Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Nycklar och växelkassa

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Nycklar och växelkassa"— Presentationens avskrift:

1 Nycklar och växelkassa
Öppning Kiosken öppnas ca 30 min innan första matchstart. Så en timme innan första match är lagom tid att komma och börja förbereda. Förberedelserna med att brygga kaffe, värma korv etc. tar cirka 30 minuter. Varje lag bakar/köper med kaffebröd och mjölk. Öppna kioskluckan helt med att haka av skjutreglarna. Nycklar och växelkassa Nycklar hämtas under veckan enl ök med kansliet eller era ledare. Kiosknyckeln hänger uppmärkt i kansikorridoren. Kassaskrin kommer att finnas i kiosken inför ert pass på hyllplanet under bänken. Kontaktuppg kansliet: Serveringsvagn I kiosken står en rullvagn som ställs ut bredvid luckan. Där läggs servetter, kaffetermos, socker, mjölk, tevatten, tepåsar, skedar, muggar, ketchup, senap mm. Soptunnor Ställ ut de röda soptunnorna utanför kiosken. Använd endast de genomskinliga påsarna på rulle. Den blå lite större papplådan för aluminiumburkarna ska också ställas ut.

2 Skriv upp på inventeringslistan som sitter på kylskåpet..
Under dagen Att tänka på Ha alltid en kanna nybryggt kaffe redo att fylla på med. Fyll även på med varor/fikabröd. Torka av rullvagnen emellanåt. Städa undan skräp runt kiosken, i omklädningsrum och i hallen. Börjar varor ta slut i kiosken finns det mer att fylla på från lagret/förrådet som finns bredvid omklrum 7 Nyckeln dit finns på knippan. Det är lagom att vara två personer som hjälps åt i kiosken. OBS! VÄRM INTE PÅ FÖR MKT KORV MOT SLUTET AV DAGEN! Stängning Kiosken hålls öppen ca 20 min efter sista matchens slut. Fyll upp med läsk, godis etc. från förrådet i "det andra köket". Gör en enkel inventering och kontrollera om det finns kaffe, filter, servetter, korv, korvbröd (i frysen), godis med mera. Saknas något? Skriv upp på inventeringslistan som sitter på kylskåpet..

3 Infrysning av färskvaror
Såsom korv, kaffebröd och toast datummärks och läggs i frysen. Detta får endast frysas en gång. Bord och soptunnor Töm och torka av rullvagnen och ställ in den i kiosken. Töm alla soptunnor och ställ in dem i kiosken. Torka rent botten om de är smutsiga. Städning Diska korvlådorna, termosarna och annan disk. Torka av alla bänkytor och sopa/skura kioskens golv. Se så micron är ren. Städartiklar finns i förrådet vid omkl 7. Sopor Nya soppåsar sätts i i alla soptunnor, använd end de genomskinliga påsarna på rulle. Soporna kastas i soprummet . Soprummets dörr vetter mot vårdcentralen, bakom lastkajen vid Tungelsta skolas matsal. Nyckel sitter på kioskknippan. Kassan Behåll 500 kr i blandade valörer i skrinet, mest 20 lappar och mynt. Räkna ihop resten av kassan och fyll i redovisningslappen som sitter på kylen. Pengarna (och kassaskrin) redovisas och återlämnas till kansliet påföljande vecka kl Nycklar Stäng och lås luckan med de två skjutreglarna. Dra ner persiennen och släck. Lås dörren och häng in kiosknycklarna i kanslikorridoren under platsfacken. Nyckel till korridoren finns på knippan. Lås båda entrédörrarna och alla omklädningsrum!!! Se så att hall och omklrum är fria fr skräp. Tack för att du ställer upp och gör ett bra jobb för våra barn och ungdomar i Tungelsta IF!


Ladda ner ppt "Nycklar och växelkassa"

Liknande presentationer


Google-annonser