Branschorganisationernas Framtid Bengt Larsson. Vision En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Uppdrag om myndighetssamverkan inom kompetensförsörjningsområdet
Advertisements

E-handelsidentiteter ökar konverteringsgraden – En studie utförd av HUI Research på uppdrag av.SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur) © 2011 HUI RESEARCH.
DemoskopPanelen 2013.
Den entreprenöriella skolan: från ledarskapet till det individuella programmet. Bengt Johannisson Växjö universitet/Högskolan i Jönköping Presentation.
1 Intervjuer med 39 Kvinnliga företagare i Vara Kommun Genomförda under juni – augusti 2006, av Ingrid Ullberg, Mångfald i Vinköl inom projektet Utveckling.
Affärsplaner för samhällsentreprenörer?
Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!
Post- och telestyrelsen Nn a Alla i Sverige ska ha tillgång till effektiva, prisvärda och säkra kommunikationstjänster. Trygghetslarm Anna Lindgren Konsumentmarknadsavdelningen.
Lärande nätverk och innovativ kompetensutveckling
Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att.
Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.
Kapitel 7 Marknadsstrukturer och leverantörsanalys
Lars Sandberg Företagares synpunkter på systemet Kreativa grupper, upplägg och resultat.
Regionalt flexibelt lärande inom vuxenutbildningen i Göteborgsregionen
1 Förstudie – Transportcollege Transportutbildning i Östgötaregionen, Tranås och Västervik
STP-processen Segmentering Målgrupp (Targeting)
Goda exempel Samarbete Skåne Nordost.
Hur mår de svenska företagen ? Samtal om de mindre företagens situation - Almedalen 2013.
 ”Lyfta” barn och ungdomsfrågor som ett viktigt, prioriterat område för landsting, regioner och kommuner  Barn & unga utgör 1/3 av befolkningen och tillbringar.
Anna-Karin Abrahamsson Bostadsforum 22 november 2012 Plan-, bygg- och bostadsdagarna 2012 Björn Adolfson och Anna-Karin Abrahamsson Plan- och.
1sempo.org Search Engine Marketing Professional Organization.
Nätverkskonferens för samordningsförbunden, Karlstad 17 april 2012 Arbetsförmedlingens och Försäkringskassans gemensamma uppdrag att stödja den enskildes.
LUCAS Mål, strategi och organisation LUCAS - Center for Applied Software Research2 LUCAS mål Att i samverkan med näringslivet identifiera.
Vårt uppdrag Att tillvarata medlemskommunernas intressen, främja deras samverkan och att ge dem service.
Affärsidé - företagets vägvisare
Konkurrens och konkurrenter Vänner eller fiender?.
Grönt ledarskap och transporter Carl-Arne Pedersen, ordförande EMC.
Vård- och omsorgscollege Kronoberg
Stöd till Svenskt deltagande i EU:s ramprogram för forskning Christian Hansen Europaprogrammen, VINNOVA.
Generell titel. Bakgrund - privata FoU investeringar.
custice . fakta . presentation
Kap 13: Marknadsföring i framtiden
21 januari 2013 BMÖ Operations and Innovation Management.
God hälsa och positiv livsmiljö för alla i Jämtlands län Bäckedals folkhögskola Uppdaterat: Långa och korta kurser inom olika gamla.
Strategiskt utvecklingsarbete
Utbildningsdagar Satsning på kompetensutveckling 7 oktober – Konsultativt förhållningssätt 8 oktober – Avtalsinformation och juridik Juridisk uppdateringsutbildning.
En avfallshantering i världsklass Avfall Sveriges satsning på export av produkter och tjänster inom avfallssektorn.
SMAK  Projekt SMAK ( )  Kompetensutveckling för aktörer som möter personer NPF i sin yrkesutövning  Regionförbundet och Europeiska socialfonden.
Affärsplaner för samhällsentreprenörer? Distanskurs i SHE 4 april 2011 Fredrik Björk, Malmö högskola.
Vad gör Almi?.
Annonsanalysen.
Fyra marknadsanalyser
Från ord till handling.. Varför entreprenörskap? Rustas för framtiden. Entreprenöriellt lärande. Inga givna svar, skapar kontaktnät. ”Tasigförsamhet”.
Regionala styrkor och branschkluster i Helsingborg-Helsingör
fokusgrupper En Kvalitativ datainsamlingsmetod Karina Kight
PromikBook AB Kraftfull företagsanalys och ekonomisk simulering – helt molnbaserat.
K O S T N A D S E F F E K T I V A L Ö S N I N G A R I N O M A V A N C E R A D E E L E K T R I S K A S Y S T E M Delaktighet Vi trivs på jobbet och det.
KOMMUNINVEST Kommuninvest i Sverige AB  Erbjuder krediter/lån och finansiell rådgivning till kommuner, landsting, regioner samt dotterbolag till dessa.
Kompetens i samverkan. Utlysning - "Kompetensutveckling för att stärka särskilt utsatta företag, organisationer och geografiska platser i region Övre.
SACS Swedish Association of Civil Security
Mats Larsson, IUC Syd Anna Hall, IUC Syd Henrik Berven, Region Skåne.
Från idé till lönsamt företag. 2. Vision och affärsidé Vår vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vår affärsidé.
Presentation av projektet Halland har tidigare varit en stark förebild för övriga Sverige när det gäller utvecklandet av kvinnors företagande I dagsläget.
Studie om yrkes- och lärlingssystemen i Norden Johanna Enberg och Göran Melin Reykjavik den 22 maj 2014.
Gemensamma grunder för samverkan och ledning vid samhällsstörningar Modul 02: Aktörer och deras roller och ansvar #grundSoL.
Coacher för energi och klimat
MARKNADSFÖRING Marknadsföring är allt arbete som utförs i ett företag i syfte att föra en vara eller tjänst från producent till konsument.
Tolv kommuner i fyra län samverkar
Välkommen till skärgården
Vision Svenskt Monteringsforum vidareutvecklar Sveriges konkurrenskraft med hjälp av: industriella nätverk forsknings och utvecklingsinsatser samverkan.
- en resa och en förstklassig utbildning –
Lön och verksamhet BILD 2: Introduktion forts.
Huvudföreningens uppgift är att
Standardisering i energibranschen Förutsätter ett innovativt företag att grundläggande standardisering är på plats då omvärlden digitaliseras med ökat.
”Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill.
Nuvab Näringslivsprogram
LRF Dalarna Livsmedelsstrategi och Samverkan i matkedjan
Ägar- och generationsskiften
Barnmorskedagen 5 maj.
Win-win när sociala företag gör affärer med andra företag Mona hallström hjorth 21 februari
Presentationens avskrift:

Branschorganisationernas Framtid Bengt Larsson

Vision En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys. En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys. Vi representerar både köpare och säljare. Vi får en unik inblick i de krav och förutsättningar som råder mellan marknadens aktörer. Vi representerar både köpare och säljare. Vi får en unik inblick i de krav och förutsättningar som råder mellan marknadens aktörer. Gemensamt stärker vi förtroendet för hela branschen. Gemensamt stärker vi förtroendet för hela branschen.

Branschorganisationernas framtid Vi skall stärka status för yrket och kompetens inom branschen. Vi skall verka för att utveckla branschens anseende och förutsättningar. Syftet med paraplyorganisationen är också att vi skall erbjuda medlemmarna en bredd vad gäller kunskap och utbildning i form av seminarier och rådgivning.

Vårt samarbete ◦Vårt samarbete (SMIF, SMUF och SÖK) ger medlemmarna ett större nätverk ◦Vi är olika med gemensamma intressen vilket skapar dynamik. Vi kan mötas både enskilt och tillsammans ◦Vårt samarbete skall verka för att säkra analysens relevans och nyttovärden

Seminarieprogram ◦CSR ◦Medarbetarundersökningar ◦Avancerad statistik ◦Ungdomar ◦Använda bilder i presentationer