en familjealmanacka och en anslagstavla där man kan skriva upp viktiga saker. I korgen kan man lägga plånbok, nycklar och mobiltelefon.
Arbetsgång 16/1 Gör uppgiften: ”Samma motiv på grundfärgerna”
Integrera mp3 i hotpotatoes.  Se hur test-övningen kommer att se ut: N1_Audio_01.htm
Hjärta & lungor.
Blodet … och transporterna I vilka delar av kroppen finns det blod?
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Reflektioner från grupperna No hands up…
FA Lektion 1 LÄKTARE Tjock- Matta Tjock- Matta MÅL
Hantering av nödsituation vid vatten vintertid. Isvak
Stabilt Sidoläge * Stabilt sidoläge gör så att man kan andas om man är medvetslös och räddar på så sätt liv.
Styckeindelning.
Optisk illusion Rör det på sig, eller inte? Går det upp, eller ned? Finns det där, eller inte? Man tappar verkligen begreppet om saker och ting.
Swimrun 2015 Bobby Ljung och Sanna Isegran, Team Horreds.
Detta är en introduktion till ROBIS systemet Innehåll
Varma och kalla färger What's Hot, What's Not.
Uppstart iPad Höörs kommun.
SNABBGUIDE FÖR KOPIERING PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon imageRunner Advanced.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
L-ABC och HLR 1.
Grundläggande första hjälpen
Box Monteringsanvisning
Utfall Stå med fötterna tätt ihop och händerna på höfterna. Ha en stolt hållning i rygg och bröst, håll huvudet högt. Ta ett steg fram och böj det närmaste.
Lots Tävlingar och administration
Mål v.10 Jag känner mig säker (grön) Oftast går det bra (gul)
Vilken färg har den här frukten?
Karlstads Segelsällskap
Spelare: P11, F11/10/09 Tränare: Spelare i P04, F03/04
Uppvärmning P10 U1 - Stationsträning: U2 - Följa John:
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Handhavandeinstruktioner
Nycklar och växelkassa
Komma igång med Scratch
Presentationens avskrift:

QS BOUY har en uppblåsningsventil kopplad till en lufttät lunga. Denna ventil har en manuell funktion. QS BOUY har en manuell uppblåsning där man drar ned den röda knoppen med ett ryck. Gasuppblåsningen startar omedelbart att fylla lungan och ger flytkraft. QS Bouy har även en munventil som du använder om du vill blåsa upp bojen med munnen. QS BOUY töms även på luft via munventilen. Drivgasen i våra gaspatroner är ofarlig koldioxid av livsmedelskvalitet. Obs! Efter att räddningsbojen varit gasuppblåst måste den laddas om. Instruktionsmanual QS BOUY QS BOUY manuell i ouppblåst tillstånd QS BOUY manuell i uppblåst tillstånd

QS BOUY innehåller: ytterhölster, uppblåsnings mekanism, munventil, fluorescerande orange/gul färg visselpipa dragsnöre midjerem med kopplingslås ÅTERUPPLADDNING QS BOUY manuell Om bojen har aktiverats manuellt måste man byta ut CO² cylindern. Skruva ur CO² cylindern. Kontrollera att det sitter ett grönt säkerhetsclip över den manuella armen, sätt fast ett nytt om detta saknas. Montera en ny CO² cylinder, kontrollera att den inte är perforerad innan du skruvar fast den. Använd endast handkraft vid monteringen av delarna.

Inför användning Varje gång du tar på dig din uppblåsbara räddningsbälte bör följande kontrolleras: 1. Kontrollera gaspatronen Skruva loss gaspatronen (motsols) och kontrollera att den inte är perforerad. Skruva tillbaka den operforerade gaspatronen (medsols) för hand. Perforerad gaspatron är förbrukad och måste bytas. 2. Kontrollera säkerhetsstift QS BOUY manuellt utförande: Kontrollera att säkerhetsstiftet sitter på plats. Saknas det är gaspatronen perforerad och måste bytas. 3. Kontrollera dragsnöret Kontrollera att dragsnöret löper fritt och kan nås utan att du behöver öppna västen. QS BOUY manuell Återuppladdas endast genom att tömma ur all luft samt byte av CO² cylindern och det gröna säkerhetsclipset. QS BOUY manuellt utförande: Kontrollera att säkerhetsstiftet sitter på plats. Saknas det är gaspatronen perforerad och måste bytas.

QS BOUY Efter tömning av slang och bytt CO2 cylinder, sträck ut slangen helt och vik den på mitten. Rulla sedan ihop den från mitten och neråt mot de båda ändarna med karbinhake/ringen hänger neråt. Lägg i den ihoprullade slangen i hölstret med utlösningsmekanismen neråt/utåt så att den röda kulan hänger fritt utanför så att du kan dra i den för att utlösa QS BOUY. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ MER INFORMATION och FILMER hittar du på Quicksave AB, Fridhemsvägen 38, FALUN